Restaurant Dana
Fiind in tranzit, am decis sa luam pranzul la restaurant Dana din Turda.
Localul este usor accesibil, aproape de Piata Romana, langa sensul giratoriu (intersectia drumurilor Cluj - Alba Iulia - Tg Mures), aproape de autogara. Se afla deasupra cofetariei cu acelasi nume.
Noi am fost duminica si era foarte aglomerat. Neavand rezervare am fost foarte multumiti ca am gasit masa libera. Imediat ce plecau unii clienti, veneau altii. Localul este mic, dar intim, modern, foarte curat (inclusiv la baie), muzica ambientala placuta, cu personal amabil si foarte prompt. Fiind foarte aglomerat, ne- am speriat ca vom astepta foarte mult dupa comanda, dar am fost foarte surprisi ca a venit foarte repede.
Meniul este foarte diversificat si ne- a placut foarte mult faptul ca am avut de unde alege preparate vegetariene. Meniu este afisat si pe site. Portiile au fost suficiente, iar mancarea foarte gustoasa. Preturile sunt rezonabile. Asta explica de ce este atat de solicitat.
In timpul saptamanii servesc si meniul zilei.
S- a putut plati fara probleme cu cardul si s-a emis bon fiscal.
Categoric vom reveni!
Trimis de danutza_ang in 18.02.19 20:59:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danutza_ang); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Mar.2024 [Restaurant pensiune Imperial] Imperial — scris în 07.03.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Feb.2024 [Restaurant & Hotel Paprika-Han [Tureni]] Paprika-Han — scris în 05.03.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Restaurant Mina] Mai bine nu — scris în 27.10.22 de resita2009 din REșIțA - nu recomandă
- Nov.2019 [Restaurant Contele Dracula / Castelul Printului Vanator] Restaurantul din castel — scris în 10.12.19 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 [Restaurant Expres] Unde am mâncat în Turda — scris în 17.05.19 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 [Restaurant-pizzerie Alegria Centrale] Alegria Turda — scris în 03.06.18 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2017 [Restaurant Talora] Unde evitam sa mancam! Restaurant Talora — scris în 21.09.17 de 39danmarce din BUCURESTI - nu recomandă