ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.08.2012
  • *) Email NEFUNCȚIONAL
  • GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
    DIN: Bucureşti
    ÎNSCRIS: 03.08.09
    STATUS: GOLD
    LUNA
    SEP-2011
    cuplu fara copii

    GRAD SATISFACȚIE
    SERVICII:
    0.00%
    Sub orice critică
    BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
    50.00%
    Nici nemulțumit, nici mulțumit
    CADRUL NATURAL:
    95.00%
    Mulțumit, aproape încântat

    NOTARE MEDIE REZULTATĂ
    48.33%

    AUTORUL NU ar recomanda
    această destinaţie unui prieten sau cunoscut
    TIMP CITIRE: 2 MIN

    Pastravaria-restaurant de la pensiunea Floarea Reginei, nota de plata dublata!

    TIPĂREȘTE

    Pentru noi zona Sambata de Sus si imprejurimi este preferata in multe perioade ale anului. In toamna lui 2011 pe o vreme numai buna de o iesire de cateva zile iata-ne iar langa splendoarea Fagarasului. Cum vremea era prielnica si soarele ne era prieten, fara urme de nori, ne-am hotarat sa mergem sa mancam la pastravarie ceva specific. Ne-am orientat sa nu ploua deoarece drumul e forestier, pe alocuri spalat de viituri, iar gazda noastra de la pensiune ne spusese ca e periculos cand ploua.

    Dupa cativa kilometri ,cu 20-30km/h si admirat peisajul prin padure, am ajuns la pastravarie la Floarea Reginei. Am vizitat pastravaria, pustiul domnului care o administreaza ne-a prezentat bazinele si am discutat putin despre investitia facuta cu fonduri europene.

    Venise si vremea mesei, asa ca ne-am asezat pe terasa rustica sa ne astamparam foamea. La masa de langa noi mai era o pereche iar in parcare vreo 3 masini. Deci destul de... liber. Dupa vreo 15 minute timp in care am intrat noi in restaurant sa vedem ce miscare e, apare o domnisoara cu meniul. Aici incepe... Ne uitam prin meniu, il scanam repede ca foamea era foame, dar ma uit bine, pastravul era la 100g. ceva cam la 6-7 ron, functie de specificitatea preparatului. Comanda: 1 ciorba, 1 portie pastrav plachie (2 pastravi), 1 portie pastrav saramura (2 pastravi cu mamaliguta si usturoi). Asteptam vreo 40 minute comanda de parca atunci ii pescuia.

    Nota de plata: 89 Ron. Mai sa fie... Chem ospatarita si intreb daca e vreo greseala, bineinteles raspunsul negativ. Ma uit la ea si ii spun ca noi in nici un caz nu am mancat 1 kg de pastrav. Se uita la mine si incepe sa dea din colt in colt. Respectuos ii cer sa-mi aduca si mie de la bucatarie fisa fiecarui preparat. Intra in restaurant iar dupa cateva minute se isca un adevarat scandal intre 'donsoara' chelner si "donsoara" bucatar presupun. Revine cu bonul facut pe tuch si taiat cu pixul nu 89 Ron ci 48 Ron., cu rugamintea sa nu iau bonul...

    Pacat de bunatatea preparatelor, de frumusetea locului dar atentie la obraznicia personalului!

    Turism facut in Romania dar in nici un caz pentru turisti!

    P. S. Am dat note de trecere la bucatarie si conditiile de masa avand in vedere ca au fost bune preparatele si la cadrul natural deosebit, personalul insa anuleaza tot.


    [fb]
    ---
    Trimis de HYUNDA-I* in 11.08.12 18:24:01
    Validat / Publicat: 11.08.12 19:27:40
    NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

    VIZUALIZĂRI: 6825 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj
    Adn. FAVORIT

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (HYUNDA-I*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 7650 PMA (din 11 voturi)

    ECOURI la acest articol

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  • Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncam în zona Sâmbăta?:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2025 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.059164047241211 sec
    ecranul dvs: 1 x 1