ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.06.2021
Mulțumit, aproape încântat
TIMP MEDIU CITIRE: mai puțin de 1 MINUT
Intalnire colegiala
TIPĂREȘTE
Am organizat un team building cu foști colegi de facultate la pensiunea Alpina Casi - Paltinis. Eram un grup de peste 38 de persoane și am fost plăcut surprins de cât de bine a fost organizat totul pentru noi. Mesele au fost excelente, mâncarea foarte bună, condițiile impecabile, curățenia, totul a fost ok. Recomand cu drag acest loc!
## end review sc
Trimis de Bamby in 10.06.21 10:30:05
Trimis de Bamby in 10.06.21 10:30:05
Validat / Publicat: 10.06.21 11:14:09
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PĂLTINIȘ [SB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bamby); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am fost la Pensiunea Alpina Casi in cadrul unui team building, o intalnire de 33 de ani de la absolvirea facultatii. M-am simtit foarte bine acolo cu colegii mei, locul a fost primitor, pensiunea curata, personalul foarte amabil iar peisajul minunat. Recomand acest loc. Intentionez sa revin aici in vacanta cu familia.
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Bamby
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în Păltiniş?:
- Mar.2024 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] Micul dejun și cinele festive —Restaurantul Complexului Păltiniș — scris în 31.03.24 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurantul Hotelului Cindrel] Cindrel, din nou — scris în 25.03.24 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] A fost bine la Alpina Casi Păltiniş — scris în 24.03.24 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2019 [Restaurantul Hotelului Cindrel] Un restaurant decent - la hotelul Cindrel — scris în 18.03.19 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Mar.2019 [Restaurant Conradt at Hohe Rinne Păltiniș] Restaurantul Conradt @ Hohe Rinne Păltiniș — scris în 18.03.19 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Feb.2019 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] Complex turistic Alpina-Casi — scris în 04.02.19 de kafka_2007 din SIBIU
- Jul.2018 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] Semne mari de intrebare cu privire la profesionalism si modul de servire al clientilor — scris în 21.08.18 de c123456 din BUCUREşTI - nu recomandă