Restaurantul pensiunii Doi cocoşi // Groaznic
Am tras la restaurant, pe drumul Tg. Jiu-Rm. Valcea. Cautand pe net, a parut o idee foarte buna (ziceau ca servesc in max 15 minute).
A fost cea mai neplacuta experienta cu un restaurant. Erau in pregatiri pentru o nunta, si aproape tot personalul era prins in acest scop; in loc sa inchida restaurantul exterior, l-au lasat deschis, si o singura chelnerita servea vreo 10 mese.
A durat o ora sa ne aduca ciorbele, si doua ore pentru felul doi; felul doi l-au adus pe rand pentru 4 dintre noi, cel de-al cincilea a anulat comanda (ceilalti patru terminasera deja de mancat).
Mancarea era rezonabila, nici extraordinar de buna, nici de nemancat.
Dar faptul ca au tinut atatia oameni in asteptare (nu numai pe noi, ci pe toti cei de pe la alte mese) denota nu numai o organizare extrem de proasta, ci si o lipsa totala de respect pentru clienti.
Trimis de Iva_96 in 19.08.13 15:44:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HOREZU. A mai fost în/la: Foarte multe locuri.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Iva_96); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Restaurante în Horezu şi împrejurimi" (deja existentă pe sait)
@webmaster15: ok, multumesc! scuze pentru postarea in locul neadecvat!
- Jul.2023 [Punct Gastronomic Local Bucătăria Elenei [Vaideeni]] Bucătăria Elenei din Vaideeni — scris în 19.09.23 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Restaurant Hanul Horezu] Hanul Horezu - restaurant — scris în 15.09.21 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Restaurant Necci] Necci - nota 10 + — scris în 14.07.21 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Pizzeria & Restaurant Aly & Aly [Slătioara,VL]] Pizzeria & Restaurant Aly & Aly - ori mâncăm pizza, ori mâncăm pizza! — scris în 27.06.21 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Păstrăvăria Romani [Romanii de Sus]] Nota 10 la Pastravaria Romani — scris în 02.09.20 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Păstrăvăria Romani [Romanii de Sus]] Păstrăvăria Romani, relaxare în mijlocul naturii — scris în 06.08.20 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Oct.2018 [Restaurant pensiunea Doi Cocoși] Restaurantul Doi Cocoşi - un loc unde să-ţi potoleşti foamea... şi cam atât. — scris în 25.10.18 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ