EXCELENT
Necci - nota 10 +
Am stat in dubii daca sa scriu aceasta recenzie. Daca mi-am incalcat obiceiul si am scris cu cateva zile in urma un articol critic despre o terasa de la mare desi nu am fost decat 1 data acolo, voi scrie acum despre alta locatie pe care am vizitat-o o singura data, dar de data aceasta una de nota 10+. Este Necci din Horezu.
Se gaseste pe strada A. I. Cuza nr. 5-7, cod 245800 in Horezu, jud. VL, pe o strada perpendiculara pe aglomerata artera principala. Strada aceasat secundara este linistita, asfaltata, se poate parca in fata adresei sau in imediata apropiere, la liber, gratuit.
Citisem despre evaluare lor pe google cu 4.7 / 5 din ca. 200 recenzii. si ca aveau pizza in meniu, dar nu numai. Asa ca dupa ce am shopinganit pe la magazinasele de ceramica, ne-am dus sa mancam la Necci.
La interior sunt 2 saloane, se trece dintr-unul in altul. Primul, cum intri, este dominat de culorile alb si negru, iar al doilea, unde este si barul de nuante de maron. Aspectul este super, ambientul la inaltime. In incaperi sunt expuse cateva obiecte de antichitati, gen ceasuri vechi, un telefon vechi, altele.
Meniul este bogat, variat. Tot ce am comandat noi a fost foarte gustos si servit repede. Personalul amabil, atent, prompt, frumos echipat, civilizat, educat, instruit.
Preturile au fost super ok.
Mai multe detalii gasiti pe saitul lor https://necci.ro/.
Nota 10 + de la noi.
despre SERVICII
excelent
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
excelent
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
f bine plasat pe strada secundara, la 1 km de magazinele de ceramica
Trimis de Dan&Ema in 14.07.21 18:57:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HOREZU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 [Punct Gastronomic Local Bucătăria Elenei [Vaideeni]] Bucătăria Elenei din Vaideeni — scris în 19.09.23 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Restaurant Hanul Horezu] Hanul Horezu - restaurant — scris în 15.09.21 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Pizzeria & Restaurant Aly & Aly [Slătioara,VL]] Pizzeria & Restaurant Aly & Aly - ori mâncăm pizza, ori mâncăm pizza! — scris în 27.06.21 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Păstrăvăria Romani [Romanii de Sus]] Nota 10 la Pastravaria Romani — scris în 02.09.20 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Păstrăvăria Romani [Romanii de Sus]] Păstrăvăria Romani, relaxare în mijlocul naturii — scris în 06.08.20 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Oct.2018 [Restaurant pensiunea Doi Cocoși] Restaurantul Doi Cocoşi - un loc unde să-ţi potoleşti foamea... şi cam atât. — scris în 25.10.18 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Dec.2014 [Restaurant pensiunea Doi Cocoși] Restaurant Doi Cocosi Horezu — scris în 02.09.15 de Lavinia D din MANGALIA [CT]