Inchiriere schi [plăci snowboard] in Poiana Brasov
In primul rand, am fost la o inchriere de placi de snowboard, iar acestia fiind la baza partiei Bradul, am fost la ei.
Am asteptat circa 10 minute ca sa intram in camera unde ne schimbam si închiriam. Dupa ce am intrat, am platit 60 lei/persoana pentru a inchiria o placa si ne-a fost cerut buletinul ca si garantie.
Toate bune pana cand i-am rugat daca au unde sa lasam si noi gecile ca sa nu le luam pe partie dupa noi, insa au refuzat ca nu aveau unde sa le puna si trebuiau sa raspunda de ele. Ok, pana la urma le-am luat cu noi.
Cand ne-am intors, am ajuns la ei si in fata usii a iesit un domn curatand alte schiuri, punandu-ne pe noi sa ne curatam singuri placile.
Dupa ce ca am dat 60 lei, le-am mai facut si treaba. 0 stele pentru asta.
Inchirierea avea certificat de inregistrare cu numele UNIT-FIT 2000 SRL si se afla la baza partiei bradul din Poiana Brasov, chiar de unde se pleaca cu saniile pe partie.
Prea scump, nici 20 lei nu as fi dat pe aceasta inchriere.
Trimis de Maffw in 22.02.20 18:28:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POIANA BRAŞOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maffw); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Maffw: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "La Schi în Poiana Brașov, POIANA BRAŞOV" (deja existentă pe sait)
- Jan.2019 Pârtiile din Poiana Brașov, cel mai mare domeniu schiabil din țară — scris în 06.02.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Schi la 18°C in Poiana Brasov — scris în 23.02.16 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Schi in Poiana Brasov — scris în 06.02.15 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2015 RAI si IAD in Postavaru — scris în 12.01.15 de IULIU ANTAL din BRASOV - RECOMANDĂ
- Feb.2013 O zi la schi, în avanpremieră la FOTE — scris în 16.02.13 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Mar.2012 Poiana Brasov - un nou inceput? — scris în 06.03.12 de Claudiu U. din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jan.2012 O zi la ski in masivul Postavaru — scris în 13.03.12 de Andrew22* din BRASOV - RECOMANDĂ