Am fost in Brasov cu iubita mea si inca 2 prieteni acum 2 ani. Am plecat din Bucuresti... ne-am cazat in Busteni si dupa am mers spre Brasov unde l-am vizitat de la un capat la altul. Am mai fost si in alti in brasov dar nu m-am plimbat asa mult ca in 2008.
Orasul este ca orice alt oras romanesc... prafuit si aglomerat... deci nasol... asta pana ajungi in centrul vechi cand totul se schimba si ramai uimit.
-Biserica Neagra... este absolut minunata si impresionanta.
-Stradutele au si ele un farmec aparte
-Terasele la fel desi sunt scumpe ceea ce este si normal din cauza zonei
-Piata Sfatului unde trebuie sa stai ceva timp sa admiri tot ce este de admirat... este o zona de relaxare si de... sfat sau mai bine zis vorbaraie.
-Turnul alb pe care l-am vizitat si in interior.
Vederea de la turnul alb a centrlui vechi a brasovului este greu de uitat
Toata zona veche are un farmec aparte pe care cu greu il uiti. Cand am fost noi era plin de turisti de toate natiile. O sa mai merg si anul aceste... sper sa gasesc timp... iar daca nu merg la Brasov o sa ma duc la Sibiu pentru prima oara in viata.
Trimis de cosminrusea in 21.07.10 18:26:56
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosminrusea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2023 Brasovul si turismul — scris în 18.10.23 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Brașov - un tur pietonal — scris în 09.12.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Planetariul „Cosmonaut Dumitru Prunariu” Brașov - o locație cu potențial — scris în 30.10.22 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2022 Brașov - capitala Transilvaniei, un loc care nu dezamăgește niciodată — scris în 08.11.22 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2022 Plimbare lenevoasă prin Brașov; bonus, Poiana Narciselor Vad-Șercaia — scris în 20.05.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Brașov ***????*** de Crăciun — scris în 07.05.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Șchei (sau nu? ????????♀️... dar sună bine) — scris în 16.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ