Ieri 14.10.2016 am vizitat cea mai mare gradina zoologica din tara poate ca și suprafață pt ca animalele nu sunt atât de multe.
Am sperat că vom fi plăcut surprinși dar surpriza a fost neplăcută deoarece prețul de intrare a fost destul de mare de 15 Ron de persoana pt... ce avea să urmeze.
Mirosul de excremente te izbește imediat cum intri în grădină, animalele destul de puține, un necăjit de crocodil intr- un mic acvariu neingrijit, indicatoarele de informare aproape zero, trebuie să ghicești tara de origine a animalelor dintr-o un desen cu globul pământesc de pe un panou
Cred că singurele noutăți ar fi girafele si elefantul.
Consider ca am bătut 200 km cam degeaba pt mai nimic.
Trimis de morar monica in 15.10.16 13:51:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TÎRGU MUREȘ. A mai fost în/la: Litoral, transalpina, Clisura dunării, herculane, cheile Bicazului, zoo Sibiu, cetatea Deva, Sarmisegetusa Regia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (morar monica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@morar monica: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 87&ridAnt=74376
@morar monica: Cand am vazut ca e un articol despre gradina zoologica din Targu Mures, imediat am deschis articolul sa citesc informatii despre acesta zoo.
Vad ca sunteti dezamagita de ea. Am vazut un reportaj la televizor despre ea si doream sa mergem sa o vizitam dar prin iunie-iulie anul viitor, poate pana atunci mai aduc animale.
Va doresc concedii placute.
Eu fiind localnică va spun ca e foarte frumos la Zoo vara când e cald si toate animalele sunt scoase afară.
Sunt multe animale doar că acum nu prea e anotimpul vizitei la Zoo pentru că multe animale sunt închise în interior din cauza frigului și a ploilor. Nu sunt adaptate climei reci de pe la noi.
Vizitați gradina Zoologica vara când răcoarea oferită de umbra copacilor care străjuiesc aleile și ciripitul păsărilor o să vi să pară o binecuvântare.
@zlatna: vizitați grădină zoologică din Sibiu 3 Ron intrarea si organizarea mult mai buna, animalele mult mai ingrijite
@morar monica: Am vizitat-o, am scris si un articol despre ea (vezi impresii).
- Nov.2023 Zoo Târgu Mureș, o experiență faină — scris în 12.11.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Nr. 1 in Romania — scris în 27.10.22 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jun.2021 La ZoO Târgu-Mureș, un loc frumos, plin cu animale simpatice — scris în 04.07.21 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2021 Foarte trist — scris în 24.05.21 de CLAUDIA ELA din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2020 Cea mai frumoasa gradina zoologica din Romania — scris în 15.12.20 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Elefanți, girafă, zebre și alte animale la Zoo Târgu Mureș — scris în 09.09.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2020 Zoo Targu Mures — scris în 25.05.21 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ