Nu recomand!!!
Prima data in Cluj... hai la gradina botanica la 30+ grade la ora 10!
Dezamagire maximă!!! Venim din BT... pentru un eveniment sa ne simtim bine... nu sa admirăm trandafirii necurățati... alei jalnice... NIMIC DA NE ATRAGĂ!
Gradina si curtea nea arată de nota 10!!! Fără bani!!!
Am fost 3 persoane... am pierdut banii si timpul.
Gradina din Iași e de nota 10+++ față de cea din Cluj!
SCUZE! NU RECOMAND!!!
Trimis de ux125752 in 04.07.22 19:52:08
- A fost prima sa vizită/vacanță în CLUJ
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux125752); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux125752: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux125752 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jun.2024 Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj Napoca cu trandafirii înfloriți — scris în 23.06.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Gradina Botanică Cluj-Napoca — scris în 01.11.20 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Grădina botanică Cluj-Napoca — scris în 09.09.18 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Nov.2016 Turism in judetul Cluj — scris în 09.11.16 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Frumos si relaxant — scris în 05.10.16 de umflatila din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Peisaje de poveste — scris în 12.06.14 de alyssa_anda din CAMPINA - RECOMANDĂ
- May.2014 In padure in mijlocul orasului — scris în 23.05.14 de fra din PAşCANI [IS], HANNOVER (îNCEPâND CU AUG2020) - RECOMANDĂ