Festivalul national de satira si umor Tg. Mures 2008
La numeroasele mele calatorii prin aceasta tara minunata am adaugat in toamna lui 2008 o mica escapada in frumosul oras Tg. Mures, prilej cu care am participat la cea de a x-a editie a cunoscutului festival de satira si umor.
Am participat cu succes, la acest festival, unde am castigat tot ce se putea castiga, Sibiul a fost la loc de frunte atunci prin trupa noastra.
Dupa un drum fara emotii am ajuns la amiaza si am avut parte de o primire frumoasa din partea organizatorilor- Casa de cultura a studentilor Tg. Mures. Pe tot parcursul festivalului, pot sa spun fara emotii ca ne-am bucurat de o ospitalitate extraordinara. Pornind de la cazare, masa, culisele festivalului au fost bine puse la punct si au reusit, pe parcursul celor 3 zile sa ne faca sa ne simtim super. FELICITARI...
Cazarea am avut-o la o pensiunea Bod Peter, situata pe o colina a orasului, nu departe de centru, la standarde super de cazare si masa. Vreau sa spun ca nu am simtit ca stam in mijlocul maghiarilor, totul a fost ok... au vorbit frumos cu noi, masa a fost excelenta, asa ca o recomand tuturor.
In prima zi de festival am avut prezentarea momentelor satirice impartite pe diverse genuri si sectiuni, pregatite cu atata sudoare si am reusit sa ne facem auziti la cel mai inalt nivel. A doua zi a fost o lansare de carte si seara momentul mult asteptat al premierii. La premiere am avut placuta surpriza sa achizitionam majoritatea premiilor puse in joc si sa plecam cu fruntea sus. Dupa premiere, gazdele ne-au invitat la un restaurant in afara orasului, unde am petrecut pana dimineata.
Nu am avut prea mult timp sa descoperim orasul, fiind preocupati de festival, dar in scurtele plimbari prin centru si imprejurimi, am descoperit locuri frumoase, curate, pline de prospetime, oameni amabili si binevoitori. Multe restaurante, multa vegetatie si parcuri pe masura petrecerii timpului liber in cinditii civilizate. Sincer, am fost placut impresionat de acest oras si cu siguranta voi reveni si data viitoare.
Trimis de ionut73 in 14.04.10 10:01:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ionut73); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase adresate orasului in care traiesc. Si eu imi iubesc orasul. La noi se tin multe festivaluri, deci ai motive serioase sa te reintorci.
Foarte interesant, se pare ca exista si locuri in tara asta unde lumea se mai si distreaza. Ar trebui organizate mai des astfel de festivaluri.
- May.2014 Noaptea muzeelor la Târgu Mureș — scris în 17.06.14 de leviescsilla din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- May.2012 Festivalul berii bavareze din Tg. Mures, o mica deceptie! — scris în 14.07.12 de dorgo din TâRGU MUREș - nu recomandă
- Oct.2011 O expoziţie canină la Tg.Mureş — scris în 15.09.13 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Cel mai mare festival rock din tara (PENINSULA Tg.Mures) — scris în 24.09.11 de dorgo din TâRGU MUREș - nu recomandă
- Dec.2008 Concurs de cros Robibike la Livezeni — scris în 27.01.11 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Jan.2008 Concert de Re-Revelion la Palatul Culturii Tg. Mures — scris în 05.07.10 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ