Daca sunteti in trecere (altceva nu stiu daca ati putea face) prin Sighisoara, va recomand Hotelul Cavaler. In opinia mea, este cam singurul din regiune care va poate oferi cazare de 4 stele, mancare buna si chiar o mini-piscina (daca nu va deranjeaza zbenguitul copiilor).
La capitolul mancare (recomandabil cina), va sugerez sa vizitati gradina restaurantului "Joseph T." (destul de aproape de hotelul Cavaler). Atmosfera excelenta, muzica smooth-jazz si mancare destul de sofisticata pentru zona in cauza.
In rest... dezinteres total pentru sutele de turisti care vin sa vada locatia in care "bantuie" Dracula. De cladirea in care s-a nascut... nici nu mai vorbesc! O bodega prafuita, la etajul careia este amenajat cu cel mai sinistru (in adevarat sens al cuvantului) prost gust, un decor "mortuar", avand in mijloc un sicriu din care se ridica la intrarea curiosilor o persoana al carei comportament te face sa te gandesti la un eventual sprijin psihologic!
In concluzie, un oras medieval, care ar fi fost superb si extrem de profitabil din punct de vedere turistic, daca edilii n-ar fi ramas si ei la fel de... primitivi.
Trimis de blondwolf in 12.06.15 14:42:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIGHIȘOARA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (blondwolf); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Sighișoara medievală: o frumusețe! — scris în 28.08.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Domeniul Dracula Daneș — scris în 05.10.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2022 La pas prin Sighișoara — scris în 19.08.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Herman Oberth, Concordia și coloratele case săsești — scris în 16.01.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Biserica din Deal — scris în 04.05.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Podisul Tarnavelor - un pic de branza, natura si un strop de vin — scris în 04.04.22 de mecut din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Sighișoara – mereu atrăgătoare — scris în 13.11.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ