Candva in Sighisoara
In vremurile bune ale FESTIVALULUI DE ARTA MEDIEVAL, las pozele sa vorbeasca,pentru ca nu a mai ramas mare lucru din acest festival.
Trimis de CRY in 30.08.10 19:53:31
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CRY); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
pana ne vorbesc pozele te invit totusi sa ne mai povestesti cate ceva despre acest festival, chiar nu a mai ramas nimic de capul lui?
Anul acesta a fost cel mai slab an de FESTIVAL, nu sa facut publicitate, nu sa adus trupe, nu spectacole. Turisti foarte putini cei mai multi localnici din zona Sighisoarei, toata vina sa dat pe criza din partea autoritatilor.
CRY, impresiile următoare infirmă aceste afirmaţii : click aici, click aici, click aici, click aici
Probabil sti mai bine ce sa intamplat la fiecare editie a festivalului din Sighisoara, eu find de aicea poate mam plictisit, sau mi sa stans flacara ochilor pentru fumos. Foarte bine ca tia placut pacat ca nu ai participat, si in ani trecuti ca sa poti face diferenta.
Sincer, reviewul tau aproape m-a lasat sa CRY: -)).
Am fost de cateva ori in Sighisoara, dar vara asta am gasit cetatea aranjata si curata si nu ca un santier.
Din frumosul review a lui krondia am inteles ca au lasat sarbatoarea tarabelor si a gratalelor la poalele cetatii, ce-i rau sa nu ajungi acasa afumat, de fum nu de bere: -)).
Apropo de bere, krondia asta e berea nemteasca?
http: //www. hauf-bier. de/frameset. htm
Criza economica o simt autoritatile ca si turistii si fiecare se gandeste de doua ori de cheltuieli.
In afara de mai putine trupe si spectacole, cum a fost atmosfera generala? Poate putine detalii despre ce tii minte de festivalele trecute?
Eu asa cred dar o recunosc mai bine dupa gust, sa vedem ce spune si andox
Si acest reviw este la fel de succint scris ca şi celalalt postat astăzi.
- Jul.2024 Sighișoara medievală: o frumusețe! — scris în 28.08.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Domeniul Dracula Daneș — scris în 05.10.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2022 La pas prin Sighișoara — scris în 19.08.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Herman Oberth, Concordia și coloratele case săsești — scris în 16.01.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Biserica din Deal — scris în 04.05.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Podisul Tarnavelor - un pic de branza, natura si un strop de vin — scris în 04.04.22 de mecut din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Sighișoara – mereu atrăgătoare — scris în 13.11.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ