Solicitare CMR / GRECIA

Cazare all inclusive cu copil 1 an

Trimisă în 21.03.15 12:35
autor paola_paolaUC [Suceava]
» VIZUALIZĂRI: 7215

Buna ziua,

Am citit cu interes topicurile din aceasta rubrica si as vrea sa stiu daca imi puteti recomanda in Grecia, sau in alta parte, un hotel cu all inclusive, curat, cu plaja curata, aproape de un spital.

Stiu ca in Grecia e mai frumos sa mergi pe o insula, sau undeva mai izolat insa avand in vedere ca vrem sa luam si fetita de 1 an cu noi mi-e tare frica sa nu fim prea izolati.

As vrea sa mergem undeva pe continent, sa fie aproape de un spital in caz ca se imbolnaveste, Doamne fereste, sa aiba si un loc de joaca pt copii si servicii de baby sitting.

In ce masura mi le puteti recomanda aceste servicii?

Eu sunt cam tematoare cand vine vorba sa imi las copilul, chiar si pt putin timp cu o persoana necunoscuta, mai ales intr-o tara straina.

Vreau o vacanta fara griji si speram sa ma ajutati cu cateva indicatii.

O zi frumoasa!


  • PERIOADA: mai/iunie -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 1000-1500 euro -- TRANSPORT: avion
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 1

Răspunsuri — pag 2 / 3

ramuricaGD[22.03.15 20:12]

Anul acesta o sa fie al 6-lea an de Turcia consecutiv. Asta pentru ca sotul meu nu vrea sa auda de „saracia” de la greci sau de la altii, ca raport pret-calitate- servicii.

In fiecare an spunem ca facem pauza, sa o luam spre alta directie (de ex. eu vreau Croatia, dar nu prea au plaja cu nisip, trebuie sa mergi mult in larg, sa fie apa mai adanca, nu prea stim daca suntem pregatiti pentru sistemul lor de cazare, dar stiu ca au peisaje foarte frumoase si o apa foooarte limpede.

Problema e ca suntem foarte obositi si satui de alergarea din timpul anului, asa incat la turci, ne relaxam cu adevarat, iar baiatul face o cura de soare si inot). In plus, ne-am gandit ca atat timp cat copilul mai are gratuitate (exceptand avionul si taxele), mai profitam de Turcia.

Da, am fost cu agentie, cu tot pachetul. Primii 3 ani am fost cu o agentie, iar in urmatorii, incluzandu-l si pe acesta, am mers si mergem .... Au preturi foarte bune si noi am fost inregistrati ca turisti nemti, fiidca pachetul a fost rezervat pe Germania. Am aflat asta la hotel. Poti sa ceri o oferta intr-o agentie ..., dar nu stiu daca in toate agentiile e ac. poveste. Noi colaboram cu o persoana anume.

Lara e cea mai aproape de aeroport, dar poți merge si in Belek, care nu e foarte departe (35-45 minute de transfer, depinde de hotel), este o statiune foarte frumoasa si are multa vegetatie, spre desoebire de Lara.

Oricum, oriunde ai merge, daca alegi un hotel bun, o sa fie foarte bine. Hoteluri mai ieftine sunt pe masura ce te indepartezi de aeroport, dar fiindca un copil de 1 an se plictiseste repede, poate e mai bine sa nu mergi foarte departe. Depinde cum e si copilul.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

Ioana_IoanaPM4r[22.03.15 20:33]

DE regula hotelurile mari au si asistenta medicala in hotel.

STiu ca am fost in Kusadassi si am avut nevoie de medic si aveau o camera medicala cu medic al hotelului. (am stat la Ephesia)

Ca hoteluri in Grecia, cu pozitie buna, din ce am vazut, ti-as recomanda:Aquis Sandy Beach in Corfu (este putin izolat insa plaja este foarte buna, locuri amenajate pentru copii, ar trebui verificat daca are asistenta medicala), Hotel Luis Kerkyra Golf (Corfu), Hotel Nayas Beach in Halkidiki (plaja si loc de joaca pentru copii, chiar daca am vazut caaveti un copil mic, insa statiunea Hanioti este mai mare decat celelalte din jur), Istion (are o plaja foaret buna, un complex cu adevarat bun din Halkidiki)

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Ioana_IoanaPM4r[22.03.15 20:35]

@laurae - AM auzit si eu de acest complex ca este foarte mult. Lucrand la o agentie de turism, a fost solicitat de foarte multe ori.


larisa2014SV1r[23.03.15 08:50]

@paola_paola Anul trecut am fost in Turcia cu pitica de 2 ani jumate la Royal Holiday Palace. Cand am ales am cerut pareri aici si a contat foarte mult distanta de la aeroport la hotel, cat dureaza zborul, daca au mancare dedicata copiilor, etc. Sunt dedicati familiilor, este piscina pentru copii mici, tot ce trebuie. A fost o vacanta de vis, poti citi mai multe detalii aici.

Referitor la medicamente: noi de obicei mergem la medicul de familie si ne recomanda o lista de medicamente ce trebuie luate in caz de urgenta sa le avem.

Anul asta mergem in Grecia la Mitsis Rinela Beach. Este aproape de aeroport, au club pentru copii, intrare lina in apa, etc. Cam aceleasi criterii ca si anul trecut Spor la cautari

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

johnnyredlabel †PACONSILIER ONORIFIC AFA / GRECIA19r[23.03.15 09:06]

@paola_paola - Deși, personal, nu sunt un mare fan Turcia, avînd în vedere vîrsta lui bebe, vă sfătuiesc să alegeți Turcia, se potrivește mult mai bine decât orice altă destinație, mai ales față de Grecia. Grecia mai lăsați-o câțiva ani, cînd va mai crește bebe...

Un sfat important : nu plecați la drum fără asigurări medicale de călătorie în străinătate încheiate la o societate... bună. Costurile unui simplu consult în afară este piperat, iar asigurările sunt destul de ieftine, nu o să vă dea bugetul peste cap .

Dacă dorești mai multe detalii la ultima mea afirmație, poți să-mi trimiți un mesaj personal.

N.B.: johnnyredlabel † este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația GRECIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

gabiXeJR[23.03.15 10:45]

@paola_paola - Buna ziua

Sper ca informatiile mele sa va fie de folos. Noi am obisnuit sa mergem ani la rand tot pentru cauza de copii pe bratul Kassandra la hotelul Kassandra Palace. Am preferat aici pt ca ne-am deplasat cu masina si in max. 12 ore poti fi la hotel. Hotelul pe langa o plaja frumoasa cu nisip are si locuri special amenajate de joaca pt cei mici plasate in parculete cu vegetatie bogata. Deasemena stiu ca au meniuri special pt cei mici. Sper ca sa nu aveti pb cu copilul si sa va priasca concediului.

Toate cele bune!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

scarlatescuSV1r[23.03.15 10:47]

Eu iti pot scrie pentru Grecia: daca ai buget mare gasesti resorturi ok dar raportul calitate pret ar fi mai bun in alte parti (a se vedea Turcia...)

Altfel grecii sunt imbatabili cand vine vorba de peisaje frumoase, zone salbatice, taverne unde mananci bine. La cazare nu se streseaza foarte mult deci daca asta va conta mult pentru tine... greu acolo.

Iti recomand ca pentru un copil de 1 an sa te gandesti si la resort-urile bulgaresti (ai cateva hoteluri de 5 stele unde nu e plin de romani).

Enjoy!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Corina70SR[23.03.15 11:26]

@paola_paola - Buna, si eu tot Turcia iti recomand, cu asigurari de calatorie bune (iti recomand asigurarea complexa, care sa includa si optiunea storno, daca doamne-fereste se intampla ceva cu cea mica dpdv al sanatatii si nu mai puteti pleca, macar sa va puteti recupera banii, partial sau total).

Ca zona ar trebui sa te orientezi catre statiunile aflate cat mai aproape de aeroport, astfel incat zborul + transferul sa dureze cat mai putin. N-ar strica sa verifici istoricul temperaturilor aerului si apei marii in perioada mai-iunie, in statiunile care "ti-au facut cu ochiul".

Nu-ti face probleme in legatura cu spitalul, posibile probleme de sanatate ale fetitei sau mai stiu eu ce. Respectand reguli minime de igiena si cu putina precautie, veti putea evita cu succes orice probleme. In resorturi oricum exista cabinete medicale, iar daca sunteti in apropierea unei localitati/oras, exista spitale, clinici, etc. Intrebai de vaccin - in afara de schema obligatorie de vaccinare care se face la noi, nu este cazul sa vaccinezi copilul suplimentar in vederea calatoriei. Investeste banii in produse de protectie solara de calitate si un costum+palarie/sapca din material din acela special, cu protectie UV (gasesti asa ceva in Dechatlon, de exemplu sau pe net).

Incearca sa te orientezi la resorturi cu suprafete generoase, alcatuite din cladire principala si vile. Veti avea astfel mai mult loc de plimbare cu caruciorul/pe jos, vegetatie abundenta impecabil ingrijita, mai multa liniste daca va cazati intr-o vila retrasa, mai indepartata de forfota, activitatile si zgomotul din timpul zilei si al noptii.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

IliescuiGD3r[23.03.15 13:22]

@paola_paola - Buna!

Iti scriu in calitate de mamica, in calitate de turist al Greciei si Turciei si in calitate de membru in AFA.

Am sa fiu putin mai transanta, sper sa nu te superi, dar o fac in speranta ca te voi ajuta.

In primul rand cred ca exagerezi cu grija pentru copil. E normal sa-ti faci griji, mai ales ca este mica, dar incearca sa te temperezi putin, altfel nu te vei putea bucura de viata in general, de concediu in special si mai mult, nici copilul tau nu se va putea bucura de viata pe viitor.

Acum sa vorbim putin despre buget: nu, nu te vei incadra in bugetul mentionat cu avionul nici pe Grecia nici pe Turcia, dar ziceai ca asta se poate ajusta. Insa eu te-as sfatui sa nu alegi avionul. Stiu ca vei fi surprinsa, insa asa cum spuneam am trecut prin ceea ce treci tu acum si am analizat riguros situatia.

Mersul cu avionul nu inseamna doar cele 2-3 ore de zbor, ci si alte 2 ore pierdute in aeroport inainte de decolare, macar o jumatate de ora pana recuperati bagajele si 1/2 ora-o ora transportul de la aeroport la hotel => un drum cu copilul de vreo 6 ore minim. Asta ca sa nu mai punem la socoteala o eventuala intarziere a avionului. Mie mi s-a intamplat si asta. A intarziat zborul 2 ore si jumatate la plecarea din Antalya. Si as mai vrea sa-ti supun atentiei ceva: aerul din avion. Te-ai gandit la asta inainte de a te gandi la un vaccin inainte de plecarea intr-o tara straina? Este un aer fals, care se simte greu si de un adult dupa 2 ore, dar de un copil? Plus ca pe perioada verii este aer rece ce ii poate crea neplaceri copilului.

Cat despre serviciile de babysitter, acestea sunt contracost si la turci si la greci, deci ar trebui sa te gandesti la un buget de vreo 2500-3000 euro cu toate solicitarile. (am inclus babysittingul)

Si acum ca sa nu para ca sunt "gigicontra" eu ti-as recomanda un drum cu masina in Grecia, pe continent, aproape. E un drum de 6-8 ore (depinde de unde pleci) si pe care il poti face cum si cand vrei tu (voi, ca familie, in functie de programul copilului). Noi varianta asta am ales-o, cu plecare noaptea, cand copilul doarme si nu simte drumul.

Cat despre hotel iti recomand cu caldura Cronwell Platamon Palace din Platamonas unde noi am fost anul trecut cu copilul. (am scris review) Este un resort asemenea celor de la turci creat special pentru copiii de toate varstele, cu oameni foarte bine pregatiti si care ofera si servicii de babysitting pentru copiii pana in 3 ani. Peste 3 ani serviciile nu se mai numesc astfel, includ si activitati si sunt gratuite. Pe noi biletul anul trecut ne-a costat 1170 euro, iar daca adaugi drumul si babysittingul te incadrezi in bugetul propus de tine. Resortul are si cabinet medical si te aflii si in apropierea unui oras, unde poti gasi spital, si la cateva ore de tara, unde poti ajunge cand vrei tu, la orice ora din zi/noapte, doar urcandu-te in masina, fara sa depinzi de ora/ziua zborului. (Doamne fereste sa fie cazul!)

In speranta ca nu am suparat si am fost de ajutor va doresc o zi buna si vacanta placuta, oriunde ar fi ea!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

paola_paolaUCAUTOR SOL[23.03.15 17:21]

@Iliescui - Sa stii ca nu ai fost transanta si chiar apreciez sa mi se spuna lucrurile asa cum sunt decat indulcite Ma bucur ca asta vine din partea ta mai ales ca ai fost pusa in aceeasi situatie ca si mine si esti si mamica. Ma gandisem initial la Grecia dar apoi parerile au inceput sa incline catre Turcia, aici, la discutii. Vreau sa se poata bucura de vacanta si sotul si sa nu fie nevoit sa o faca pe-a soferul, mai ales ca noi venim tocmai din nordul tarii si e un drum de vreo 5 ore numai pana la Bucuresti, sa nu mai luam in vedere si restul traseului pana in Grecia, dar cred ca va trebui sa facem un efort si sa ne gandim serios la o logistica ce va functiona pentru toti.

Din cate spui tu, locatia este exact ce ne-ar trebui, mai ales ca are si punct medical (sa dea Domnul sa nu avem nevoie de el dar e ok sa fie pt linistea mea). E bine ca e pe continent, chiar daca stiu ca insulele grecesti sunt niste destinatii de vis. Spuneai ceva de un vaccin? Trebuie sa ii fac un vaccin copilului inainte de a pleca? iti multumesc din suflet pt recomandare si voi intra sa citesc pe indelete si review-ul facut.

O zi frumoasa!


paola_paolaUCAUTOR SOL[23.03.15 17:23]

@Corina70 - Multumesc pt raspuns, bine ca nu trebuie sa ii mai fac vreun vaccin micutei si multumesc pt sugestii si pentru indicatii. O zi frumoasa!


AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / GRECIA3r[23.03.15 17:31]

Eu zic asa:

Turcia-Antalya, iei avionul din IASI, hotel Botanik Exclusive Lara (fostul Rixos Lares!) care este aproape de aeroport, in 15 min esti la hotel, are plaja cu nisip, diverse chestii pentru copii, babysitter (contra cost), servicii bune, (ma astept sa fie si mai bune acum dupa ce a fost preluat de grupul Delphin), mancare cu de toate inclusiv cu ce ii trebuie unui copil mic (adica lapte, fructe, legume, carne etc la diet corner). cabinet medical in resort, iar in caz de Doamne fereste ceva mai grav, Antalya este la 10 km cu servicii medicale f bune dar si foarte scumpe (neaparat asigurare medicala, este ieftina).

Si totul la 1300 euro la inceputul lui iunie. amfostacolo.ro/poze-fotoi ... ra-kundu&id=175

Tu - faci cum vrei.

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația GRECIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

Corina70SR[23.03.15 17:38]

@paola_paola - Daca ma gandesc mai bine, ai putea totusi sa intrebi medicul pediatru daca e oportun s-o vaccinezi impotriva rotavirusului. Nu am idee daca in prezent e inclus in schema obligatorie de vaccinare.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

ramuricaGD[23.03.15 17:42]

Si eu tot Delphin Botanik Lares ma gandeam sa-ti propun, pentru ca e cel mai accesibil din lantul Delphin din Lara (nu a fost un Delphin din start, dupa cum a spus si Andox) si e si aproape de aeroport. Nici nu te asezi bine in microbuz, ca ai si ajuns.

Iti inteleg grijile, dar nu cred ca e cazul sa-ti faci atat de multe. Eu as alege fara ezitare varianta cu avion: elegant, rapid, curat, iar multi copii dorm tot drumul, dupa ce au obosit prin aeroport. Daca ai un carucior sport, este mai mult decat util. Daca nu doarme, poate se joaca cu ceva. Sunt foarte multi copii in avion, Antalya fiind o destinatie mai mult pentru familii. Este un zumzet permanent in avion, dar nimeni nu e deranjat, iar copilul chiar daca plange, la un moment dat oboseste si doarme (zic eu).

Cu masina, de la tine si pana in Grecia... mi se pare groaznic. Unui adult i se termina rabdarea, ce sa mai zic de un copil asa mic. Chiar nu te-as sfatui.

Iar ca bani, la inceput de sezon, gasesti oferte acceptabile.

Si ca un sfat: daca tot dai bani pentru avion + taxe, ar merita sa stati 10 nopti. Dar aici e deja alta discutie, in functie de posibilitatile fiecaruia.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

paola_paolaUCAUTOR SOL[23.03.15 17:47]

@scarlatescu - Daca ai fost in Bulgaria ce resorturi imi poti recomanda? Tot am vazut pe la TV ca se fura masinile in Bulgaria sunt paranoica, stiu Dar e ok ca si destinatie?


ramuricaGD[23.03.15 17:55]

Eu am fost in Bulgaria cand avea copilul 3 ani si jumatate, dar am ales o zona mai aerisita la vremea aceea, cu mai putini romani si conditii foarte bune: Nessebar, la hotelul Sol Nessebar Palace Resort. Patronii erau niste nemti si totul era minunat.

De atunci au trecut 7 ani si nu stiu in ce masura mai gasesti ac. poveste, insa poti citit parerile celor care au fost. In plus, ai la indemana orasul cel vechi, care te va cuceri prin frumusete.

De Bucuresti este destul de aproape, vreo 6 ore, dar de la tine e cam departe. Ac. poveste, drum prea lung pentru un copil atat de mic.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

ecaterina71UC[23.03.15 18:32]

@paola_paola - buna seara... noi am fost pe insula KOS... insula lui Hipocrate... am stat la un hotel de 4 stele Kipriotis... statia de autobuz era in fata hotelului, piscina era superba... doar marea cam agitata pentru mine (nu sunt o experta in innot... pot spune ,,pericol public").

Insula este foarte frumoasa si daca vrei sa mergi sa vizitezi Bodrum poti lua vaporase si pleci dimineata, te intorci seara... merita vizitata...

dar pentru ca ai spus ca ai o bombonica de un an, poti alege un hotel in centru... spitalul este aproape, farmacii sunt... dar nu o sa ai nevoie...

iti dorim o vacanta placuta

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

webmasterX[23.03.15 20:43]

@ecaterina71 ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo, de la Kipriotis, scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

IliescuiGD3r[24.03.15 08:52]

@paola_paola - Nu, spuneam ca NU trebuie sa te gandesti la vaccin!

Am incarcat ieri si cateva poze la review-ul meu de la Cronwell Platamon Palace, care sper sa te lamureasca putin.

Si inca ceva: Nu te mai gandi la insulele grecesti pentru 4-5 ani de aici incolo! Nu te-ai putea bucura de ele chiar daca ai ajunge acolo. Nu poti face croaziere de minim o jumatate de zi, scufundari sau alte asemenea activitati cu un copil mic dupa tine.

Have fun, oriunde ar fi!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

IliescuiGD3r[24.03.15 09:01]

@ramurica - Cat v-a costat anul acesta biletul in Lara si la ce hotel?

De curiozitate, sa facem niste diferente de pret intre romani si nemti...


ramuricaGD[24.03.15 09:27]

@Iliescui: Nu mergem în Lara. Am vrut inițial în Lara, dar nu ne-au convenit orele de zbor și faptul ca nu găseam pachet de mai mult de 9 nopți în perioada în care am vrut, iulie.

Am vrut inițial la Delphin Botanik Lares (fostul Rixos Lares), pt ca am mai fost în într - un hotel din lanțul Delphin și ne place foarte mult.

Soțul alege de vreo 3 ani hoteluri noi și chiar dacă ne îndepărtăm puțin de aeroport, vom merge în Side, unde se deschide un hotel nou. Pentru ca suntem clienți fideli, am beneficiat și de o reducere suplimentară și am obținut un preț în jur de 2300 (nu am în față exact suma) pt 12 nopți, 2 adulți și un copil de 10 ani, în vârf de sezon. Prea bună oferta, să o putem refuza. Este și ofertă pt primul an, la anul posibil să fie mai scump.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Corina70SR[24.03.15 10:00]

@paola_paola - Referitor la intrebarea ta cu Bulgaria : masinile se fura in general in statiunea Nisipurile de Aur. Albena e o statiune recomandata pentru familii cu copii mici, intrarea in statiune e cu bariera, aici nu se fura masini.

Un resort foarte bun in care am fost 2 ani consecutiv (2010 si 2011) este Duni - la Marina Beach Hotel, nu stiu cum au evoluat lucrurile intre timp, privind calitatea serviciilor, nu am mai urmarit postari sau discutii. Insa atunci cand am fost eu, ne-a placut foarte mult, e un resort cu domeniu inchis, nu intra nimeni din exterior daca nu face dovada ca e cazat acolo, deci nici de aici nu se fura masini.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -2 PMA (2 voturi)

denisucuPM[24.03.15 21:17]

@ramurica - Este vorba cumva de ROYAL TAJ MAHAL?


ramuricaGD[24.03.15 21:53]

@denisucu: Nu, acela este mai scump și am fi stat puțin. Noi voiam sa stam mai mult, cu un preț bunicel și servicii ok. Vom merge la Sunmelia Beach Resort Hotel &Spa

Se deschide în aprilie, dar până în iulie o să strângem păreri.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

ebirsanPA24r[24.03.15 22:01]

In Bulgaria dacă e să-ți fure mașina și-o fură mână în mână cu cei de la pază și eventual cu complicitatea poliției locale. Ca urmare faptul că e barieră la intrarea într-o stațiune nu reprezintă nici o garanție.

De aceea se fură numai mașini foarte scumpe, iar lucrul acesta se întâmplă pe litoral în special în perioadele exagerat de aglomerate când poliția nu face față monitorizării traficului cum ar fi minivacanțele de Paște, 1 Mai, Revelion.

Ori cum în Bulgaria nu se fură mașini mai mult decât în România, atâta doar că televiziunile românești mediatizează în perioadele respective astfel de evenimente din lipsă de altceva mai interesant. Probabil că astfel de situații au o probabilitate de 0,01% raportat la numărul turiștilor români care merg în Bulgaria.

Problema adevărată în stațiunile bulgărești (dar evident valabilă și în Grecia) este că nu prea ai unde să-ți parchezi mașina pt. că stațiunile lor (mai ales între Balcic și Varna) sunt mult mai înghesuite decât ale noastre, datorită reliefului.

Noi mergem în Bulgaria de circa 20-25 ori/an - iesiri de 1-2 zile și nu ne-a furat nimeni mașina iar o singură dată ne-a oprit un fel de poliție ca să ceară șpagă.

Poveștile cu autocarele de Turcia oprite cu kalaniskovul noaptea in pădure sunt de domeniul trecutului (anii 90). Acum au și ei destui bani europeni de furat ca să mai umble cu tâlhării la drumul mare.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / GRECIA3r[24.03.15 22:14]

@ramurica - am vazut eu cateva poze reale de la Sunmelia, arata chiar bine, servicile lantului sunt chiar OK, pacat ca plaja nu este prea buna.

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația GRECIA

ramuricaGD[24.03.15 22:19]

@Andox: Dacă te referi la pozele cu plaja de acum, nu e încă amenajată, se lucrează încă. Unde ai văzut pozele?


AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / GRECIA3r[24.03.15 22:38]

@ramurica - stiu ca nu e gata, acum vreo 4-5 zile lucrau cu o wolla sa o amenajeze dar la intrarea in mare chiar nu au ce sa faca. Eu ziceam de poze cu interiorul, camere, exterior, aquapark etc.

Pe FB am vazut pozele, este un grup inchis facut de nemti, trebuie sa te inscri acolo sa le vezi.

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația GRECIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

ramuricaGD[24.03.15 22:41]

@Andox: Sunt înscrisă, dar partea asta nu mi-a părut așa. O să mă mai uit.


webmaster28[25.03.15 04:01]

@paola_paola - Ai postat inițial solicitarea aici, pentru că erai interesată de Grecia. Având în vedere ultimele discuții, observ că lucrurile s-au schimbat și pari mai degrabă interesată de Turcia, eventual Bulgaria. (una dintre țările pe care ți l-aș recomanda și eu).

Pentru că la fiecare ecou postat pe acest fir de discuție cei care au scris despre Grecia primesc înștiințare pe mail și intră, poate, să citească ce s-a scris (despre Grecia, evident), pot fi deranjați când citesc despre Turcia sau Bulgaria, destinații care e posibil să nu-i intereseze. Și nu mi se pare corect să-i deranjăm și să-i facem să piardă timpul degeaba.

Așa că, te rog ca în cazul în care te-ai hotărât pentru altă țară și dorești recomandări sau informații, să inițiezi o altă solicitare la rubrica acelei tări, respectiv aici pentru Turcia sau aici pentru Bulgaria.

Până atunci, vă rog pe toți să încercați să păstrați discuția despre destinația pentru care s-au solicitat informații, adică Grecia.

Mulțumesc tuturor pentru înțelegere.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-60] — din total 63 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.13315296173096 sec
    ecranul dvs: 1 x 1