ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.12.2011
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Oradea
ÎNSCRIS: 17.07.09
STATUS: PARTENER
LUNA
DEC-2011
single
PREȚ 25 lei RON/tip inclus ?
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
1 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTA MEDIE REZULTATĂ
95.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Unde mâncăm în Ciucea?

Perla Ardealului - AmFostAcolo iar!!!

Ilustrație video-muzicală
Nicolae Furdui Iancu - (Colinde) Noroc sa deie Dumnezeu

Asculta mai multe audio diverse
TIPĂREȘTE

Consecvent promisiunilor pe care le fac, cu inima indoită, am călcat duminică, din nou pragul acestui restaurant, pentru a evalua pentru voi dacă ceva, ceva s-a schimbat (în bine) acolo, de la ultima mea vizită.

Am avut inima îndoită, pentru că, nu ştiam cum am (sau dacă o) să fiu primit acolo şi pentru că-mi doream să fiu extrem de obiectiv în această a doua mea evaluare (prima o puteţi citi aici).

Dar, s-o luăm cu începutul.

La 11.15, descind în parcarea hotelului şi trag maşina, în aşa fel încât, să nu se poată vedea numărul de la auto (BH-01-NUVĂSPUN), era musai să-mi păstrez conspirativitatea, pentru că, reprezentanţii restaurantului nu au dat curs rămăşagului pe care l-am lansat public.

La intrarea pe terasa acoperită (partea pentru nefumători a restaurantului), am constatat că nu-i fum şi cu toate că m-am uitat cu atenţie, pe nici o masă nu erau scrumiere. O schimbare în bine!

Mai apoi, păşesc în sala de restaurant. Doar 2 mese de 4 locuri libere, una lângă bar şi una învecinată cu cea la care am stat data trecută. O aleg pe aceea, pentru a mă pierde în decor.

Masa extrem de curată, naproanele înlocuite cu altele, mai drăguţe – alte 2 bile albe.

Sunt luat imediat în primire de o ospătăriţă (Rodica – potrivit ecusonului din piept altă bilă albă), mi se lasă meniul şi comand de la bar aceleaşi cafeluţă+pepsi. Interesant este că, iniţial mi s-a spus ca nu au Twist, dar a revenit în 10 secunde şi m-a anunţat că au la 0,5 ml, drept pentru care, îi mai dau o bilă albă.

Singura bilă colorată i-o dau pentru că, la momentul la care am făcut comanda şi am cerut zahăr brun, nu mi-a spus că nu au, iar la momentul onorării comenzii, mi-a adus zahăr normal.

O altă schimbare în foarte bine şi o mare bilă albă managementului restaurantului, o dau pentru faptul că au înlocuit zaharniţele alea ciudate cu pliculeţe de zahăr preambalat, iar stick-ul pentru amestecat zahărul este de data aceasta unul din acelea ambalate individual, astfel că, din punct de vedere al siguranţei consumatorului, s-au făcut 2 paşi mai înainte.

În primă fază, am vrut să comand aceleaşi bucate de astă-vară, dar fiind doar 11.15, mi-ar fi fost extrem de greu să ingerez 2 feluri.

Astfel, mi-am îndreptat atenţia spre Specialitatea Casei, un preparat extrem de interesant şi incitant, în acelaşi timp BALMOŞ cu CIULAMA de PUI. Mi s-a părut interesant, deoarece balmoşul este specific zonei fiind de fapt o mămăligă, cu mălaiul fiert în jintiţă (sau jintuială de oaie – zerul rămas după scurgerea caşului), dar nu l-am mâncat niciodată în această combinaţie.

Adică balmoş am mâncat separat, iar ciulama la fel. De data asta, specialitatea casei, la Perla Ardealului, le-a împreunat în cel mai fericit mod cu putinţă.

L-am comandat, am fost întrebat politicos, dacă nu doresc şi cealaltă specialitate a casei, papanaşii, dar nefiind mare iubitoriu de dulcegării, neavând nici unde depozita două feluri (am uitat să vă spui că veneam de acasă de la părinţi, după tăierea porcului – tradiţie pe care n-o ratez niciodată, iar înainte cu 2 ore, mă săturasem, cât să-mi ajungă câteva luni cu plăcinte cu varza călită, dulce şi cu lobodă, cum numai mama ştie face, dar…datoria m-a împins să trec peste şi să intru în restaurantul asta), am refuzat la fel de politicos.

Cât am aşteptat felul de mâncare (circa 25 minute), am remarcat că, pe stâlpi apăruseră decoraţiuni de sărbători, că în sală, chit că se fuma nu era atmosferă de fumoar, precum şi faptul că în sală răsunau (în surdină totuşi, cât să se creeze o atmosferă plăcută şi să nu deranjeze), colinde interpretate de mari voci ale cântecului popular – alte câteva bile albe.

Ei, m-am şi grăbit să trag 3 ţigări, să bag de vină că n-au schimbat scrumiera, dar când mă pregăteam s-o sudez pe-a patra şi să fac poza-dovadă, scrumiera mi-a fost subtilizată de Rodica şi schimbată cu una imaculată (am şi dovada asta :)), o nouă bilă albă. De altfel, am fost întrebat şi dacă pachetul de ţigări gol, adică aflat pe lângă tabacheră, poate fi luat, super. Plus că, în continuare, scrumiera mi-a fost schimbată şi la 2 ţigări fumate, cert este că n-am ajuns să am niciodată 4 mucuri ca să mă pot plânge de asta.

Când a apărut farfuria cu felul comandat, am fost extrem de mulţumit. Porţia-i generoasă (balmoş, 2 ciocănele – pulpe inferioare) şi o porţie suficientă de tocană aită (cu usturoi). Totul cu un aranjament fără cusur pe farfurie + au folosit o farfurie ovală – mult mai potrivită decât clasicele farfurii rotunde – alte bile albe.

Să nu uit, tacâmurile au sosit învelite într-un şerveţel, un mare plus faţă de data trecută. Dar, eu aş recomanda să se folosească o farfurioară-suport pentru asta. Oricum, o îmbunătăţire notabilă, faţă de precedenta vizită.

Mâncarea a fost foarte gustoasă, săţioasă, singura chestie pe care, un mucalit ca mine, nu o poate trece cu vederea, este temperatura interioară a pulpelor – una destul de scăzută (erau aproape reci). Această împrejurare o pun pe seama faptului că, mai mult ca sigur, pulpele sunt gătite în avans, iar la comandă se face sosul (tocana aită) şi balmoşul, iar pulpele la încălzire, nu au atins temperatura optimă.

Nu erau de nemâncat, de altfel le-am şi savurat cu plăcere, cufundate-n sosul ait, dar am promis să fiu cât mai obiectiv cu putinţă, d-aia am arătat acest mic inconvenient.

Până am mâncat, am observat şi misterul meselor extrem de curate. După fiecare client, ospătăriţele (4 – suficiente, la fel ca data trecută), cu o perie, adunau cu migală toate resturile de pe masă. Şi acolo unde nu era suficientă peria, am văzut în funcţiune aspiratoarele portabile (genul celor pentru auto), cum adunau firimiturile, în aşa fel ca, şi cârcotaşii ca mine să nu mai aibă ce obiecta – bile albe multe.

Alte bile colorate pe care le-aş da, în continuare localului, ar fi faptul că, la masa alăturată, o altă ospătăriţă (Ioana parcă) şi-a cerut scuze clienţilor pentru întârziere, dând vina pe o încurcătură la bucătărie (lucru neadevărat, după cum am aflat ulterior), dar măcar s-a scuzat şi faptul că, încă nu s-a renunţat la servirea ciorbelor din bol, dar şi împrejurarea asta mi s-a lămurit între timp. Ar mai rămâne, faptul că, dacă tot se serveşte din bol, servirea trebuie făcută din partea dreaptă a meseanului, ori, am văzut cu ochii mei, cum ospătăriţa, la o masă alăturată, a pus bolul pe colţul mesei, de unde, spre stânga (mesenilor), i-a servit pe toţi.

La momentul la care am terminat de mâncat Rodica m-a şi întrebat (cum este normal zic eu), dacă mi-a plăcut, dacă a fost ok., etc. O atitudine de aplaudat.

Când am cerut nota de plată, n-am mai avut surprize, într-un minut, Rodica s-a întors cu bonul fiscal, am plătit, lăsând, după cum îmi este obiceiul şi după cum am şi promis, bacşişul meritat de Rodica, după care, aşa cum am promis, chiar dacă nu primisesem răspuns, am întrebat-o pe Rodica, dacă d-na Marcu Elena este şi la răspunsul său afirmativ, am rugat-o pe Rodica să-i spună că aş vrea să o văd.

În primă fază, nu eram sigur că d-na Marcu Elena există, deoarece acesta era numele de user al d-nei ce reprezenta restaurantul pe sait şi nu aveam certitudinea că şi în viaţa reală poartă acelaşi nume.

Dar, în câteva minute a apărut la masă, în carne şi oase, o d-nă, ce la prima vedere mi-a adus aminte de soacră-mea (a avut şi ea o afacere în domeniul restaurantelor) şi din momentul ala am ştiut faptul că d-na Marcu, face tot ceea ce poate pentru restaurantul său şi pune acolo tot sufletul.

Când m-am prezentat @creivean de pe AmFostAcolo, am văzut în ochii ei o mare uşurare. Îşi dorea să mă cunoască, la fel cum şi eu imi doream asta.

A urmat mai apoi un dialog extrem de corect, sincer şi bazat pe respectul pe care şi eu în calitate de client trebuie să îl arăt şi pe respectul pe care d-na trebuie să mi-l arate mie.

I-am spus foarte clar că, nu retractez nimic din ceea ce am scris în review-ul precedent, că acesta reflectă cu fidelitate realitatea din acea zi toridă de August, că mă bucură nespus d emult să văd că în urma review-ului meu, multe lucruri minore, dar deranjante s-au rezolvat, că am de gând să urc un nou review, în care să arăt toate aceste îmbunătăţiri pe care le-am perceput, precum şi cele 2-3 lucruri ce ar mai fi de rezolvat, deoarece am de gând să fiu la fel de obiectiv şi în acest review.

D-na Marcu, mi-a arătat că, este deschisă la critici şi că, încearcă să facă tot ceea ce depinde de ea, pentru îmbunătăţirea activităţii, că-şi alege cu grijă personalul (şi că ospătăriţa de atunci nu mai lucrează acolo – apropo, d-na Marcu, ar fi indicat să înlocuiţi fotografia de pe sait, unde încă mai apare acel personaj, că nu are ce să mai caute acolo), îşi alege cu grijă furnizorii, stă mult în bucătărie, pentru a supraveghea activitatea, că bucatele se pregătesc zilnic (chiar şi de 3 ori pe zi ciorba de burtă, de ex.).

De asemenea, d-na Marcu mi-a arătat faptul că a fost supărată nu atât pe review-ul meu (nici nu prea avea pe ce, că doar minusurile semnalate de mine, au fost înlăturate cu minime eforturi), ci mai mult pe faptul că în ecourile ce au urmat, oameni ce nu au fost acolo şi-au dat cu părerea despre afacerea pe care ea o conduce cu mult, mult suflet şi că, articolul meu, listat la imprimantă a ajuns foaie volantă pe la proprietarii de restaurante din zonă, care au considerat că-i de datoria lor să ironizeze restaurantul Perla Ardealului, după cele scrise de mine.

NOTĂ (pentru proprietarii localurilor din zonă): În primul rând, critica adusă de mine acestui restaurant, a adus schimbări benefice, de care se vor bucura toţi cei ce vor merge acolo, de azi înainte, mai ales că de acum, îl recomand fără rezerve. Iar, în al doilea rând, aveţi grijă de rânjetul ala din colţul gurii. Că, şi restaurantele voastre-s pe ruta mea şi nici nu ştiţi (dacă daţi dovadă de nepăsare în relaţia cu clienţii), când vă trec pragul şi cum, cu obiectivitate, vă disec şi activitatea voastră. Ş-apoi să vă văd rânjetul!!!

Am înţeles, de asemenea că, articolul meu a avut şi ecouri de susţinere a restaurantului, din partea multor clienţi fideli (de ex. d-na @rodicah – a făcut un revelion acolo) şi mă bucură asta.

Am văzut şi diplomele alea despre care ne-a scris d-na Marcu Elena, dar sincer, nu alea m-au impresionat pe mine. Ci, schimbările în bine operate, după criticile mele şi sufletul pe care d-na Marcu Elena îl pune în acest restaurant.

Cât despre, bilele colorate despre care am arătat mai sus că mi s-au lămurit, din discuţia cu d-na Marcu Elena, nu se încurcase comanda la bucătărie, dar au rămas fără varză pentru salată (se poate întâmpla oricui), iar până s-au reaprovizionat, a durat ceva. Cât priveşte servirea ciorbelor din bol, asta are o explicaţie tehnică. Uşa batantă de la bucătărie este destul de mică şi nu permite ieşirea în siguranţă a ospătăriţelor cu farfuriile ori bolurile de o persoană, în siguranţă, fiind încă (pe termen scurt) menţinută această soluţie.

La sfârşit, am văzut şi camerele de care dispune locaţia, de-a dreptul încântătoare, nu mi-ar fi teamă să stau acolo, chiar dacă, dată fiind apropierea de Oradea, o şedere acolo nu se justifică.

În concluzie, locaţia Perla Ardealului, are totuşi o perlă (apropo de titlul review-ului precedent), în persoana d-nei Marcu Elena, care după ce i-a trecut supărarea, a înţeles să aducă îmbunătăţiri activităţii restaurantului (am înţeles că, în urma review-ului meu, a avut şi câteva ”şedinţe” cu personalul pe tema deservirii clienţilor), nu s-a culcat pe o ureche şi nu a considerat că, vadul oricum îi aduce clienţi, reuşind astfel să facă din Perla Ardealului o locaţie, pe care eu nu am să o mai ocolesc şi pe care o pot recomanda, de acum…

Aşa că, dragi colegi, nu vă sfiiţi, atunci când găsiţi ceva ce nu vă convine, să criticaţi, demonstrând de ex. cu foto că aveţi dreptate, împreună, această comunitate, poate face ca lucrurile să se schimbe în bine.

Iar dacă serviciile într-un restaurant cresc, pentru pretenţioşii ca mine, au să se bucure şi cei mai puţin interesaţi de anumite aspecte, pentru că sunt serviţi la standarde mai înalte (ori normale, zic eu).

NOTĂ: Iniţial, m-am gândit să-mi iau aparatul foto cu mine, pentru a-mi ilustra cât mai bine review-ul. Ştiam că o să am nevoie de fotografii, mai ales dacă nu erau schimbări în bine. Am ales totuşi să nu merg cu măgăoaia de aparat după mine, pentru a nu fi prea evident ce caut pe acolo (mai ales că joi sau vineri, într-un ecou la un review a lui @Alex_Macedo, am anunţat că o să trec pe acolo), aşa că, am făcut puţine fotografii, cu telefonul. Dar, cum lucrurile s-au îmbunătăţit vizibil, în sens pozitiv, fotografiile pe care le am sunt suficiente.


---
Trimis de creivean in 13.12.11 23:06:36
Validat / Publicat: 14.12.11 00:07:58
VIZUALIZĂRI: 5504
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
19 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (creivean); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 44300 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

19 ecouri scrise, până acum

creivean [13.12.11 23:11:35] »

Rog un webmaster să ilustreze review-ul cu o colindă interpretată de Craisorul Munţilor Apuseni - Nicolae Furdui Iancu, de aici: http://www.trilulilu.ro/dany94/a8a6e8b2425d5d

Mulţumesc.

webmaster0 [13.12.11 23:40:28] »

S-a realizat.

Qvadratvus [14.12.11 01:58:52] »

Un singur cuvînt: Felicitări!

P. S. Felicitări și Doamnei Elena Marcu pentru efortul de a-și însuși și corecta problemele existente!

Rămîne o singură întrebare: oare ospătărița respectivă chiar merita să-și piardă locul de muncă? Nu am toate datele problemei, dar o astfel de decizie este una grea și care implică multă responsabilitate, inclusiv aceea de a oferi înainte de a se întîmpla inevitabilul, o șansă de reparație celui care o merită.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
santana* [14.12.11 06:24:31] »

Supermanule, nu vrei să treci şi pe la barul de la mine din cartier? Şi facem aşa: eu mă ocup cu cele sfinte, tu doar îi tămîiezi. Ştii de ce? Nu am mai cîştigat la bile de 1 saptamînă jumate, iar ei zic că nu aparatul e de vină, ci că nu ştiu eu să dau în ele cum trebuie.

Salutări calde de la 100 de metri de malul Dîmboviţei! (valabile şi pentru vecinul, faraonul, îl ştii tu) !

creivean [14.12.11 07:30:01] »

@Qvadratvus

Într-o dispută (precum în viaţă de altfel), combatanţii trebuie să dea dovadă de fair-play.

Dacă aş fi vrut musai să împroşc locaţia cu noroi, mă dotam, din scrumiera maşinii cu 10 mucuri, le deşărtam în scrumiera din restaurant şi făceam rapid o poză.

Dar, interesul meu a fost acela de a fi obiectiv şi de a arăta dacă au avut loc schimbări în bine. Ele chiar există. Sper doar să se păstreze.

Cât despre întrebarea (retorică, bănui eu), cu privire la ospătăriţă, nu mă simt culpabil, deoarece nu fac parte din managementul locaţiei şi nu am puterea de a da afară sau de a angaja personalul. D-na Marcu mi-a explicat că acea ospătăriţă a avut şi alte probleme şi de a ceea, a devenit incompatibilă cu locul ala. Aşa că, nu cred să fie vina mea. Şi dacă ar fi, nu am nici un regret. Poate ai ajuns să mă cunoşti. Nu am datorii la nimeni şi nu am de ce să perii pe nimeni. Am să spun întotdeauna şi oricui adevărul, aşa cum îl percep eu, fără să fiu pătimaş. Iar dacă încă n-ai aflat asta, timpul o să-ţi aducă şi dovada

@santana

Dacă trec eu pe acolo, bomba aia se închide. Garantat Şi p-ormă, ai să stai non-stop pe AFA şi nici asta nu-i treabă.

Mulţumesc în numele faraonului (şi al meu), pentru salutări. Să fim noi sănătoşi!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Alina Morar [14.12.11 08:58:05] »

Chiar asteptam si ma bucur ca ai venit cu pareri bune. Eu nu am oprit niciodata la Perla Ardealului, dar deseori trec pe langa el, asa ca poate daca ne va mai prinde foamea pe drum, vom opri si noi. Poate cand ne vom intoarce de la Rev.

Se vede ca doamna isi da tot interesul si sufletul pentru afacere, dar stii cum e? Angajatii, UNII (ca sa nu fiu luata iarasi la bani marunti) efectiv isi bat joc, nu-i intereseaza. Cand patronii sau sefii sunt plecati, si daca lipsesc cateva ore, angajatii isi fac de cap. Cunosc acest lucru! Am vazut si eu destule!

Eu am inteles-o de la inceput pe doamna si bravo ei ca reusit sa faca ordine, dar ii doresc sa reuseasca si in continuare sa mentina lucrurile asa.

Sa faci o vizita si pe la restaurantele de la Negreni si de pe Piatra Craiului... stii ce e pe acolo... nu? )

Admin [14.12.11 09:12:03] »

Bravo creivean si bravo administratiei acestei unitati.

Ma bucur sa vad - atat in autorul acestui review (ca si turist echilibrat si cat de obiectiv posibil) cat si in reactia si masurile administratorilor acestei unitati - semne ale unei altfel de Romanii turistice, una mult mai aproape de normalitatea de care sa speram ca ai nostrii copii vor avea parte. O "Romanie turistica mai altfel" la care si AmFostAcolo isi poate aduce o contributie deloc neinsemnata.

TraianS [14.12.11 09:40:59] »

mi-a adus aminte de soacră-mea (a avut şi ea o afacere în domeniul restaurantelor)

Acum am inteles cum de ca "ochiul critic" e atat de bine format.

Saraca Rodica - bine ca a facut fata cu succes. Esti un adevarat James Bond al "carcotasilor", maestre Creivean.

Ma bucur ca restaurantul a trecut cu brio a doua inspectie. Ii urez mult succes in continuare.

Multumim pentru review. Daca am sa am drum pe acolo, mai mult ca sigur ca am sa merg pe la acest restaurant. Mor de curiozitate sa vad daca Rodica va mentine standardele.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Alex_Macedo [14.12.11 09:45:01] »

Uite cum un fluviu poate influenta un ocean!... cum o atentionare poate schimba metehne mai vechi... cum o comunitate, printr-un user, recte "Nicu nost'" (cum se zice in Ardeal), aduce o schimbare pozitiva, cat de mica (dupa unii!) dar, vizibila! Poate spune oricine ce vrea, pentru mine creivean ramane Domnul Obiectivitate si de acum inainte pe drumul de Cluj/Bucuresti, opririle de juma' de drum vor fi la Perla Ardealului... care tinde sa devina perla de colectie, sperand ca bilele albe sa nu intre intr-o alta paleta de culori, nedorita, evident!

Sa ne traiesti si MULTUMIM, Creivean!

@santana

Salutari la fel de calde, acum in miez... zice-se ca e iarna... din zona celor 3 Crisuri si daca pasii te aduc pe la noi, ne suparam de nu ne cauti!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Larissa [14.12.11 09:59:36] »

E o plăcere să-ți citesc review-urile din domeniul culinar, mă simt ca într-o combinație de Poliția vestimentară cu Anthony Bourdain, preferatul meu în arta mâncatului a tot ce se poate până la leșin. Cum ai mâncat tu după pomana porcului, mare curaj, fără să te plângi că nu mai poți sau că-ți pare rău! Pari extrem de obiectiv, acum că ești criticul restaurantelor poate vei primi și mese gratis! Dacă se întâmplă așa, spune-mi că mă bag și eu!

creivean [14.12.11 21:23:02] »

@Alina Morar

Perfect adevărat tot ce spui.

Parcă era şi o vorbă românească, de genul: sluga nu-l face jupân pe stăpân, adică angajatul nu are interesul ca patronului să-i meargă bine (din păcate), ci să ciupească el cât poate.

Pe la Negreni, Piatra Craiului, am să trec, cum să nu, ş-apoi să vază ei.

@Admin (Cornel)

Dacă n-aş crede cu tărie în cele arătate de tine, aş fi de mult plecat de pe sait. Dar, sunt ferm convins, că o atitudine potrivită şi o voce puternică, precum cea a acestei comunităţi poate schimba (în bine) multe.

@TraianS

O perioadă de timp (vreo 4 ani) cât am mai prins eu restaurantul deschis, am învăţat multe despre asta. Iar acum, fiind şi un gurmand declarat (altfel nu mi-aş putea păstra alura de om cu greutate ), sunt extrem de atent/pretenţios/critic când vine vorba de unităţi de alimentaţie publică.

Şi, să-ţi mai zic un secret. Şi soacra-mea-i Rodica

Dar, sunt ferm convins că, dacă picam pe mâna altei ospătăriţe, aveam mai multe de obiectat. Aşa cum am urmărit-o io pe acea Rodica, mi s-a părut cea mai bună din restaurant.

@Alex_Macedo

Mulţumesc prietene pentru încrederea acordată. N-am să te dezamăgesc!

@larissa2011

Mulţumesc pentru cuvintele pe care mi le-ai adresat.

Nu vreau să fiu rău, dar, exclusivitate, în a mă face Anthony Bourdain, al site-ului, o are o bună colegă (cam discretă-n ultima vreme, ce-i drept), @catalinalupu, care m-a numit aşa, pentru prima dată, acu un an, în review-ul asta. Un review foarte interesant de altfel.

Ei, glumeam, iar Catalina nu se va supăra. Poţi să-mi spui cum vrei, în limitele decenţei, pe un spaţiu public În privat, accept mai multe

@All

Mulţumesc că aţi citit şi apreciat această scriere.

Andox [14.12.11 21:42:34] »

@creivean, eu vreau sa fii Andrew Zimmern al site-lui.

If it looks good, eat it!

creivean [14.12.11 21:58:52] »

@Andox

La pensie, mi-ar place sa colind lumea pentru a manca lucruri bizare.

Cred ca as savura fara probleme o meduza in Barbados, un vierme de matase in China, un sobolan in Vietnam sau cine mai stie ce/unde. Vorba lui Andrew: Daca arata bine, mancati!!!

Si poate, cine stie, AmFostAcolo o sa fie atat de mare/puternic pana atunci, incat o sa sponsorizeze acel ocol gastronomic al lumii.

Dar, pana atunci, mai am multe de facut aici, la job, in viata de zi cu zi si cu voia voastra si pe saitul asta.

Merci!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
david [14.12.11 21:59:44] »

@creivean

Se dovedeste inca odata, ca comunitatea AFA reprezinta o forta, iar operatorii din turism, alimentatie etc trebuie sa tina cont de parerile noastre!

Pana la urma este in avantajul tuturor!

commandorsteel* [14.12.11 23:04:24] »

Un review obiectiv ca si primul de la aceasta locatie.

Felicitari si doamnei proprietare ca stie sa-si conduca afacerea atat in interesul ei cat si al clientilor, deoarece amandoua partile au numai de castigat.

Succes in continuare

Qvadratvus [14.12.11 23:06:08] »

@creivean, întrebarea cu ospătărița era și nu era retorică... În tot cazul nu făcea nici o referire la tine și nici nu sugera așa ceva, asfel că nu văd de ce a trebuit să te justifici.

Tehnic vorbind, eu cel puțin pe viitor voi încerca la fel ca și pînă acum eludarea pe cît posibil a elementelor de informație personală. Internetul este mare și informația difuzată pe el poate fi prea puțin controlată. Altfel spus un bulgăre odată pornit la vale este greu de spus cît de mare se face și mai ales în ce direcție se rostogolește. În drumul lui poate întîlni... oameni și mai ales probleme ale lor...

Căt despre Adevăr, permit-mi să apreciez în continuare următoarea butadă atribuită lui Helmuth von Moltke cel Bătrîn: "- Spuneți adevărul, numai adevărul, întotdeauna adevărul, dar niciodată tot....adevărul..."

Larissa [15.12.11 07:35:18] »

creivean, nu te-am făcut nicicum, doar am afirmat cum m-am simțit eu când ți-am citit review-ul. Chiar dacă te-aș fi asociat cu celebrul Bourdain, ar fi fost o cinste, nicicum o ofensă. Dar nu regret confuzia creată pentru că am citit review-ul recomandat... interesant, într-adevăr.

adri-nico [04.02.12 14:52:41] »

BRAVO!!!

Felicitari si doamnei Elena, care, se pare, a trecut peste orice urma de orgoliu (nejustificat) si a facut tot ce dumneaiei a putut ca sa demonstreze ca diplomele de pe pereti n-au fost luate de pe la Pitesti (cum s-au dat permisele...)

webmasterX [30.11.15 21:53:50] »

Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Ciucea sau împrejurimi, CIUCEA [CJ]" (nou-creată pe sait)

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, Alex_Macedo, Alina Morar, david, Larissa, Qvadratvus, TraianS
Alte impresii din această RUBRICĂ:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.113666772842 sec
ecranul dvs: 1 x 1