Apă termală în pădure- Căciulata
Am ajuns în Căciulata şi nerabdatori ne-am îndreptat spre strandul din padure.
Zi frumoasă de vară, miroase a vacanţă... am mers 200 de m şi am ajuns la ştrandul cu apa termală din pădure. Multă lume, veselie, muzică.
Spre bucuria noastră intrarea costa 6 lei pentru adulţi, 5 lei pentru copii, 10 lei şezlongul. În incinta ştrandului puteai intra cu apa şi mancare. Dacă păstrai bonul puteai să te întorci şi după-amiază.
Ne-am bălăcit, apa era perfectă, avea 27 de grade. După-amiază ne-am întors şi timp de 4 ore ne-am odihnit în apa termală. După ora 19 era atât de plăcut. Bătea puţin vântul, afară era răcoare şi peisajul era superb.
Pe la ora 17 a început să plouă vreo 10 minute dar nimeni nu a ieşit din apă. Am rugat norii să plece la plimbare şi să ne lase să ne bucurăm de apă. Costumele de baie s-au cam înverzit, pielea noastră stiga după ajutor- se încreţise bine de tot dar oasele ne mulţumeau.
Duşurile erau cu apă termală, foarte fierbinte.
Porumbul fiert costa 5 lei, masaj parţial 5 lei, masaj general 10 lei, o bere 3-4 lei.
O zi superbă de vară, în care ne-am odihnit şi ne-am încărcat bateriile pentru o nouă săptămână.
Trimis de STEFAN I in 09.07.12 21:12:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (STEFAN I); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 Un concediu neasteptat de reusit in Calimanesti - Caciulata — scris în 08.08.22 de Elena-Raluca din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Parcul Poiana lui Caliman — scris în 13.08.21 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vâlcea — scris în 16.03.20 de micamiha din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Scurta vacanta la Caciulata — scris în 26.08.18 de profesor73 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2018 Caciulata - o oaza binecuvantata — scris în 05.06.18 de MirelaV din CODLEA - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Plimbare spre izvoarele cu apa minerală de la Căciulata, spre Schitul Ostrov, prin Parcul Nat Cozia — scris în 26.04.18 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Zona frumoasa, administratia locala cu lipsuri — scris în 24.08.17 de Creola din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ