GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Nu voi relua ceea ce foarte bine si cu mare acuratete au prezentat colegii de site @presario (click aici) si @a.sr (click aici)
Strandul Apollo arata intr-adevar foarte bine si am ramas foarte suprinsa sa gasesc acolo un intreg complex, care pe linga bazine are si tot felul de locatii/magazine utile: restaurant, cofetarie, magazin cu fructe, magazine cu articole cosmetice si de plaja.
In afara de Apollo am fost si la strandul Padis: 15 lei intrarea adultii, 10 lei copiii; nu arata atit de bine ca Apollo, insa a fost ok. Nemaifiind atit de multa lume, doar bazinul dreptunghiular era cu apa; ai si acolo un mic barulet cu sucuri si bere, o toneta de inghetata, un magazin cu articole de plata…. si multa liniste!
Ce m-a frapat a fost faptul ca nici la Apollo nici la PAdis nu am vazut umbrele de soare…trebuie sa vii cu ele de acasa; probabil merg pe principiul ca oamenii vin acolo mai mult pentru balaceala si mai putin pentru plaja.
Nefiind sezon, nici aglomerat nu a fost iar vremea a tinut cu noi.
Intr-o singura dimineata a plouat si atunci am fost la Pestera Ursilor, de care am ramas impresionati; nu am mai vazut pina acum o pestera atit de bogata in stalactite si stalagmite si atit de bine organizata. Nu intri decit insotit, toata vizita se desfasoara cu un ghid destul de bine instruit, mergi doar pe o pasarela betonata, cu balustrade, nu te abati stinga-dreapta si nu ai voie sa pui mina pe depunerile de calcar, pentru ca isi schimba culoare si alterezi si formarea lor.
Nu ratati placintele comercializate acolo de localnici, sunt dementiale: cu brinza si marar, cu cartof si brinza, cu mere.
Acelasi lucru valabil si pentru Felix: langosile cu brinza, smintina si usturoi sunt deosebite si toate produsele se prepara pe loc, chiar daca astepti citeva minute.
La iesirea din Felix spre Baile 1 Mai, aproape de padure, se afla un centru de echitatie cu niste preturi absolut rezonabile: 40 lei ora de echitatie sau 5 lei plimbarea cu poneiul; noi am fost si a fost minunat. Fiecare copil a calarit singur pe cal, insotit de un instructor; plimbarea a fost prin padure, a durat chiar 1.5 ore, fiind taxati totusi la final doar pentru o ora.
In sezon, Felix-ul cred ca arata cam ca Eforie :). …aglomeratie, pensiuni gramada, baruri, restaurante, bazaruri, miros de hamsii, autoserviri, articole de plaja si multe alte tentatii de “aruncat” banii :)
Noua ne-a placut mult!
Trimis de Chloe in 22.09.11 12:32:51
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@Chloe... cred ca in PO2 si PO3 apar celebrii "nuferi termali", o specie de plante acvatice rare ce nu se dezvolta decat in apa calda si care are nevoie de mineralele dizolvate in ea... mai exista si la Gradina Botanica din Cluj.
@dorgo
din cite stiu eu, cei care sunt aproape de suprafata apei si au floarea alba sunt nuferi, iar cei mai inalti cu flori roz sunt lotusi.
tot acolo sunt broaste testoase si niste pestisori intens colorati, portocalii
Umbla vorba ca nuferii si lotusii au fost adusi de la PEta (baile 1 Mai) unde de fapt ar fi locul lor.
Oricum ar fi, atit plantele cit si animalutele sunt aclimatizate sa traiasca in aceste ape termale.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Sep.2023 „Lacul cu Nuferi” — simbol al stațiunii Băile Felix — scris în 07.10.23 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Baile Felix — scris în 26.09.23 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Prima dată la Băile Felix — scris în 25.07.22 de tripyy din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2022 O săptămână de relaxare la Băile Felix — scris în 14.06.22 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Balaceala termala la Baile Felix — scris în 26.08.20 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Baile Felix - o stațiune relicva, cu mult supraevaluata — scris în 22.07.20 de Nicoleta_DM din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Plimbare de recunoastere si cunoastere in Baile Felix — scris în 10.09.17 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ