Terasa "Termal" - mergeţi cu încredere!
Am scris deja douǎ review-uri negative despre Geoagiu Bǎi, dar, pentru a nu pǎrea o cârcotaşǎ pe care nu o mulţumeşte nimic, scriu câteva rânduri şi despre un loc pe care l-am apreciat, restaurantul hotelului “Termal”.
Nu ştiu care sunt condiţiile de cazare în hotel, dar despre restaurant, mai exact despre terasǎ, am numai lucruri bune de spus.
Este foarte bine amplasatǎ, chiar în centrul staţiunii, la câţiva metri de intrarea în ştrandul “Bǎile Daco-Romane”. Am mâncat acolo de douǎ ori, luând cina de sâmbǎtǎ şi micul dejun de duminicǎ.
Sâmbǎtǎ ne-a servit un bǎiat foarte simpatic, care ştia bine meserie, în sensul cǎ era sǎritor şi ştia sǎ se facǎ plǎcut. Cu siguranţǎ, scopul lui era un bacşiş cât mai bun, pe care l-a şi primit, pentru cǎ ne-a plǎcut de el.
Mâncarea a fost bunǎ, iar preţurile mulţumitoare: pulpǎ de pui la grǎtar – 12 lei, salatǎ de cruditǎţi – 3, 5 lei, cafea - 4 lei, garnitura de cartofi costa în jur de 4-5 lei, nu mai ştiu exact. Meniul era variat, conţinând pizza de mai multe feluri (cât era de bunǎ nu ştiu, pentru cǎ nu am încercat-o), salate, ciorbe şi deserturi. Nu mai ţin minte toate preţurile, dar, citind meniul, ni s-au pǎrut accesibile.
A doua zi, la micul dejun, am consumat omletǎ cu bacon la preţul de 4 lei; aveau şi omletǎ cu caşcaval, la acelaşi preţ. Am mâncat şi clǎtite, o portie de douǎ bucǎţi costa 4 lei, având mai multe umpluturi, dupǎ preferinţe: finetti, brânzǎ dulce cu stafide.
Atmosfera era placutǎ şi era curat. Cu siguranţǎ, dacǎ vom reveni la Geoagiu Bǎi – din întâmplare, bineînţeles – vom lua masa la “Termal”! Pânǎ atunci, recomand terasa celorlalţi turişti.
Trimis de corinka in 29.07.10 15:36:25
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (corinka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am invalidat impresiile pana la transformarea lor in impresii despre locuri de vizitat/luat masa din zona. Altfel, stricam (indiferent ca e in + sau in -) nota generala a hotelului.
Cum adica "pana la transformarea lor in impresii despre locuri de vizitat"? Nu am stat la hotel "Termal" si nici nu cred ca voi sta vreodata, pentru ca eu la Geoagiu Bai nu ma mai duc niciodata.
Eventual, poate faceti o sectiune separata cu locuri de luat masa in Geoagiu Bai.
vad ca pana la urma ti-ai dat singura raspunsul la intrebare, corinka .
Mutat la rubrica (nou-creata) de recomandari privind locuri de luat masa in Geoagiu Bai. Am restaurat deasemenea statutul review-ului.
Da, intre timp am observat ca ati si creat noua sectiune. Multumesc! Era pacat sa ramana fara apreciere unul dintre putinele locuri de... apreciat din Geoagiu Bai!
Stii ca acea rubrica o puteai crea si tu, nu? In loc sa scrii la rubrica unui hotel la care - te citez - "nu ai stat si nici nu vei sta vreodata"... , puteai crea o noua rubrica si atunci postai impresiile direct acolo...
Da, imi dau seama acum ca puteam crea rubrica, numai ca mi s-a mai intamplat sa creez rubrici pe care eu le-am crezut necesare, dar care ulterior au fost sterse, asa ca nici nu m-am gandit sa mai creez rubrici noi, mai ales ca vorbeam despre restaurantul unui hotel care avea deja o rubrica.
In sfarsit, nu mai conteaza... Multumesc pentru ajutorul dat prin crearea noii rubrici!
În speranţa că voi mai ajunge la Geoagiu ( never say never ), am notat : merită să stai şi să mănânci la Termal.
Am fost curioasa, deci am folosit trimiterea ta si am citit. Am si votat, caci mi se pare util de retinut.
Mai mult, am citit si alte postari ale tale, care mi s-au parut bogate in detalii.
Pacat ca la Geoagiu Bai ai avut asa ghinion incat sa devii aproape patimasa in a-l desfinta ca destinatie.
- Jul.2023 [Restaurant-pizzerie Agrementul [Geoagiu-Băi]] Experienta culinara deosebita — scris în 24.07.23 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Restaurant Mona [Geoagiu-Băi]] Restaurantul Mona, Geoagiu – Băi, mâncare gustoasă — scris în 22.09.21 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2018 [Restaurant-pizzerie Agrementul [Geoagiu-Băi]] Restaurant Agrementul - o alegere bună — scris în 09.09.18 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Restaurant-pizzerie Agrementul [Geoagiu-Băi]] Pensiunea Agrementul — scris în 30.08.18 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jan.2018 [Restaurant-pizzerie Agrementul [Geoagiu-Băi]] Restaurant Agrementul - Geoagiu Bai — scris în 30.01.18 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- May.2017 [Restaurant-pizzerie Agrementul [Geoagiu-Băi]] Terasa Agrementul 3* — scris în 18.07.17 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Green Pub Geoagiu Băi — scris în 24.03.16 de adri-nico din BUZăU - RECOMANDĂ