BUN
Mancare foarte buna
Un drum scurt facut la Timisoara ne-a facut sa trecem pe la acest restaurant sa mancam ceva pentru masa de pranz, pe mine si fetita mea cea mare. Sunt atat de multe variante de luat masa in Timisoara, mai ales in zona centrala, incat este greu sa alegi, dar noi am hotarat sa mergem la acesta pentru ca stiam de mancare ca este foarte buna si era foarte aproape de unde am fost intr-o scurta vizita.
Am mai fost cu cateva luni in urma tot aici si ne-a placut.
Adresa: Strada Proclamatia de la Timisoara, nr. 7 (ca punct de reper: peste drum de hotel Continental)
Prima data cand am fost si am mancat aici era o seara placuta ca temperatura si am putut sa ne bucuram de terasa imensa de care dispune restaurantul, a fost intr-o zi de duminica, iar terasa era plina, toate mesele ocupate. Atunci am fost 4 adulti si 2 copii, cei mari am servit meniuri de mici cu mustar si cartofi prajiti, iar cei mici au mancat cartofi prajiti cu piept de pui la gratar. Comanda a venit destul de repede tinand cont ca erau multi clienti. Preturile sunt decente iar portiile sunt destul de mari. Toata consumatia si cu bauturi atunci a fost 280 lei cu tot cu bacsis (un bacsis ales de noi si nu impus).
A doua oara cand am fost doar eu si cu cea mica nu am mai fost pentru relaxare, am fost sa luam masa de pranz (un pranz tarziu, era in jur de 15:30 ceasul cand am ajuns) si pe urma sa plecam acasa.
Am fost intr-o zi de luni, am avut noroc ca nu era aglomerat restaurantul, caci ne grabeam sa prindem autobuzul care mergea la aeroport si care circula destul de rar, la intervale de 1 ora.
Sigur, am intrat si am ales o masa, iar ospatarul ne-a adus imediat 2 meniuri. Am rasfoit un pic si am ales "Meniul Fosforosa" care era compus din cotlet de porc la gratar, piept de pui la gratar, 2 mici (care erau destul de mari :)) ), cartofi prajiti, mustar si salata de varza, la un pret decent de 54 de lei, iar eu si cea mica ne-am si saturat. (Mentionez ca cea mica mananca aproape cat un adult :)) ). Eu zic ca acest platou este suficient chiar si pentru 2 adulti. Comanda a venit foarte repede, dar nici nu era restaurantul plin. Asadar intr-o ora am terminat cu totul si am fugit spre casa.
Recomand cu drag aceasta locatie atat pentru a servi masa, deoarece mancarea este foarte buna, gatita bine, servirea ireprosabila, cat si pentru o iesire pentru relaxare, intalnire cu prietenii intr-o locatie placuta.
Ca o paranteza la acest articol, pentru cine vrea sa isi petreaca un weekend la Timisoara recomand sa apelati la transportul aerian, daca luati biletele din timp puteti prinde niste preturi foarte mici, iar orarul zborului este foarte bun. Sunt curse si pe dus si pe intors (Otopeni-Timisoara) atat dimineata cat si seara.
In cazul meu a fost o alta situatie, am plecat luni dimineata si m-am si intors luni seara. Dar la fel de bine poti pleca vinerea seara sau dimineata si sa te intorci duminica seara.
Calatorii placute!
Trimis de deeutza in 17.12.24 16:18:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TIMIȘOARA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (deeutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jan.2024 Experiențe gastronomice în Timișoara — scris în 13.06.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Taverna Sârbului] Taverna sârbului, sau cum să mănânci bine pe la Timișoara — scris în 20.08.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Restaurant Karadorde] Restaurant Karadorde, Piata Unirii, Timisoara — scris în 25.10.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 [Grill Sârbesc Pub] Din seria nu ești tu când ție foame -- Grill Sârbesc Pub — scris în 29.07.22 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant-terasă Vineri 15] E distracție ce mișto — scris în 18.08.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Pensiunea Nora] Un restaurant bănățean tare fain și primitor — scris în 13.08.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Tinecz] Restaurant TINECZ – în Timișoara — scris în 17.07.21 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ