Restaurantul Thai Kitcken
Un restaurant nou deschis in oras, o afacere de familie, unde atmosfera este prietenoasa, mancarea excelenta, ingrediente de calitate, preturi OK.
L-am descoperit relativ recent, insa m-a cucerit rapid cu caldura si amabilitatea personalului, mereu zambitor si atent, se vede ca, chiar isi dau silinta sa faca totul ca tu sa te simti cat mai bine.
De fiecare data m-au intrebat daca totul e in regula. Le-am dat cateva sugestii, m-au ascultat vadit interesati sa-si imbunatateasca unde era cazul ceva...
Am consumat si alte feluri din meniu si deserturile (delicioase), insa taiteii Phad Thai sunt pe departe cel mai gustosi din meniu, ei m-au cucerit irecuperabil... Love at first sight... :) Incercati-i si veti intelege de ce...
Voi reveni cu poze.
Trimis de Daniel35 in 11.07.18 21:34:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TÎRGU MUREȘ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Daniel35); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Nov.2023 [Travelers Coffee & Bistro] Travelers Coffee & Bistro — scris în 26.11.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Căsuța Din Pădure Pizzeria Mario] Casuta din Padure — scris în 13.11.23 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Taverna Diavolului] Mâncare bună la Taverna diavolului din Târgu Mureș — scris în 11.11.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- May.2023 [Orobianco Ristorante] Orobianco - o experiență de încercat — scris în 10.09.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Căsuța Din Pădure Pizzeria Mario] La casuta - oricand revin cu drag — scris în 28.10.22 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jan.2022 [Restaurant Laci Csarda] Experienta negativa! — scris în 16.01.22 de ux123412 din TG MUREș - nu recomandă
- Nov.2021 [Country Cheese & Wine] Country Cheese and Wine — scris în 02.12.21 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ