Pestisorul de Aur, atmosfera placuta - un loc (si) pentru familii cu copii
Reveniti din vacanta, am avut nevoie de inca o zi de relaxare pentru a ne pregati sufleteste pentru serviciu. Am mers la Pestisorul de Aur pentru ca este aproape de noi si pentru ca atmosfera te imbie la relaxare.
Noi am mers la restaurant, dar locul ofera mai mult de atat: pentru cei care au nevoie, exista posibilitatea de a se caza, iar Hotelul Laguna, aflat in complex ofera acces la piscina.
Pentru amatori, exista posibilitatea de a pescui in lac, iar copiii vor fi foarte fericiti sa admire si sa hraneasca lebedele negre si ratele (asa ca bugetati o portie in plus de paine). De asemenea, copiii se pot bucura de locul de joaca si de minigradina zoo (asa cum o numesc gazdele).
Pentru pizza exista o terasa separata, iar pentru restaurant se poate alege intre restaurantul acoperit, terasa acoperita, terasa cu umbrele sau foisoare.
Mancarea este gustoasa si la un pret mediu, zic eu (de exemplu: 3 ciorbe, 3 portii de coaste cu cartofi si salata, o portie de papricas de pui cu mamaliguta, 2 sticle de Prigat nectar, apa, 2 cafele, 4 beri, clatite au fost in jur de 140 RON). In schimb, pentru cei care nu sunt obisnuiti cu bucataria din Ardeal trebuie specificat portiile sunt mari, iar mancarea este foarte consistenta (unii ar zice ca e "grea")
Trimis de MADAHON in 29.07.15 17:28:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TÎRGU MUREȘ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MADAHON); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Tg. Mureş? , TÎRGU MUREȘ" (deja existentă pe sait)
- Nov.2023 [Travelers Coffee & Bistro] Travelers Coffee & Bistro — scris în 26.11.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Căsuța Din Pădure Pizzeria Mario] Casuta din Padure — scris în 13.11.23 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Taverna Diavolului] Mâncare bună la Taverna diavolului din Târgu Mureș — scris în 11.11.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- May.2023 [Orobianco Ristorante] Orobianco - o experiență de încercat — scris în 10.09.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Căsuța Din Pădure Pizzeria Mario] La casuta - oricand revin cu drag — scris în 28.10.22 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jan.2022 [Restaurant Laci Csarda] Experienta negativa! — scris în 16.01.22 de ux123412 din TG MUREș - nu recomandă
- Nov.2021 [Country Cheese & Wine] Country Cheese and Wine — scris în 02.12.21 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ