RĂU
Dezamăgire și dezinteres
Duminică la prânz, drum de întors de la Craiova spre București, popas la Slatina.
Am căutat pe internet, am găsit foarte puține restaurante în Slatina, multe închise, multe pub-uri sau gen pizzerie. Voiam altceva, un loc unde să găsim o ciorbă, un meniu mai variat. "Răsfoind " internetul, ne-a ieșit în cale acest restaurant cu meniu mai generos decât al colegilor de breaslă slătineni. Deci, direcția "Casa Domnească ".
Ușor de găsit, are un mic loc de joacă pt zilele mai calde. Pășim în interior-nu era nimeni decât câțiva membrii ai personalului, în rest goale ambele saloane destul de kitsch aranjate.
În fine, ne-am așezat, dar când să comandăm, nema ciorbă! Ufff, și tocmai pt asta venisem! În schimb, "Un porc la sabie" părea că va salva situația la felul doi. Ceva ce seamănă cu un fel de frigăruie-souvlaki; a fost destul de gustos, dar porția mică. Nu același lucru la capitolul gust îl pot spune despre "Fish and chips", care erau de fapt fish-fingers congelate care se găsesc la orice hipermarket, îndoielnică fiind cantitatea de pește conținută; gustul era oribil. Am luat țeapă, nu m-am putut atinge.
Salatele au fost minuscule. Am comandat de castraveți acri dar au constatat apoi că nu au "pe stoc" și ni s-a adus salată de varză murată, fără a fi întrebați dacă vrem schimbul.
Dezamăgiți, nu am mai comandat desert.
În concluzie, la Slatina nu am avut noroc în aflarea unui restaurant cum se cuvine. Probabil pentru că orașul nu este aproape deloc turistic...
Trimis de FrancescaClara in 10.12.23 18:42:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SLATINA [OT].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FrancescaClara); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2023 [Celeste Ballroom & Dining] Priveliște frumoasă, Restaurant decent — scris în 10.12.23 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Ristorante Don Ciccio] Relaxarea din oraș — scris în 28.07.20 de Coni FotoMedia din SLATINA - RECOMANDĂ
- Oct.2018 [Restaurant Axxa] Pret bun, mincare diversificata, personal amiabil! — scris în 04.06.19 de DORICA din VALEA MARE [VL] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Pizzeria Felix [Bălcești, VL]] Pizzeria Felix din Bălcești, jud. Vâlcea, pizza foarte gustoasă — scris în 25.10.18 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Apr.2018 [Restaurant Donald [Jitaru, Olt]] Surpriza din spatele terasei - Restaurant Donald din Jitaru, jud. Olt — scris în 08.04.18 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 [Restaurant El Preda] El Preda - gastronomie olteneasca si... nu numai! — scris în 23.08.17 de DORICA din VALEA MARE [VL] - RECOMANDĂ