Restaurant Werk - un local nou într-o clădire veche
Am fost acolo recent și mi-a plăcut.
Ca fapt divers - am fost serviți de același ospătar de școală veche care ne-a întâmpinat pe vremuri și la Pizzeria Roma (când încă aveam o opinie bună despre ea), și mai apoi la restaurantul Park Place (ăsta încă mai e de recomandat - tocmai am fost și la ei, dar nu mai e cazul să scriu alt articol, cele deja postate deja sunt încă de actualitate).
Omul a venit (ca de obicei) cu recomandări, dar din păcate, nu se prea mulau pe preferințele noastre. Însă am avut de unde alege:
- un platou de mix de bruschete;
- o ciorbă de afumăturăcu tarhon - o nebunie!!!
- un mușchi de vită cu sos porto și orez având alături o salată de sfeclă roșie cu sos de hrean;
- o salată de piept de pui;
- o tochitură cu mămăliguță;
- un cheese cake;
- un espresso lungo la final.
Au fost aduse destul de repede, servite frumos, iar gustul a fost unul deosebit de bun (și asta la propriu, nu în sens rebusistic!!!).
Prețul fu pe măsură, dar cum am spus - a meritat!
Ca fapt divers - cred că nu degeaba e pe locul doi în topul TripAdvisor pentru Hunedoara. Și dacă văd cine e pe primul loc... aș spune că ăsta e clar peste!
===
Despre istoricul clădirii și despre reabilitarea acesteia și redarea ei către noua viață, puteți citi câte ceva aici.
Trimis de Dragoș_MD in 18.03.19 22:24:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HUNEDOARA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Dragos: Aici arată mai bine mâncarea decât decorul!
Pare o fostă fabrică localul în care-i restaurantul! Și așa-i spune și numele! Werk = fabrică (germană)
Sa inteleg ca unii se mai plimba
de tinut minte, poze explicite si imbietoare, noroc ca am mancat si e de bine.
@roth: normal, nu de aia scriem aici, că ne plimbăm?!?
@Zozo: vezi că e mai sus link cu povestea cășilor ăstea. Chiar au fost ceva fabrică pe vremuri.
Iar arhitectura industrială de sfârșit de secol XIX e superbă... Ca să nu mai spun și cât de rezistentă poate fi! să ne amintim doar de eșecul dinamitării câtorva clădiri ale Fabricii de Glucoză din București (acum, Hotelul Caro)...
- Aug.2016 [Restaurant Rustic] Restaurant Rustic Hunedoara — scris în 03.10.16 de SilQ din CLUJ - nu recomandă
- Aug.2016 [Restaurant pensiune Stadion] Pensiunea Stadion: Mancare foarte buna si ieftina in Hunedoara — scris în 24.08.16 de All3xandra din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2016 [Restaurant La Cramă] Restaurant 'La Cramă' Hunedoara - recomand — scris în 28.03.16 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Mar.2016 [Restaurant Vintage Park Place] Mâncare gourmet în Hunedoara? DA! la Vintage Park Place — scris în 20.03.16 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Mar.2016 [Pizzeria Roma] Probabil ultima oară la Pizzeria Roma — scris în 14.03.16 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - nu recomandă
- Sep.2015 [Restaurant vila Corviniana] Dezamăgitor la Corviana — scris în 18.09.15 de andy976 din BUCURESTI
- Aug.2015 [Restaurant Rustic] Restaurantul Rustic cam dezamagitor — scris în 11.07.16 de simplegirl din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă