ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 12.02.2016
încărcat de pe telefon!
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
La Piazzetta — Mâncare delicioasă
TIPĂREȘTE
Azi am fost în Cluj-Napoca. Un oraș frumos din câte am văzut. Masa de prânz (târzie pe la 2.30) am luat-o în zona veche a orașului la restaurantul în stil italian Piazzetta lapiazzettacluj.ro.
Mâncarea a fost cum să zic ca să mă înțelegeți mai bine... DELICIOASĂ!!! 10+ bucătarului.
Am mâncat supă cremă de ciuperci bunăăă rău, cu sos de trufe deliciu și coaste de porc cu un sos dulce acrișor nu știu din ce dar bunnnnn și garnitură de ciuperci umplute cu brânză de burduf.
Servirea a fost foarte bună, localul arată bine.
În local momentan se fumează dar este aerisit bine.
Aș mai veni și recomand cu căldură și altora.
## end review sc
Trimis de Lale in 12.02.16 17:45:20
Trimis de Lale in 12.02.16 17:45:20
Validat / Publicat: 12.02.16 18:20:36
INFO ADIȚIONALE- A fost prima sa vizită/vacanță în CLUJ
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lale); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în Cluj și împrejurimi:
- Oct.2024 [Restaurant Maimuța Plângătoare] Maimuța plângătoare – un restaurant cu nume inedit!!! — scris în 01.11.24 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Rhedey Cafe] Delicii ale bucatariei unguresti din Transilvania — scris în 28.08.24 de Flo66 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Cimbru Author Cuisine] Cimbru Author Cuisine - o minunată experiență de fine dining în Cluj Napoca — scris în 30.04.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 Câteva experiențe culinare în Cluj — scris în 28.04.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant & Pub Rochelle] Papa bun cu view plăcut — scris în 05.11.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Carmangeria Moldovan] La carne — scris în 26.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Form Cafe (Pub)] Form — scris în 04.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
[Selectat ca MG AFA ptr această destinaţie]