Nunta la Hanul km 17
Uitati ce am pati eu la Km 17: am fost la o nunta la o verisoara, servirea a fost ireprosabila, ospatarii amabili, mancarea buna, toate bune si frumoase (bautura a fost dusa la restaurant de miri.
Am fost la a doua nunta tot la acelasi local dar de data asta cu meniu "all inclusive" adica meniul stabilit dinainte si bautura oricata din partea localului; aici au inceput problemele: am ajuns la sala, nici un ospatar nu a venit la masa (nu numai la masa noastra, la nici o masa) sa ne ofere ceva de baut, sa ne intrebe daca servim ceva. Stateau ca mutii langa mese sau isi faceau de lucru prin bucatarie numai sa nu comanzi ceva de baut. Eu am comandat 2 beri fara alcool dar la a treia bere am comandat la un ospatar, nu a venit, am comandat la al doilea ospatar, nu a venit, am mai zos o data la al doilea ospatar care a zis ca a uitat. In fine, dupa aproape o ora (ei numai pe langa mese nu mai stateau) am primit o bere. Cineva de la masa de langa a cerut un pahar de whiski dar ospatarul i-a zis ca nu mai este; auzind asta nuntasul s-a ridicat si a zis ca nu-i nici o problema ca merge sa-si cumere de la bar whiski. Cand a auzit ospatarul, ca din senin, a spus ca mai au whiski. Exemplele sunt nenumarate, nici un nuntas nu a fost servit corespunzator, oriunde s-ar fi aflat in sala.
Concluzia: nu va lasati prostiti de patronii de la Km 17 cu "all inclusive" si cu alte abureli....
Trimis de mariapapadia* in 20.10.13 19:16:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariapapadia*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cum n-ați avut și cazare, am mutat articolul la rubrica "Restaurante, terase clujene" (deja existentă pe sait).
Mutat în rubrica "Organizare nunţi, alte evenimente private în Cluj și împrejurimi, CLUJ" (nou-creată pe sait) - rubrică OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Cluj și împrejurimi, CLUJ" (deja existentă pe sait)
===
Conform regulamentului art. 14, secț. B
”Articolele care descriu nunţi, botezuri, banchete, alte evenimente private — organizate, evident, în condiţii cu totul particulare — nu sunt acceptate în concurs = se publică fără PMA. În plus, articolele se publică FĂRĂ NOTE (notele nu sunt relevante pentru condiţii de cazare sau de servire a mesei etc din postura unui turist)
- Oct.2024 [Restaurant Maimuța Plângătoare] Maimuța plângătoare – un restaurant cu nume inedit!!! — scris în 01.11.24 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Rhedey Cafe] Delicii ale bucatariei unguresti din Transilvania — scris în 28.08.24 de Flo66 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Cimbru Author Cuisine] Cimbru Author Cuisine - o minunată experiență de fine dining în Cluj Napoca — scris în 30.04.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 Câteva experiențe culinare în Cluj — scris în 28.04.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant & Pub Rochelle] Papa bun cu view plăcut — scris în 05.11.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Carmangeria Moldovan] La carne — scris în 26.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Form Cafe (Pub)] Form — scris în 04.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ