Motor Rock Bisztró

Încep prin a-i prezenta scuze lui @Flaviu, sper să găsesc iertare: până la urmă, am dat curs ideii exprimate, într-o doară, aici amfostacolo.ro/goto_impr_ ... 7342&eid=759148. A fost un tur de forță, 48 de ore (incluzându-le pe cele peste 20 petrecute pe drum) - deci nu am avut timp să îi dau de știre că sunt prin zonă. Rămâne pe data viitoare.
Ziua de sâmbătă am petrecut-o în preajma Stadionului: am văzut Bârlogul Ursus (foarte interesant, observ că nu a povestit nimeni pe AFA despre el, deși clar merită o vizită), situat pe Calea Mănăștur 2, iar concertul a fost pe BTarena. Așa că a fost nevoie să găsim pe acolo un loc unde să luăm masa. Am căutat pe Google Maps și ne-am oprit asupra Motor Rock Bisztró, aflat pe Strada Strâmbă 23 (foarte aproape de intersecția dintre Spaiul Independenței și Str. Uzinei Electice), 4,6 din 965 de recenzii google.com/maps/place/Mot ... SoASAFQAw%3D%3D. Restaurantul are și pagină pe FB.
Nu există pe AFA, în ciuda faptului că e un loc chiar fain, iar numărul mâncătoriilor clujene prezentate aici este mare. Din câte îmi amintesc, nici măcar @crismis nu a mâncat la Motoare :). Așa că... va exista de acum înainte.
Ce mi-a plăcut:
● Terasa generoasă, acoperită de-a lungul zidului împrejmuitor, deschisă în centru; am prins o zi însorită, deci chiar am avut nevoie de umbră. „Decorul” e kitschos, cu motocicletă cocoțată pe poarta de la intrare, graffiti și postere împrăștiate peste tot, dar are farmecul lui, nu e deloc deranjant.
● Muzica pe care am ascultat-o, cu adevărat excelentă!
● Personalul amabil și eficient.
● Faptul că mâncarea a venit repede, eram cumva strânși cu timpul.
● Porțiile au fost mari, iar gustul - la înălțime. Ce-i drept, nu am comandat „scofeturi”, ci chestii simple: pizza, burger, coaste de porc, platou grill. Am mâncat pe săturate!
● Foarte bune au fost și „acriturile”: salata mea de varză murată, precum și salata de ardei copți a altcuiva. Deși... era bine dacă ceream câte două, ca să ne ajungă :).
● Modul în care ne-a fost adusă nota de plată (P15-P16), nu am mai întâlnit metoda.
● Prețurile civilizate; la ce renume are Clujul - îmi era teamă să nu ies de acolo cu un singur rinichi. Nici vorbă de așa ceva.
● Interiorul restaurantului este, încă, și mai kitschos. Dar fain! Am găsit toaletă curată, cu hârtie igienică și săpun (spun asta, pentru că e un comentariu negativ cu acest subiect pe Google).
Ce nu mi-a plăcut:
● Berea cam scumpă, noroc că hidratarea a fost asigurată la Bârlogul Ursus (acțiune „lipită” de ora mesei, de asta am eram presați de timp).
● Deși eficienți, oamenii nu se grăbeau deloc, am trăit cu senzația că aici timpul are altă viteză de curgere. Nu ne-au căutat privirile să vadă dacă vrem să comandăm, multe minute după ce primiserăm meniurile, sau dacă vrem să plătim, când era clar că terminaserăm de mâncat - de fiecare dată a fost nevoie să ne ridicăm noi și să-i căutăm. Dacă nu aveam oră exactă pentru a pleca nu ar fi fost o problemă prea mare, deci nu insist.
Recomand!

- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de adso in 25.09.25 16:59:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adso); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@adso:
Eeeei, chiar mă gândeam la tine, dacă ai fost la eveniment.
Eu... eram în București, sunt la un pas să mă restabilesc acolo.
Am notat localul, poate ajung și eu acolo, poate peste 8,9 zile când vine soția în vizită, în Cluj.
Toate cele bune!
@Flaviu:
” Eu... eram în București
M-am mai liniștit . Sincer, am vrut să te sun, însă eram într-un grup, cu un program foarte strâns.
” sunt la un pas să mă restabilesc acolo
Să fie într-un ceas bun! Prin capitală ajung mult mai des .
Restaurantul chiar e în regulă, cel puțin pe partea de carne. Nu am avut ocazia de a încerca altceva, dar are note bune peste tot.
- May.2025 [Restaurant Roata] Cina la Roată — scris în 18.07.25 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Restaurant Maimuța Plângătoare] Maimuța plângătoare – un restaurant cu nume inedit!!! — scris în 01.11.24 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Rhedey Cafe] Delicii ale bucatariei unguresti din Transilvania — scris în 28.08.24 de Flo66 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 2 restaurante bune și 1 cafenea în Cluj-Napoca — scris în 01.01.25 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Cimbru Author Cuisine] Cimbru Author Cuisine - o minunată experiență de fine dining în Cluj Napoca — scris în 30.04.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 Câteva experiențe culinare în Cluj — scris în 28.04.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant & Pub Rochelle] Papa bun cu view plăcut — scris în 05.11.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ