BUN
Caro Vintage Club - o optiune pe care o recomand
In plimbarea noastar pe aleile si stardutele pietonale din centrul Clujului, am ochit locatia din Piata Muzeului 6, numita Caro Vintage Club.
Era situata foarte aproape de hotelul nostru, mi-a placut ca neajungand aici masini, nu simiti gaze in nas la terasa, iar terasa are avantajul de a se intinde putin mai mult decat alte surate spatiul pietei venindu-i in ajutor, astfel ca pietonii nu trec razant pe langa ceafa ta asa cum se intampla la mai multe alte terase.
Terasa este acoperita cu umbrele mari dar are si un sector descoperit.
Am comandat o data pizza, a mea a fost o incercare inedita si inspirata, care avea presarata pe deasupra multa papadie (rucola) ceea ce mie mi-a placut,
Alta data m-am orientat catre paste si ele FB. De altfel toti mesenii (am avut si invitati prieteni din zona) au fost multumiti de felurile de mancare primite.
O dovada ca afost ok este aceea ca am servit masa si o a doua oara in acest loc desi optiuni erau in zona foarte multe.
Preturile au fost rezonabile, gasiti poze cu meniul (partial) si preturi, iar servirea buna.
despre SERVICII
A fost destul de ok. Aveau si multi invatacei, care isi dadeau silinita si cand nu se descurcau solitar, cereau sprijin de la alt anagjat mai versat. Mi-a placut de o negresa care ajutor ospatar si care a inteles limba romana pana la un punct, dar a cerut traducerea cand am cerut scobitori. :)
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am servit de doua ori masa la aceasta terasa si tot ce am comandat a fost ok.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Super amplasare. Nu numai ca este in buricul orasului, in zona pietonala cu terase, dar ocupa un spatiu ceva mai mare decat alte terase din preajma.
Fiind situata in Piata Muzeului, destul de larga si ea, te poti aseaz astfel inca sa nu simti in ceafa trecatorii pedestri, care in zona sunt numerosi.
Trimis de Dan&Ema in 16.06.21 14:49:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2024 [Restaurant Maimuța Plângătoare] Maimuța plângătoare – un restaurant cu nume inedit!!! — scris în 01.11.24 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Rhedey Cafe] Delicii ale bucatariei unguresti din Transilvania — scris în 28.08.24 de Flo66 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Cimbru Author Cuisine] Cimbru Author Cuisine - o minunată experiență de fine dining în Cluj Napoca — scris în 30.04.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 Câteva experiențe culinare în Cluj — scris în 28.04.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant & Pub Rochelle] Papa bun cu view plăcut — scris în 05.11.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Carmangeria Moldovan] La carne — scris în 26.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Form Cafe (Pub)] Form — scris în 04.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ