RĂU
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Sunt alte terase mai misto decat Bistro Viena
Pe strada Matei Corvin in nr. 3, in zona pietonala din centrul Clujului, intre Piata Unirii si Piata Muzeului, se gaseste, fata in fata cu Casa Matia Corvin, Bistro Viena.
In weekend-ul petrecut in frumosul oras ardelean, am mancat de 2 ori la Bistro Viena. Prima data ne-am oprit pentru un mic dejun, a doua poara pentru o cina.
Este o terasa foarte bine amplasata, care arata la vedere prin metode de marketing cunoscute si eficiente ce produse mai speciale, mai atractive serveste clientilor.
Dimineata la ora 9 am gasit fara probleme loc liber. Exista un meniu dedicat pentru mic dejun. Seara iese lumea la plimbare si terasa si se cam umple. Nu intr-atat incat sa nu gasesti loc, cel putin cand am fost noi, dar nici mulet optiuni nu am avut, caci mai erau libere doar ultimele 3 mese din extrema neacoperita cu umbrele.
Am fost serviti de doi ospatari diferiti, la mic dejun de o domnisoara acra la privire si la toata fata, la cina de un tip ceva mai prietenos, dar nici el cu zambetul la purtator.
Micul dejun se servea intre 9 si 12 si promova costitele vieneze si carnatii vienezi, strudelul cu mere sau cu branza, cheese cake-ul, gombotul cu magiun (nu stiu ce este) si sahertorte.
Pentru mesele principale invitatia era pentru ciorba taraneasca de porc cu tarhon, ciorba de fasole cu afumatura, snitel, carnati.
Iar intre deserturile promovate se numara piure-ul de castane cu inghetata.
In meniul tiparit oferta este mult mai lunga, o regasiti in buna parte in pozele atasate.
Pe mese era si un QR code cu care sa descarci meniul, dar in 2 din 2 incercari nu a functionat.
Eu am sa laud carnatii vienezi, dar voi acorda o nota de corigenta pentru snitelul jumatate crid servit la masa noastra.
despre SERVICII
Fetze neprietenoase
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
locul mi-a placut, carnatii super, snitelul a fost nefacut, dar foarte nefacut
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
plasat in buricul targului, in zona pietonala
Trimis de Dan&Ema in 12.06.21 17:36:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ a descrierii.
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)
Gomboț cu magiun sunt găluște dar nu cu prune ci cu magiun.
@Dan&Ema: Cunosc locul, am mâncat și noi de cel puțin 2 ori acolo, la ani distanță. E un local foarte frumos, care îți face imediat cu ochiul, dar nici serviciile, nici mâncarea nu ne-au dat pe spate. De cârnați îmi amintesc și eu că mi-au plăcut.
Gomboț = o gălușcă ce are în compoziție cartof, în interior se pun prune (tradițional) sau magiun (în cazul vostru); după prepararea termică, se tăvălește printr-un amestec de pesmet, zahăr și scorțișoară.
@crismis :
Galusti cu prune pe limba mea. Facea uneori mamaia mea, dar nu pot spune ca e un desert dupa care tanjesc, ca sa nu mai zic ca declaseaza efectul "de dupa prune". ????
Carnatii chiar Wurst-i. ????
Voi continua cu note mai bune...
Multumesc de ecou, numai bine! ????
Fiind localnic si trecand foarte des pe langa aceasta terasa, pot sa zic ca e genul de "tourist trap" care prin locatia foarte buna atrage lume, preturile fiind pe masura locatiei, dar calitatea serviciilor si a preparatelor e mult sub.
@cata2106: Ma bucur cand un articol genereaza ecouri cu parerile altor user-i despre locul vizitat de mine. M-as fi bucurat si mai mult sa aflu ca am avut eu ghinion dar vaz ca sunt deja 2 confirmari ale scrierilor mele.
Multumesc de ecou.
@Dan&Ema: Am fost serviti de doi ospatari diferiti, la mic dejun de o domnisoara acra la privire si la toata fata si strudelul cu mere sau cu branza, cheese cake-ul, gombotul cu magiun (nu stiu ce este) si sahertorte. = pai la atata dulcegarie, trebuia si putina acreala!
Dar preturile... Cum spunea @cata2106, "tourist trap".
Locatie centrala, vad bun, intra omul la o supa, la o bere...
Vad ca te-au lamurit colegii cu gombotii care-s galustile cu prune.
La atatea dulciuri trebuia o ospatarita tot dulce. ????
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Oct.2024 [Restaurant Maimuța Plângătoare] Maimuța plângătoare – un restaurant cu nume inedit!!! — scris în 01.11.24 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Rhedey Cafe] Delicii ale bucatariei unguresti din Transilvania — scris în 28.08.24 de Flo66 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Cimbru Author Cuisine] Cimbru Author Cuisine - o minunată experiență de fine dining în Cluj Napoca — scris în 30.04.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 Câteva experiențe culinare în Cluj — scris în 28.04.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant & Pub Rochelle] Papa bun cu view plăcut — scris în 05.11.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Carmangeria Moldovan] La carne — scris în 26.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Form Cafe (Pub)] Form — scris în 04.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ