Complex 'Strand' Medias - posibil loc de relaxare

Daca doriti sa petreceti o zi placuta in compania familiei, sa nu mai simtiti soarele asa de arzator, iar marea este departe de voi, daca cumva sunteti in trecere prin acest oras pitoresc si vreti sa va racoriti, complexul Strand va pune la dispozitie doua bazine, proaspat renovate.
Eu am avut surpriza sa-l revad dupa mai multi ani in care nu l-am vizitat, tocmai din pricina ca arata dezastru. Acum renovat atrage o gramada de turisti si localnici! Intr-adevar a fost o investitie mare dar se pare ca a meritat!
Apa este ca lacrima, orice poate folosi sezlogurile fara taxa suplimentara, in incinta complexului se afla un teren de tenis, si unul de fotbal, nisip unde se pot juca copilasii si un loc de joaca frumos! Tot aici gasim si terase unde putem servi suc/bere dupa placul inimii si o gustarica mica in caz ca ne scartaie stomacelul! Singurul dezavantaj il constituie faptul ca nu se poate intra cu mancare de acasa, fiind controlat chiar si in genti de portar, asta bineinteles fiind o strategie pentru a cumpara de la ei!
Trimis de raly in 13.09.10 23:25:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raly); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Interesant indemn la relaxare pe timp de vară. Faptul că nu se dă voie cu mâncre de acasă nici nu ar fi aşa de grav. Mai ales că muţi ar fi tentaţi să-şi ducă slănină la prăjit.
- Nov.2023 O vizită în cetatea medievală Mediaș — scris în 28.11.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Mediaș — scris în 16.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Plimbare de voie in Cetatea Mediasului — scris în 25.02.20 de Dan&Ema din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Ansamblul Cetatea veche “Castelul”, Turnul Trompetilor si biserica evanghelica Sf. Margareta — scris în 30.10.18 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Liceul theoretic Stephan Ludwig Roth - Medias — scris în 19.10.18 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Festivalul “Zilele recoltei Medias” — scris în 15.10.18 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Art Cafe – in Turnul Fierarilor – Medias — scris în 12.10.18 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ