Olanesti este una din statiunile mele preferate. Daca vrei sa te relaxezi un week-end o recomand cu mare caldura. Sigur va veti incarca bateriile aici.
Anul acesta am ajuns din pacate decat o zi in care am poposit pe malul raului si am facut un gratar cu prietenii dar in anii precedenti ne-am cazat si la hotel si la pensiune si pot spune ca gasesti cazare pt toate buzunarele dar sa aveti grija daca mergeti in sezon estival ar fi bine sa va faceti rezervare pt ca statiunea este f aglomerata.
Este o statiune pt toate varstele unde te poti relaxa in natura si in acelasi timp poti incerca tratamentele cu apa terapeutica.
Acum 3 ani am stat chiat 5 zile aici si pot spune ca m-am relaxat total.
Deci pt viata din ziua de azi, plina de stres si de probleme, va recomand cateva zile la Olanesti si sigur va veti simti mai relaxati ulterior. Succes!
Trimis de LoredanaG* in 29.08.10 21:32:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE OLĂNEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LoredanaG*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@LoredanaG
Am auzit un zvon se plateste cumva cind se ia apa de la izvoare???
Din pacate si eu am auzit acest zvon de la o colega care a fost la Olanesti in aceasi zi cu mine... adica pe 1 aug si a observat acest aspect.
Personal nu am vazut dar ea zice ca ar fi ceva de genul cartele date de la medicii specialisti din statiune.
Daca ai idee de procedura... este un medic in statiune (sau mai multi... nu stiu exact ca nu m-a interesat in mod special) la care mergi si in functie de afectiunile de care suferi iti recomanda de la ce izvoare sa consumi apa. Ei, se pare ca acel medic (contra cost desigur) iti da o cartela cu care poti intra la izvorul respectiv. Probabil tot vreun bogatas a luat in exploatare izvoarele...
sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos.
Unde este situat acel lac cu nuferi si cum pot ajunge la acesta? Eventual niste puncte de reper...
- Jul.2021 Olănești... Băile Olănești — scris în 02.08.21 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Nostalgia copilărie — scris în 24.07.21 de danutza_ang din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Oct.2020 Lasă-mi, toamnă, pomii verzi… — scris în 02.11.20 de Daisy Petal din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2020 Olănești - trasee scurte — scris în 20.05.20 de Nicu din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Piscina cu apa sulfuroasa, o mare dezamagire — scris în 22.09.19 de ascent din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2018 Prin sate de munte spre Schitul Bradu — scris în 18.07.18 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Băile Olănești – repere turistice — scris în 10.07.18 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ