Expozitia oraselul trenuletelor la Brasov - de vazut cu copiii
Cum mi-am propus sa scriu aici tot ce gasesc interesant de facut cu copiii, iata ca am ajuns si la expozitia de trenulete din Brasov. Nici nu stiam de existenta acesteia, dar cum am aflat am si plecat cu fetita mea de 2 ani si 8 luni, stiind ca sigur o s-o atraga niste trenulete in miniatura. Expozitia nu e chiar cine stie ce, nu este foarte mare, iar daca va propuneti sa mergeti ambii parinti + copil (12 lei adult, 9 lei copil) biletul de intrare mi se pare maricel pt ce ofera, dar eu zic ca odata merita sa mergeti.
Din cate am inteles de la domnul ce se ocupa acolo, expozitia apartine unui pianist, ce are ca al doilea hobby trenuletele (locomotive, trenulete de epoca, lego vintage - lego classic space si lego classic town).
Se pot face si ateliere pentru copiii peste 4 ani, unde ii lasa pe ei sa construiasca din lego, la final le ofera un magnetel cu trenulete, interesant as zice pt cei ce indeplinesc varsta. Pretul unui astfel de atelier este de 19 lei si necesita rezervare in prealabil. Grupul trebuie sa fie format din minim 5 copii si maxim 15. Nu stiu unde ar incapea asa multi copilasi acolo, zona fiind relativ mica, insa probabil au o alta camera.
Cine doreste, poate sa isi achizitioneze de acolo anumite locomotive. Ca si pret, intrebasem de una si era 1000 lei, iar pretul unei intregi machete ajungea si la 4000 euro. Asta ca idee pentru pasionati.
Va las cu cateva poze si bineinteles, astept sugestii de locuri de vizitat, bantuit, plimbat, jucat, privit, pentru pici.
Trimis de Andreea Nitu* in 18.03.17 13:56:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andreea Nitu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2018 Târgul de Crăciun, Brașov 2018 — scris în 11.12.18 de krisstinna din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2016 Zilele Braşovului - 2017 — scris în 20.04.17 de urjanclaudiu din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Sarbatoarea primaverii - obiceiuri si traditii brasovene — scris în 24.04.15 de grecudoina din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Sep.2014 YOLARI - YOHOOO!!! Sunteti un pic obositi? Haideti 'sa ne molipsim' un pic de voia buna de la Oktoberfest Brasov 2014 — scris în 13.09.14 de danadana* din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Aerodromul Sânpetru - Miting de acrobație aviatică — scris în 18.08.13 de Quasimodo din BRASOV - RECOMANDĂ
- May.2013 Junii Brasoveni — scris în 21.11.13 de pmc din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Oktoberfest Brasov 2011 — scris în 21.09.11 de dorgo din TâRGU MUREș