Am fost in perioada 10-15-01-2013. Drumul este de 290 km din Bucuresti Ranca, pe gaz cam 280 ron sau motorina 220 ron dus intors.
Gazda foarte agreabila tot din Bucuresti.
Telescaun ce nu trebui ratat (10 lei/pers/dus-intors) doua partii de sanius, partie schi, un vin excelent la partii, se mananca bine in zona la restaurante si f important nu este aglomerat ca in Poiana.
Sa va luati medicamente pt copii la dvs ca nu au farmacii si nici supermarchet.
Peisajul in schimb este superb.
Pute-ti continua drumul pe Transalpina si apoi spre Avrig, apoi coborati pe Transfagarasan, nu aveti ce pierde.
Trimis de Cristian in 30.01.13 08:51:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@nydanul: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Referitor la acest prim "review" încărcat pe sait, aș avea însă câteva observații (recomandări) și întrebări.
Pentru început:
1) te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi!!!
Vezi, de exemplu, aici
”GAZDA FOARTE AGREABILA
Cine este această "gazdă", la ce hotel / pensiune / vilă / cabană ați fost cazat? Sau ați stat, cumva, în "gazdă", la o persoană particulară ce oferă cazare acolo?
TREBUI SA SCRIU DIN NOU CU LITERA MICA? EU CAND AM FACUT LICEUL (1983-1987) SCRISUL DE TIPAR MARE ERA CONSIDERAT" CITET". MULTUMESC
@nydanul: nu trebuie să scrii "din nou" - după cum vezi, am corectat noi forma textului. Problema care rămâne, cea mai mare, este că nu prea conţine informaţie turistică utilă, nu e însoţit decât de câteva poze care să compenseze puţinătatea detaliilor - într-un cuvânt, nu prea aduce nimic nou, util comunităţii.
PS se pare că liceul nu mai era nici ce-a fost odată, nici ce a ajuns în ziua de azi. Cel puţin, între '73-'78 când l-am frecventat eu, majusculele se foloseau doar la nume proprii şi începutul propoziţiilor. Nici măcar în ziare sau cărţi nu se scrie exclusiv cu majuscule...
@nydanul:
”Pute-ti (sic!!!) continua drumul pe Transalpina si apoi spre Avrig, apoi cobotati pe Transfagarasan
asta numai vara, pentru că începând cu data de 1 noiembrie ambele drumuri sunt închise, în fiecare an, pe perioada iernii.
În plus, în P04 e prins într-un colţ releul care aparţine Direcţiei de Radiocomunicaţii Timişoara; nu e nicio staţie meteo acolo...
- Apr.2021 București - Rânca sau cum am mai ajuns mai repede la munte în Oltenia decât în stațiunile de pe valea Prahovei — scris în 20.04.21 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Văgăună in care nu merită să te oprești nici pentru nevoi — scris în 13.09.20 de _MC- din OTOPENI [IF]
- Jul.2016 Mai degraba santierul Ranca — scris în 03.08.16 de adriana m din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2016 Statiunea Ranca — scris în 02.04.16 de pablyto din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Rânca – o stațiune în devenire — scris în 26.01.16 de costy69* din TARGU-JIU - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Excursie de o zi la Tg. Jiu si Ranca/ Novaci — scris în 22.12.14 de Dania din BALş [OT] - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Spectacolul naturii la Rânca — scris în 02.04.18 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ