In drum spre Cluj, ne-am oprit un pic si prin Turda, insa n-am avut timp de vizitat orasul.
Am aruncat priviri pe cateva strazi si la cateva obiective, am facut cateva fotografii, am mancat langosi (ei le spun ''placinte''), si am plecat repejor.
Orasul mi-a parut dragut, curat, linistit, pastrand si arhitectura cladirilor de odinioara.
Oamenii... foarte ardeleni, desigur, ceea ce n-a fost nimic surprinzator.
Trimis de diana_cosma* in 15.04.10 01:20:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (diana_cosma*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
diana_cosma te rugăm să revii cu detalii şi să ne explici notele date pentru SERVICII şi CAZARE.
Până atunci se retrag PMA std.
Nu era cazul unui mesaj privat, discuţia se poate purta şi aici!
Din ce am înţeles eu notele pentru CAZARE şi SERVICII le-ai trecut fără să fi beneficiat de aşa ceva!
Deci le pot şterge?
diana: te rog mai scrie o data gradul de satsifactie, din motive ciudate s-au pierdut toate notele...
La ce obiective turistice "ati aruncat priviri"? Detaliaza cateva din aceste obiective asa cum le-ati vazut voi, cred ca ar interesa pe multi care citesc aici. Si eu sunt curios.
- Oct.2022 Istorie si religie in acelasi loc — scris în 29.10.22 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Rugaciune pentru suflet — scris în 27.10.22 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanta frumoasa — scris în 21.08.22 de anabella1 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cheile Borzesti, vecinele Cheilor Turzii si ale Cheilor Turenilor — scris în 20.08.18 de simplegirl din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Imprejurimile Turzii — scris în 02.08.18 de Ffrom din CLINCENI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 De la Moldovenești până la Buru — scris în 09.06.18 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Mormântul și comuna Mihai Viteazu — scris în 06.06.18 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ