ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.11.2010
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Sannicolau Mare
ÎNSCRIS: 24.07.08
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
FEB-2008
DURATA: 5 zile
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Despre Sibiu, cu dragoste...

Ilustrație video-muzicală

Richard Chamberlain Theme from The Thorn Birds - Thorn birds
TIPĂREȘTE

Nu mi-e usor sa scriu impresii despre Sibiu…pentru ca imi atinge o coarda sensibila a sufletului.

Dar va rog sa aveti bunavointa si rabdarea sa cititi!

Prima data am fost aici in clasa a VIII a, intr-o tabara. Aici am auzit pentru prima data cum rasuna o orga intr-o Biserica Catolica. Tot aici am vazut pentru prima data un muzeu de istorie naturala. Si tot de-aici am venit doar cu unul din tenesi, pentru ca pe unul mi l-a luat apa Cibinul… :)

Apoi…pasii m-au purtat din nou pe aici, foarte des, cam in fiecare luna, in vreme de 3 ani. Prima oara am ajuns in noptea, tarziu, cu trenul, impreuna cu baiatul, pentru examenul de admitere la facultate. Ne-a indrumat spre cazare tot soferul de taxi, caruia i-am explicat ca nu cunostem orasul si ca dorim la o pensiune, cat mai in centru. Si o saptamana cat au tinut probele la examenul lui, eu am avut timp sa descopar la pas Sibiul. Plecam de dimineata de la 9 si pana dupa pranz, hoinaream de una singura. Consider ca pe jos poti invata mai bine un oras, decat cu masina.

Intotdeauna reveneam aici cu mult drag. Veneam cu sotul cu masina, sa ne vedem baiatul si ramaneam cateva zile aici, sau trageam o fuga la Paltinis sau la Salistea Sibiului. Am un mare regret, ca nu am ajuns si la Ocna Sibiului.

Despre Sibiu s-a scris mult pe-aici! Oare ce-a mai ramas de spus? Doar povestea mea, pentru ca si eu iubesc Sibiul.

Pentru ca este diferit felul in care fiecare descoperim farmecul autentic al zonei.

Am vizitat si eu cam tot ce trebuie vizitat in Sibiu, in toti acesti 3 ani, mai ales ca am prins si anul de glorie cand Sibiul a avut sansa sa devina capitala culturala. Dar mai ales imi placea ‘’sa pierd’’ timpul aiurea. Vorba vine!

Mergeam pe strazi la voia intamplarii si ce fain mai era!

Din centru, coboram prin pasajul de langa universitate, unde admiram toate fotografiile de acolo. Apoi, ne opream in parculetul din fata Teatrului National Radu Stanca, pentru un mic popas, cumparand un ziar local sa vedem stirile locale. Apoi intram in magazinul Dumbrava si uitam sa mai iesim catva timp. Uneori mancam o pizza excelenta la Simba.

Continuam cu o plimbare catre centru pe aleea pietonala, care duce catre Piata Mare .Din strada principala, sunt strazi mici si foarte inguste, ca un adevarat labirint, de unde puteai ajunge in alte locuri comerciale. Am vazut si-o multime de tarabe cu suveniruri. Cei mai buni covrigi calzi de acolo i-am mancat, pe partea stanga, peste drum de Agentia Teatrala.

La Libraria Humanitas, daca intram, iar picam in ispita. Pe aceasta strada sunt magazine si restaurante foarte scumpe. De fapt viata in Sibiu mi s-a parut in general mai scumpa ca in alte orase romanesti.

Ajungand in centrul istoric, am vazut cele 3 piete istorice.

In Piata Mare, am intrat la Muzeul Brukenthal. L-am vizitat de fapt de vreo 2 ori. Poate ca voi scrie special un review despre el. Acolo ai nevoie de mai mult timp. Alaturi este ‘’Casa Albastra, o cladire veche si foarte frumoasa, cu stema orasului pe ea, care dateaza din secolul al XVI lea.

La orice ora erau turisti pe strada, de toate varstele si nationalitatile. Puteai auzi vorbindu-se romaneste, ungureste, nemteste, englezeste, frantuzeste! Cu rucsacul in spate, ori lenevin la terasele boeme, de pe strazile frumos pavate.

Casele din zona centrala aveau fatadele frumos renovate. Unele au porti sub forma de semicerc, care sunt incadrate de 2 statuete sculptate.

Tot aici, in Piata Mare, adica in buricul burgului, este statuia lui Gheorghe Lazar. O fantana arteziana, in care apa tasneste direct din pavaj, este atractia principala. Cativa porumbei prietenosi fac poze cu trecatorii.

Biserica Catolica ‘’Sfanta Treime’’este tot aici si contine cateva vitralii originale. In curtea ei este statuia Sfantului Ioan Nepomuk. Alaturi este turnul cu ceas si Parohia Romano Catolica. Am ramas si eu intr-o zi sa vad cum se oficiaza o slujba in limba romana.

Peste drum de biserica, un pic mai incolo este Forumul German. De cate ori treceam pe acolo se auzea muzica frumoasa. Deseori, in Piata Mare erau amenajate scene pentru evenimentele culturale. Erau si anumite panouri informative despre istoria si cultura Sibiului si a zonelor invecinate. Si statui vii, cu tineri actori de la Teatrul Radu Stanca.

De zilele orasului, sau de Festivalul Medieval –vei fi uimit vazand pe strazi cavaleri in costume medievale calare, cu steaguri fluturand. Sau de domnite fermecatoare plimbandu-se in rochii lungi, intrebandu-te in ce secol suntem! Apoi, trubaduri de pe alte meleaguri, cantand foarte frumos, pe strada Nicolae Balcescu. Fac automat ca orice trecator sa se opresca-n in loc, care iubeste muzica si viata insasi!

Turnul Sfatului

Este emblema Sibiului!

Este foarte impunator si e poarta de intrare in cea de-a doua centura de fortificatie a orasului. Face legatura intre Piata Mare si Piata Mica. E construit din secolul XIII si renovat, iar din 1826 arata asa ca astazi. Se poate vizita, urcand in turn pe o scara mica si ingusta din lemn. Sus – privelistea ce se deschide asupra orasului este fermecatoare. Poti folosi si telescopul. Nu ratati aceast loc!

Piata Mica,

Este un loc boem, cu multe terase incarcate de flori, unde seara abia gasesti o masa libera. Canta muzica, oamenii se relaxeaza si consuma cate ceva. Alaturi este Casa Luxemburg, o pensiune cocheta, care nu si-a pierdut aerul medieval. A fost vizitata de insusi Principele de Luxemburg si frecventata de Traian Basescu, care aici se caza de multe ori cand venea in Sibiu.

Alaturi este un Birou de Informare turistica, de unde plecam de fiecare data cu un teanc de pliante. Si bineinteles o harta. Aici sunt cateva monumente istorice si cladiri foarte vechi. Alte cladiri sunt cochete si frumos colorate, cu acoperisuri inalte, din care se zaresc ferestre decupate, sub forma de ochi, care parca privesc trecatorii. Este un loc in care nu-ti vine sa crezi ca e in tara ta!

Casa Artelor (fosta Casa a Macelarilor)

Este locul in care de obicei se tin expozitii si Festivaluri de Fotografie. Daca ai timp si aici poti pierde ceva timp.

Are in fata aplicata stema orasului.

Podul Minciunilor

Este alaturi de Casa Artelor si face legatura intre Piata Mica si Piata Huet. Este un pod vechi, un pod celebru, facut din fonta. Vara este incarcat de muscate. Este locul unde fiecare turist isi face o fotografie. Am trecut si eu peste el de cateva ori si…nu s-a rupt :) ! Alaturi este o cafenea stradala unde se asculta muzica buna.

Piata Huet,

Orice vizita aici e reconfortanta. Cea mai importanta cladire este Catedrala Evanghelica. Puteti aici sa ascultati un concert de orga gratuit, iar la intrare puteti pune cativa banuti. In curtea bisericii este statuia unui mare episcop-Teutsch. Aici este Pasajul Scarilor, care inconjoara zidurile cetatii, unde e situata Catedrala Evanghelica. Face legatura intre Orasul de Sus si Orasul de Jos. Cand cobori sunt cateva pravalii vechi si o crama de vinuri, la fel de veche.

De aici, mergand pe jos, in cateva minute ajungi la Raul Cibin si la Piata Agroalimentara cu acelasi nume-Piata Cibin. De aici de fiecare data imi cumparam gogosi cu branza foarte bune. Iar din hala, renumita branza de la Sibiu! Pe aceasta strada sunt o multime de pravalii, cu geamuri si ferestre vechi, care dau un aer special zonei.

Ne intoarcem in centru istoric. In ciuda aerului sau medieval. Sibiul este un oras plin de viata. O multime se tineri se dau pe role. Mamici cu bebelusi in carucioare stau pe bancile din centrul orasului.

Art Café

Daca va plictisiti si vreti sa faceti altceva, nu uitati ca sunteti intr-o capitala culturala. Se poate asculta muzica de jazz intr-un singur loc in Sibiu, la Cafeneaua Artistilor sau Art Café, cum mai este denumita. Este locul in care intotdeauna se intampla ceva! Un loc noncomformist unde poti vedea un spectacol de teatru de cafenea, lansari de carte, expozitii si chiar concerte live. Este un loc boem, situat pe strada G-ral Magheru.

Teatrul Radu Stanca

Am fost si eu de cateva ori si am fost surprinsa de numarul mare de tineri, care era in sala. Deci, mai exista sperante pentru tanara generatie. Nu e un teatru mare, ca cel din Timisoara, dar are o sala frumoasa si mi-a placut. Vin aici multi regizori buni, multi laureati ai Premiului Uniter sa isi monteze spectacolele. Se juca mult timp atunci ‘’Faust’’ de Goethe, in regia lui Silviu Purcarete. Dar datorita spatiului mare de care avea nevoie pentru decor, au hotarat sa se joace piesa in incinta unei fabrici dezafectate.

In apropiere de teatru, era amenajat un spatiu inchis in care se desfasura Festivalui International de Teatru.

Cele doua mari hoteluri care le vei observa in centrul Sibiului sunt Ramada si Continental. Va puteti caza si la pensini, dar pretul cazarilor si al chiriilor in Sibiu este mare.

Zidurile Cetatii si Turnurile de aparare

Este o zona preferata de cei interesati de istoria acestui oras. De obicei, e cam pustiu. Sincer, nu m-as incumeta pe intuneric pe aici. Mai intai este Muzeul de istorie naturala, apoi Sala Thalia si apoi Turnurile: Turnul Gros, al Dulgherilor, Olarilor si Archebuzierilor.

Zidul Cetatii este construit foarte demult, din secolul al XVlea, este paralel cu strada Nicolae Balcescu...

Nici cu parcurile nu stau rau sibienii!

Poti veni in Parcul Astra la o partida de sah sau te plimbi printre cele 9 busturi ale personalitatilor romanesti, de pe alei. Unde-i biblioteca, candva a fost aici locatia primului teatru romanesc.

In Parcul Tineretului am fost intr-o zi la plimbare cu catelusa. Este foarte frumos, multe flori si o fantana arteziana. Nu este asa de aglomerat ca in celalalt. Plin de jandarmi, care au grija sa vegheaze tot.

Parcul Sub-Arini este unul dintre cele mai vechi din tara, de la mijlocul secolului al IXXlea. Se gasesc o multime de specii de arbori foarte rari. La margine se afla un teren de tenis si strandul.

Parcul Cetatii-este un parc frumos si natural, care nu a fost afectat de interventia excavatoarelor. Am poposit aici adesea. O multime de tineri se dau cu rolele sau cu s kateboard. Este multe liniste si racoare si este destul de central.

Parcul Natural Dumbrava-este imens, se intinde pe multe ha. Era din timpurile vechi locul de promenada al sibienilor. Acum gazduieste Muzeul Civilizatiei Populare ‘’Astra’’ si Gradina Zoologica.

La Muzeul Astra-neaparat sa va rezervati o zi, pentru ca eu am amintiri foarte frumoase de acolo. Poti sa pesuiesti pe lac, este si un debarcader, te poti plimba. Sunt case traditionale din toate zonele tarii, e si o biserica din lemn, troite, restaurante, o carciuma ca pe vremuri, te poti si caza aici, daca vrei.

La intrare ai o harta imensa care te va ajuta foarte mult. Intrarea mi s-a parut destul de scumpa atunci. Dar merita negresit!

Gradina Zoologica-este cea mai veche din Romania, are cam 80 de ani. La intrare este un stejar de peste 600 de ani. Animalele nu erau foarte multe si nici nu prea o duceau prea bine, parerea mea.

Biserici in oras sunt 15. Le vezi bine din Turnul Sfatului. Pe langa cele doua de care am amintit, mai sunt: Catedrala Ortodoxa, Biserica Ursulinelor, Biserica Franciscana, Biserica Reformata si multe altele. majoritatea foarte vechi, declarate monumente istorice. Eu doar pe cele pe care le-am amintit le-am vizitat.

Taxiurile sunt la mare cautare in Sibiu si mi s-au parut ieftine si practice. Poti suna dupa taxi de peste tot si apare urgent.

Parcarile sunt…catastrofa, parera mea. Adica in zona centrala. trebuie sa parchezi doar foarte departe, ca nu gasesti locuri la cele mai aglomerate ore ale zilei.

Sibiul –sau Hermannstadt-este un oras fermecator. Este unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Transilvania. Totusi, are si o multime de cladiri noi si moderne. O imbinare perfecta intre vechi si nou.

Daca timpul iti mai permite, poti vizita si imprejurimile. Eu am fost acolo in toate anotimpurile. Va recomand si iarna. E mai frig, pentru ca Muntii Fagaras nu sunt departe.

Daca nu ati ajuns inca la Sibiu, va recomand cand o veti face minim 3 zile sa rezervati ca sa puteti cuprinde macar putin din ceea ce eu am descoperit eu in toti acesti 3 ani.

Si tot mai am multe de vazut! Si sper sa va placa si voua la fel de mult!

O sa incarc acum si cateva poze, facute in diferite perioade in toti acesti 3 ani.


[fb]
---
Trimis de georgiana in 01.11.10 21:22:09
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3993 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (georgiana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Sibiu-Imgine din turnul Sfatului.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 12700 PMA (din 26 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

17 ecouri scrise, până acum

georgianaAUTOR REVIEW
[01.11.10 21:24:37]
»

Webmaster 13,

As dori sa mi se ataseze aceasta melodie la review-ul meu.

http://www.trilulilu.ro/ionescunic/6426ac980728e5

Multumesc frumos.

RobertCodescu
[01.11.10 21:26:38]
»

WOW! Azi la scoala postliceala am vorbit de Sibiudar bineinteles NU la fel de frumos ca tine (poate trebuia sa fii si tu acolo) si primele 400 PMA de la mine pentru acest review SUPERB! FELICITARI!!!

Diaura*
[01.11.10 21:34:14]
»

De cate ori am fost prin Sibiu niciodata nu am avut norocul sa prind si eu un festival medieval... si tare mi-ar mai placea. Am recunoscut in randurile tale multe din locurile vazute si de mine. Sibiul e un oras tare frumos.

raoulp55
[01.11.10 21:39:18]
»

Cand tocmai ma pregateam sa incep a ma concentra intru a naste un review despre Sibiu... hop! ai facut unul de toata frumusetea, @georgiana, de mi-ai taiat respiratia.

Frumos! Felicitari!

webmaster13
[01.11.10 21:42:26]
»

rezolvat muzica!

david
[01.11.10 21:56:25]
»

Orasul Sibiu l-am vazut doar din masina, dar cum spuneai trebuie luat la pas pentru a descoperi,istoria si oamenii primitori.

celeste
[01.11.10 22:09:17]
»

@georgiana mare adevar ai spus: "este unul din cele mai frumoase orase medievale din Transilvania". , iar panorama care se vede din Turnul Sfatului este mai mult decat "fermecatoare".

lica baesu
[01.11.10 22:10:05]
»

Un SB pt ca ai descris asa frumos orasul si ne-ai aratat intr-un singur rw ce merita vazut si cum.

any*
[01.11.10 22:41:32]
»

@Giorgi draga, un review super frumos, ai descris cu mare drag acest oras, am fost si eu la Sibiu de multe ori, chiar si o masina am cumparat de acolo...

Sibiul e unul din cele mai frumoase orase din Transilvania...

Cu mult drag ai un vot si de la mine...

Ellada_sagapo
[01.11.10 22:46:13]
»

Sibiul este orasul meu preferat din Romania (excluzand Pitestiul bineinteles) ! Il iubesc!

Cata pasiune ai pus in acest review. Cat timp ai consumat pentru a-l scrie. O stim noi toti, cei care scriem review-uri.

Este o activitate care nu se face singura, batand din palme. Este o actvitate pe care am putea-o oricand inlocui cu altceva, dar: omenia, dorinta de aducere la cunostinta si altor persoane de locuri de vis, sau mai putin de vis (cand avertizam unde sa nu mearga), creatia, pasiunea, respectul pentru acest site, toate acestea ne fac sa scriem.

Iar tu, de cand te citesc, ai review-urile cele mai lungi. Nu esti singura, mai sunt si altii la care am vazut dedicare, dar tu, prin faptul ca te afli pe primul loc in clasament, dovedesti cat ai scris si cum ai scris.

Daca acest fapt nu este demn de stima atunci ce?

FELICITARI!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
magdalena
[02.11.10 07:37:07]
»

De cate ori citesc impresii despre Sibiu, regret profund ca timpul nu mi-a permis sa vizitez acest oras pe langa care am trecut chiar in acest an!

Felicitari pentru aceste impresii, scrise foarte frumos, asa cum obisnuiesti sa ne incanti de fiecare data!

vladex
[02.11.10 08:55:32]
»

Superb!!! Felicitari si un mare vot! Sper sa iti pastrezi locul intai pe care il meriti cu prisosinta. Dupa parerea mea, si cred ca nu sunt singurul care gandeste asa, esti cea mai buna. Si eu nu sunt clona ))

TINE-O TOT ASA! TE SUSTINEM!!!

catalinalupu
[02.11.10 09:03:59]
»

Emotia cu care ai scris acest review-se transmite si cititorului... e scris din inima pentru ca de Sibiu vad ca te leaga multe amintiri, care acum te rascolesc. Felicitari.

TORA INGRID
[02.11.10 19:39:03]
»

@ georgiana, s-a mai schimbat cate ceva in Sibiu, si in bine. De exemplu parcarile, au fost amenajate mai multe, una foarte mare este chiar langa piata mica, are sistem de acces cu bariera si cartela, capacitate de peste 50 locuri, am apreciat eu. Desi utila, nu e inspirat amplasata, pentru ca de jur imprejur sunt terase, si privelistea unor masini ce fac manevre sa parcheze nu e chiar placuta. ca sa nu mai vorbesc de zgomot. Dar oricum rezolva o problema. Mai e una mare si centrala chiar in fata la Imparatul Romanilor (hotel), in afara de parcarea proprie a hotelului, la fel cu cartela si bariera. Apoi, desenarea unor sensuri unice a fluidizat destul de mult circulatia, desi in Romania, oricum ai lua-o sunt prea multe masini si strazi prea putine sau inguste. Ce m-a surprins pe mine este ca sunt mult mai putine biciclete fata de anii'80, si e pacat avea pe atunci un aer mult mai occidental, la fel ca Timisoara.

O plimbare in parcul "sub arini", o dumbrava mai mica de fapt este si ea memorabila, aici s-au amenajat numeroase spatii de joaca, repaus, spectacole si relaxare, si este foarte curat.

De fapt, Sibiul sufera de dualismul mai tuturor burgurilor transilvane: orasul vechi, de o frumusete comparabila doar cu a altor burguri de aiurea din Europa, permanent ingrijit si restaurat si orasul nou, in care cartiere de blocuri inghesuite si cu spatii verzi din ce in ce mai subtiri contrapun aceleasi si aceleasi volume pe verticala si pe orizontala - blocuri, garaje, magazine. Si mai sunt si platformele comerciale din marginea orasului, uriase si vesnic aglomerate, cu aceleasi hipermarketuri ca in Bucuresti ,,Arad sau Craiova. Sibiul are doua, una in zona de sud, la intrarea dinspre Ramnicu Valcea si alta in nord, inca in amenajare si extindere, spre Medias.

Ceea ce te cucereste cu adevarat in Sibiu este atitudinea oamenilor, pe care eu, ca o ragateanca ce ma consider, i-am invidiat mereu pentru calmul lor, pentru gradul de civilizatie, ptr politete si in general, ptr aerul occidental. (pe care, daca ai apucat anii dinainte de '89, il apreciezi tot restul vietii). Muzeul Astra, Muzeul tehnicii si traditiilor populare, este o lume in sine, un taram magic, o excursie in memoria noastra plina de bunici si de mamaie care scoteau painea din test si puneau razboiul sa teasa. Nu o zi si nici macar o saptamana nu sunt suficiente sa strabati cele aproape 100 ha cat are intindere muzeul si sa vezi zecile de case si miile de obiecte. dar mai ales sa asculti povestile, pe care chiar si oamenii simpli, care intretin curatenia sau spatiile verzi, ti le spun: de unde a venit o casa, cum a fost montata la loc bucatica cu bucatica, la ce serveste un obiect sau altul.

Cred ca iubesti Sibiul, asa cum il iubesc si eu, care de doi ani incoace il vad mai mereu, fie iarna, fie vara, ma obisnuiesc cu cutumele locului, recunosc ce nu se schimba si ma uimesc de prefaceri.

Cei care aveti ocazia, nu ratati Sibiul pentru nimic in lume, chiar daca popositi in piata mare numai un ceas, beti o cafea Henry (cu crema de menta), priviti porumbeii, sutele de turisti de toate natiile si jocuri de apa tasnind dintre cuburile de bazalt al caldaramului, in timp ce copii zburda veseli si uzi printre ele.

ascent
[02.11.10 22:09:13]
»

E mult timp de cand am fost in Sibiu, in drum spre Paltinis. Mi-a placut orasul atunci si banuiesc ca nu l-as mai recunoaste astazi.

Un vot pentru tine si unul pentru muzica lui @ionescunic...

Alina Morar
[02.11.10 22:20:47]
»

Ultima data ne-am plimbat si noi prin Sibiu, de Pasti cand am fost la Paltinis. Si mie imi place mult acest oras.

biancuta
[02.11.10 23:51:06]
»

Spre rusinea mea, am fost aici o singura data, pe cand eram copil... E un oras pe care mi-am propus sa nu-l ratez. La prima ocazie sunt la Sibiu.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
13 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alina Morar, any*, ascent, biancuta, catalinalupu, celeste, david, Diaura*, Ellada_sagapo, georgiana, magdalena, TORA INGRID, vladex
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Sibiul:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.074474096298218 sec
    ecranul dvs: 1 x 1