EXCELENT
Un obiectiv ce merita vizitat daca va aflati prin Brasov
Cu toate ca am tot fost la cetatea Rupea (vezi impresii), cetatea Feldioara ne-a scapat de fiecare data! La recomandarea cuiva, ce ne-a spus de Feldioara, am cautat pe net, am vazut unde este si am zis ca este cazul sa mergem si acolo.
Am ajuns dupa aproape o ora de mers de la cetatea Rupea. Ai ceva de mers pe drumuri, unele ceva mai nasoale dar in final merita din plin!
Si aceasta a fost renovata de curand (cel putin asa parea). Totul era frumos asezat, curat, si cel mai tare, nu era nimeni! Eram singurii turisti la vremea aia. Ce rau ne-a parut noua... not
Cetatea este unica prin forma ei, prin structura si logica dupa care a fost construita. Daca va plac cetatile si istoria in general, aveti ce vizita aici!
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Situata la aproape o ora de mers fata de cetatea Rupea sau jumatate de ora de orasul Brasov, cetatea este la marginea orasului Feldioara.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Cetatea se poate vizita in totalitate, aveti si harti cu informatii la casa de bilete.
Trimis de ⭐ValentinB_88⭐ in 21.12.20 17:42:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (⭐ValentinB_88⭐); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.82029840 N, 25.60502130 E - CONFIRMATE
@Maskatu: Frumoasă Cetatea Feldioara!
Felicitări pentru articol și fotografii!
Mulțumim frumos!
Călătorii plăcute! Numai bine!
@Dana2008: Multumesc. Promit ca voi fi mai activ. De aceea am tot turnat review-uri cu locatiile pe care le-am vizitat, care nu au fost putine in ultimii ani, insa nu prea postam aici, mai deloc. Am avut si experiente frumoase, si mai putin frumoase, insa nu voi mai rata nici o cazare sau obiectiv, fara sa il notez aici.
- Oct.2022 Cetatea Feldioara - Marienburg - Főldvár — scris în 13.02.23 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Feldioara — scris în 22.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2021 Cetatea Marienburg - un exemplu de „așa da” în materie de restaurare — scris în 27.03.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 În vizită la Földvár — Feldioara — scris în 08.09.19 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- May.2018 Cetatea Feldioara – renașterea unei fortificații — scris în 16.05.18 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 La Feldioara s-a furat… o cetate! — scris în 22.09.11 de dorgo din TâRGU MUREș - nu recomandă
- Jul.2007 Cetatea Feldioara si Cavalerii Teutoni — scris în 12.11.09 de cristinadumitru* din BUCURESTI - RECOMANDĂ