Am fost de 2 ori sa-l vizitam pentru ca am avut drum pe acolo, poate asa aflam si noi daca exista sanse sa putem intra si inauntru. Habar n-am de ce tin sa-l vizitez sau poate pentru ca imi place atat de mult exteriorul sau pentru ca l-am gasit inchis. Cand voi trece din nou pe acolo voi repeta incercarea cu siguranta.
Trimis de carmenm in 14.12.09 00:33:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (carmenm); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
eu l-am vazut si chiar merita vizitat, e adevarat ca l-am vizitat cu multi ani in urma cine stie in ce stare o fi acum.
Am vizitat acest castel in luna februarie. Am ajuns exact cand se inchidea, dar doua doamne extem de amabile ne-au lasat sa intram si chiar ne-au insotit si explicat multe lucruri.
Si la interior este bine conservat si restaurat... am aflat ca "lucreaza" la mobilier. Daca vrei sa vezi cateva foto in plus cauta / fa click pe / "Castelul Corvinilor"
super, ce sa zic, il voi vizita cu siguranta pentru ca este pe lista dorintelor neîmplinite
- Jul.2023 Castelul medieval al Hunedoarei — scris în 22.07.23 de ams din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Frumos la exterior... păcat ca am intrat... — scris în 28.12.22 de ux128000 din SEBEş [AB] - nu recomandă
- Oct.2022 Cel putin odata in viata trebuie vizitat — scris în 28.10.22 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Castelul Corvinilor — scris în 20.09.21 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Obiectiv UNIC în Romania. Merita vizitat si revizitat ori de cate ori aveti ocazia — scris în 15.12.20 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Alte asteptari, realitate dezamagitoare — scris în 25.11.18 de alle4295 din TIMISOARA - nu recomandă
- Apr.2017 Castelul Corvinilor cel mai frumos si cel mai infricosator castel medieval din Romania — scris în 21.03.18 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ