Un fiasco total, am venit aici sa ma relaxez si am fost mai obosit la final decat la inceput.
Muzica de club care loc sa ma relaxeze m-a agitat, decibeli peste limite suportabile, m-am simtit ca si dupa ce as fi fost intr-un club toata noaptea. Galagie, numai [***], pusi pe chefuit. Nu- i de venit aici cu copii.
Apa in bazine a fost Ok, la curatie ar mai avea de lucru.
Sauna a fost ok dar daca vrei sa te relaxezi nu prea poti din cauza galagiei. Nu exista o cultura a relaxarii.
Am fost impreuna cu niste prieteni din Germania, la fel au simtit si ei. Ne- am dorit sa stam 3 zile si am renuntat la cea de-a 3-a zi pentru ca nu ne-am simtit bine.
Nu recomand aceasta locatie pentru cei ce vor sa se relaxeze.
Trimis de p_ovi in 11.05.13 16:10:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (p_ovi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.98019170 N, 21.98364410 E - CONFIRMATE
@p_ovi: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2022 Mai bine alegeti alt ștrand... — scris în 20.08.22 de pinguinu’ din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Apr.2022 Extrasezon — scris în 19.04.22 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Gresie și faianță periculos de deteriorată — scris în 20.08.21 de ux122039 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2021 De evitat Aqua Park-ul - Jale — scris în 04.08.21 de ux121561 din ORADEA
- Dec.2019 Jale aquapark Baile Felix — scris în 15.12.19 de luxten din BAIA MARE - nu recomandă
- Apr.2019 Aquapark President apa rece si frig — scris în 07.05.19 de MihaFlo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Liber la balaceala — scris în 22.04.19 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ