Am fost in urma cu o saptamana in Aqua Park-ul Prezident. Nu pot sa spun ca nu am fost multumita de servicii, dimpotriva. Peste tot era curatenie, apa curata, toata lumea amabila, piscine, topogane sauna, pana aici minunat.
Singura problema care a aparut ulterior a fost aceea ca din unsprezece persoane cate am fost in grup noua am facut otita care nu a trecut cu antiinflamatoare ci au necesitat tratament cu antibiotice si care la unii dintre noi inca nu este rezolvata.
Daca ar fi vorba de o persoana nu m-as fi gandit ca a fost o problema cu dezinfectantele care trebuie puse in apa dar cand din unsprezece persoane noua fac otita stau si ma intreb daca apa este dezinfectata asa cum cer normele in vigoare.
Am fost la multe stranduri cu familia, stranduri cu apa rece calda, termala, dar nu ni s-a intamplat niciodata sa ajungem la medic si tratamente serioase, fara nici o indoiala din cauza apei din bazine.
Mi-a placut Aqua Park-ul si imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar dupa cati bani am dat ulterior la medici si pe medicamente pentru mine, sotul meu si copii credeti-ma ca ma voi gandi de 10 ori inainte de a mai dori sa merg in acest loc.
Trimis de carmennyilas in 27.01.13 16:10:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (carmennyilas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.98019170 N, 21.98364410 E - CONFIRMATE
Pentru că nu aţi fost cazaţi la Hotel President, am mutat review-ul în rubrica "Aquapark Prezident [Băile Felix]" (nou-creată pe sait)
Norocu' meu că tocmai n-am fost acolo... (adică am ales doar o vizită prin Felix, fără aquapark).
Dar nici casca de baie n-ar fi rău de purtat, mai ales la bazine publice.
@carmennyilas: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2022 Mai bine alegeti alt ștrand... — scris în 20.08.22 de pinguinu’ din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Apr.2022 Extrasezon — scris în 19.04.22 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Gresie și faianță periculos de deteriorată — scris în 20.08.21 de ux122039 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2021 De evitat Aqua Park-ul - Jale — scris în 04.08.21 de ux121561 din ORADEA
- Dec.2019 Jale aquapark Baile Felix — scris în 15.12.19 de luxten din BAIA MARE - nu recomandă
- Apr.2019 Aquapark President apa rece si frig — scris în 07.05.19 de MihaFlo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Liber la balaceala — scris în 22.04.19 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ