Un loc mai infect si mizerabil ca nymphea Oradea nu am reusit sa gasesc nici unde in tara.
Nu dau voie sa iti faci rezervare in aceeasi zi iar daca o faci cu o zi inainte stai la rand pt rezervari online mai mult ca la randul fara rezervari.
In afara de topoganele exterioare nu vad nimic extraordinar. Inghesuiala peste tot, se vede ca lasa sa se intre peste capacitate doar sa iti ieie banii pe bilete.
Apropo vara doar bilet de zi se poate achiziționa.
Locurile de mancare si băuturi puține si arhi pline.
Per total jalnic, mizerie peste tot (sticle, pahare de plastic) lipsa scrumierelor, iarba crescută prin dale.
Nu recomand si cu siguranță pentru mine a fost prima și ultima dată.
Trimis de blupan in 22.08.19 16:17:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (blupan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@blupan: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 04&ridAnt=96009
- Jul.2024 Niște hoții nu merită nici 3 stele — scris în 23.07.24 de Numele? din LIVADA DE BIHOR [BH]
- Jun.2023 Prima și mai mult ca sigur ultima dată. — scris în 02.06.23 de ux129203 din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Sep.2021 Experienta proasta — scris în 03.09.21 de ux122376 din REGHIN [MS] - nu recomandă
- Aug.2019 Am fost si eu la Nymphaea — scris în 30.08.19 de Madalin81 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Aquapark Nymphaea Oradea — scris în 06.02.19 de alina35 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Vacanta in Oradea — scris în 20.11.18 de csc din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Aquapark Nymphaea Oradea — scris în 29.05.18 de Linux din ZALAU - nu recomandă