Solicitare CMR / GRECIAîncărcată de pe telefon!

Cazare cu piscina si tobogane

Trimisă în 07.02.17 12:45
de daniela19_10JR [Constanța]
» VIZUALIZĂRI: 2195

Buna ziua.

Ce insula imi recomandati va rog.

Nu am mai fost niciodata in Grecia. Am inteles ca unele sunt gen Costinesti sau Vama Veche.

Eventual un hotel mai dragut cu piscina si tobogane. Multumesc.

-

[adăugat ulterior]: transport: maşină sau avion.

Bugetul = doar pentru cazare.


 • PERIOADA: Iunie-iulie -- NOPŢI CAZARE: 7
 • BUGET: 1000. €
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 7

Răspunsuri la solicitare

dianameaSE[Bucuresti]ConsAFA24r[07.02.17 15:07]

Pentru prima oara mergeti in Thassos. Bugetul poate fi mult mai mic, pentru ca mergeti cu masina, nu cu avionul.

Cea mai frumoasa plaja din Thassos e Golden Beach-Skala Potamia. Dar fiind cu masina, mergeti sa vedeti toata insula, si sa faceti plaja in fiecare zi in alt loc.

Sigur ca puteti merge si in insule mai indepartate, dintre care va recomand: Corfu, Creta, Zakynthos, Lefkada, Kefalonia, Skiathos, Rhodos, Santorini, Mykonos, Evia, etc., dar poate veti merge pe rand in toate, si poate un sejur mai lung decat o saptamana.

N.B.: dianamea este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația GRECIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

webmasterX[București][07.02.17 15:32]

Din practică îţi spun: solicitări atât de vagi ("oriunde în Grecia") primesc PUŢINE răspunsuri.

Încearcă să te hotărăşti pentru o zonă sau mai multe -- vei avea MULT mai mute recomandări.


daniela19_10JR[Constanța][07.02.17 16:13]

@webmasterX: Nu ne-am gandit la o zona anune, de aceea cer pareri.

Nu stiu ce alte detalii sa mai dau... buget pt cazare 1000€ si vrem un hotel cu piscina si tobogane ca sa nu se plictiseasca copilul.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

daniela19_10JR[Constanța][07.02.17 16:15]

Scuze, nu stiu de ce s-a trimis de doua ori.


webmasterX[București][07.02.17 16:50]

@daniela19_10: transport: mergeţi cu maşina sau sunteţi deschisi şi pentru alte variante? — eu ştiu, autocar - brrr; sau avion? (caz în care ar trebui să ştii că 700-750 de euro "merg" doar pe avion, pentru orice familie 2ad + copil > 2 ani)


daniela19_10JR[Constanța][07.02.17 17:03]

@webmasterX: masina sau avion, nu stim inca. 1000€ sunt doar pt cazare.


dana1974GD[Oradea]8r[07.02.17 17:26]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

neilsimonPM[Focşani]1r[07.02.17 17:51]

@daniela19_10: Buna seara

Mi-as permite sa va sugerez insula Corfu, cu statiunea Sidari, despre care ghidul nostru de acum doi ani spunea ca ar fi precum Mamaia in Romania.

Intr-adevar, la Sidari gasesti peste tot hoteluri bune si foarte bune, cu piscina si tobogan, precum si taverne cu specific foarte divers, de la celebrele pub-uri englezesti, in Sidari venind foarte multi turisti din Marea Britanie, pana la cele cu specific asiatic sau sudamerican.

Ca divertisment, poti inchiria de la masini de tot felul pana la scutere, biciclete sau ATV-uri, cu care sa faci turul zonei sau chiar al insulei ori te poti inscrie la o multitudine de excursii, etc

Chiar nu te plictisesti acolo!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

MirdanUC[Oradea]1r[07.02.17 18:05]

Buna ziua,

O alta varianta ar fi Hotel Messonghi Insula Corfu. Noi am platit anul trecut pentru doi adulti si un copil 7 ani 10 nopti 970 euro all incl.

O zi buna!


daniela19_10JR[Constanța][07.02.17 19:27]

@dianamea: multumesc


webmasterX[București][07.02.17 20:11]

@Mirdan:

O alta varianta ar fi Hotel Messonghi Insula Corfu

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


olteanul2010PA[Bucuresti]9r[08.02.17 13:20]

Eu va recomand Blue Dream Palace Thassos 4* - vezi impresii.

In rezumat pot spune ca este un hotel nou, camere spatioase, plaje propie, piscine cu apa sarata, patroni se implica total in administrarea hotelului, masa foarte buna. Bineinteles cea mai frumoasa plaje este Golden Beach dar aici nu gasiti un hotel ca Blue Dream Palace. Cautati la agentii varianta cu pensine completa pentru ca merita.

Un alt hotel deosebit din Thassos este Aleea Suites, nu am stat dar am fost in trecere la niste prieteni si noua ne place. Ne atrage in Thassos un hotel nou deschis anul trecut Grand Hotel Thassos 5* (denumire aproximativa) s-ar putea ca pentru iunie sa ajunga banii.

Noi va sfatuim sa cautati un hotel nou de 4*-5*, amplasat pe plaje.

Ne atrage Corfu dar in august nu ne permitem un hotel bun. Eu nu mai sunt tanar si nu ma incumet sa fac cu masina drumul dintr-o bucata, deci pentru Corfu cautam oferte cu avion. Nu vreau sa supar colegii anteriori dar noi nu am merge la Messonghi. Va rog sa priviti cu atentie pozele acestuia.

Va doresc o vacanta placuta care sa va faca sa reveniti in Grecia.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

daniela19_10JR[Constanța][08.02.17 17:25]

@olteanul2010: multumesc frumos


ioan marinescuSR[Cluj-Napoca]1r[23.02.17 18:33]

@daniela19_10: Imi cer scuze pentru întârzierea cu care răspund, dar au fost niște motive să le zicem tehnice. Singura insulă grecească pe care am fost și pe care îmi permit să o recomand, este Thassos, vila Elisabeta de la Golden Beach. Motive: este cea mai aproape de continent:30 de minute cu ferryboatul. Insula este frumoasă, ne-a placut. Daca preferați varianta avion-charter (scutiți oboseala și peripețiile drumului) din București, sunt 54 de oferte de hoteluri care întrunesc condițiile solicitate de dvs si vă încadrați cu prisosință in bugetul anunțat pentru cazare... Încercați să selectați un hotel situat pe plajă cu sezlongurile și umbrela în prețul camerei. Dacă preferați varianta cu mașina (la un hotel cu parcare gratuită) bugetul vă va ajunge pentru 4* cu AI, în iunie, dar apa mării nu va depăși, la începutul lunii, 20-22C. In plus nu veți fi condiționați, la vizitarea insulei, de circuitul cu autocarul, care toț este de preferat pentru ghidul însoțitor și pentru locațiile precise care se vizitează. Croaziera împrejurul insulei este recomandată pentru pitorescul priveliștei. Dacă selectați un hotel as opina ca să cereți ți sfatul colegilor din AFA, CARE AU LOCUIT ACOLO (mai ales cu AI) ca să nu vă treziți cu surprize. Nu luați de bune, de cele mai multe ori, reclama agențiilor.

In ceea ce privește alte insule grecești, unde ne-am propus să mergem în septembrie, vom cere îndrumări de la colegi, în ceea ce privește frumusețea și raportul preț/calitate. Imi cer scuze dacă am înșirat lucruri deja știute.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

daniela19_10JR[Constanța][23.02.17 20:38]

@ioan marinescu: Multumesc frumos! Nu este tarziu pt ca inca nu ne-am decis. O seara buna!


nicole33TIT[București]3r[23.02.17 22:27]

@ioan marinescu:

Singura insulă grecească pe care am fost și pe care îmi permit să o recomand, este Thassos, ... Motive: este cea mai aproape de continent:30 de minute cu ferryboatul. Insula este frumoasă, ne-a placut. Daca preferați varianta avion-charter (scutiți oboseala și peripețiile drumului) din București, sunt 54 de oferte de hoteluri care întrunesc condițiile solicitate de dvs si vă încadrați cu prisosință in bugetul anunțat pentru cazare...

Interesant. Nu ştiam că Thassos-ul s-a dotat şi cu aeroport.

Recomandarea nu este rea, chiar dacă distanţa de 600 kilometri din Bucureşti nu este una de speriat, dar totuşi pe ce aeroport se aterizează?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

ioan marinescuSR[Cluj-Napoca]1r[24.02.17 12:19]

@nicole33: Da, ați avut dreptate, deruta aparține agenției[...] București, care la unele locații de pe insula Thassos oferă deplasări cu avon-charter fără a preciza aeroportul. Si eu care am fost în sejur, pe insulă, acum 2 ani și am făcut turul insulei cu autocarul local, nu am aflat că ar fi aroport (m-am gândit că poate au construit unul între timp). Așa că mă bucur că n-am precizat în răspunsul meu pe ce aeroport se face aterizarea. Asta nu m-a scutit să-i iau de gât pe cei de la agenție și să le cer lămuriri. Iată ce am aflat: se aterizează pe aeroportul de la Salonik. Faptul că în ofertele lor nu precizează aeroportul cred că se datorează fatului (precizarea lor făcută în silă) că nu se asigură transferul aeroport-Thassos. Ba m-au și întrebat că de ce nu merg cu autocarul. Voi face cuvenita rectificare și către daniela. cu multumiri,

IM

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmaster39[Bucuresti][24.02.17 12:31]

@ioan marinescu: Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, textul scris cu roşu mai jos.

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).


ioan marinescuSR[Cluj-Napoca]1r[24.02.17 17:48]

@webmaster39: OK! Eram supărat că m-au derutat și atunci i-am devoalat!


ioan marinescuSR[Cluj-Napoca]1r[24.02.17 18:06]

@daniela19_10: Mai intervin cu o precizare. După ce m-am documentat, pot să vă spun că, la ofertele cu avion-charter spre insula Thassos, s-a omis de către agenția ofertantă să menționeze că se aterizează pe aeroportul de la Salonic (I. Thassos incă neavâd aeroport) si NU ASIGURĂ transfer aeroprt-Thassos, ceea ce este reprobabil și explică, în mare măsură, informația trunchiată. Așa că vă rămâne soluția cu autocarul (cu transfer Constanța-București sau direct), comodă, în care nu duci grija benzine, a parcărilor, a furtului de autoturisme, a oboselii drumului, a ferryboatului, etc si soluția deplasării cu masina, care este mai rapidă și care îți dă un grad oarecare de libertate în a vizita insula. Eu am vizitat-o cu un autocar local, cu ghid competent și locații precise și am fost mulțumit. Nu uitați să achiziționați 1-2 borcane cu miere de cimbrișor, foarte bună la raceli cu tuse, mai ales pentru copil!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33TIT[București]3r[24.02.17 18:38]

@ioan marinescu:

Știam că Thassos NU ARE aeroport.

Cel mai apropiat aeroport de insulă este Alexandros din Kavala, existând zboruri interne şi nu numai spre acesta. În acest caz, transferul este incomparabil mai scurt decât de la Salonic, dar de grija traversării cu ferry tot nu scapi.

Faptul că zburând din România aterizezi pe aeroportul din Salonic, avantajos doar pentru cei care aleg un sejur în Halkidiki, face ca varianta "cu avionul în Thassos" să fie şi mai puţin atractivă.

Alegând un zbor din Bucureşti la Kavala, cu escală la Atena, de exemplu, poţi ajunge lejer la o durată a călătoriei chiar de opt ore sau mai mult, în timp ce cu maşina poţi ajunge în zece ore. Mai este convenabil să dai banii pe avion?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

 • [21] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 26.09.20 -- 07:56:49 (acest segment de cache se va actualiza în 26.09 15:56:49)

  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
 • #M#D
   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.161198139191 sec
  ecranul dvs: 1 x 1