Hanul Sf. Gheorghe [Ighiu] - Locatie interesanta, restaurant dezamagitor
Am fost aici si vreau sa va povestesc cum a fost…
Ca o precizare – am sa va povestesc de Hanul Sf, Gheorghe – restaurant si nu “han”. Nu am stat peste noapte…
Citisem pe site-ul dvs impresiile lui mindmagnet. Sotia mea era foarte entuziasmata de loc, facea recomandari la randul ei altor persoane… cat e de frumos, ce a citit, bucatarie italiana 100%... asa incat duminica am zis ca ii fac o surpriza si sa conduc 80 km pana la Ighiu, sa luam si noi masa in acel loc minunat.
Am gasit usor hanul… asta nu a fost o problema. Am dat apoi o tura sa vedem ce presupune hanul – o terasa frumoasa, o piscina mica accesibila contra cost (30 lei) si turistilor din afara… o gradina, spatii de cazare. Frumos…
Apoi ne-am asezat pe terasa foarte draguta, pregatiti de un adevarat ospat. La momentul respectiv mai erau inca 2 persoane la o masa. Dadusera comanda cand ne-am asezat noi la masa.
In primul rand meniul contine numai specialitati italienesti, foarte putine specialitati traditionale si deloc bauturi. Apoi... ne-am decis cu greu (multe lucruri sunau foarte bine) asupra a 2 lucruri din meniu: un muschi de porc, semnatura hanului si un peste cu creveti si orez cu sofran si ceva mai autohton: o ciorba de vacuta.
Ce nu mi-a placut:
-A durat mai bine de o ora sa ne aduca mancarea. (2 mese ocupate pe terasa)
-Sotiei mele I s-a adus intr-un final doar pestele si cartofi in loc de orez
-Apoi l-a remarca ei… “unde-s crevetii? ” I s-au adus si 3 creveti. Aratau foarte bine, mari… dolofani si cruzi in interior. Nu i-am consumat…
-Mancarea era destul de putina…
-Preturile nu sunt deloc modeste :) normal ca ne asteptam la mai mult (felul principal este cuprins intre 25-50RON, depinde de alegere, ciorbele sunt ok la prêt, fiind in jur de 7RON)
- Personalul e foarte limitat. Am impresia ca cel care ne-a luat comanda a facut si mancarea.
Ce mi-a placut:
- Locatia, terasa. Linistitor.
- Limonada a fost fresh si foarte buna
La sfarsit am dat aproape 1 mil ai am plecat dezamagiti, dupa aproape 2 h, fara intentia de a reveni curand. Din pacate…am avut asteptari prea mari…
Trimis de razvansn* in 23.08.11 17:28:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în IGHIU [AB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (razvansn*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@razvansn: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Cf politicii site-ului, recomandarile referitoare exclusiv la serviciile de oferite de restaurantul unei unitati de cazare se scriu la rubrica dedicata unitatilor de alimentatie publica din zona (si nu la rubrica hotelului/pensiunii/etc), astfel ca review-ul a fost mutat in rubrica "Restaurante Alba Iulia si imprejurimi" (deja existenta pe site)
Mutat, la reorganizare, în rubrica «Unde mâncăm în zona Ighiu?» (nou-creată, între timp, pe sait)