Restaurant Bull's
Am ramas placut surprins de un micut restaurant nou deschis in Timisoara. Fiind in trecere prin bazarul de pe Brancoveanu, am intrat in curtea interioara-se poate intra si din 16 decembrie- si am dat peste acest restaurant.
Fiindu-mi foame si neavand chef de shaorme si alte asemenea nebunii, am intrat sa iau ceva de-ale gurii.
De servit serveau chiar proprietarii, ceea ce e un punct in plus, avand tot interesul ca cel care le calca pragul sa fie multumiti. E adevarat, erau un pic stangaci, se vedea ca nu-s de meserie ospatari, dar cu atat erau mai simpatici.
Mancarea a fost ok, preturile absolut rezonabile, am mai trecut ulterior, am mancat atat meniul zilei-la 12.5 lei cu tot cu desert!!! - cat si a-la-carte.
Desigur, mai au lucruri de imbunatatit, dar pentru un restaurant mic, de familie, cum este acesta, lucrurile sunt pe drumul cel bun.
Trimis de ecobyg in 03.09.14 10:31:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TIMIȘOARA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ecobyg); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pentru primul review scris, la 5 ani de la înscriere,
@ecobyg: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jan.2024 Experiențe gastronomice în Timișoara — scris în 13.06.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Taverna Sârbului] Taverna sârbului, sau cum să mănânci bine pe la Timișoara — scris în 20.08.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Restaurant Karadorde] Restaurant Karadorde, Piata Unirii, Timisoara — scris în 25.10.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 [Grill Sârbesc Pub] Din seria nu ești tu când ție foame -- Grill Sârbesc Pub — scris în 29.07.22 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant-terasă Vineri 15] E distracție ce mișto — scris în 18.08.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Pensiunea Nora] Un restaurant bănățean tare fain și primitor — scris în 13.08.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Tinecz] Restaurant TINECZ – în Timișoara — scris în 17.07.21 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ