Club 30 - Oldies, but goldies!
Club 30 e un loc unde eu evadez. De job, stres, rutina, probleme, plictiseala si multe altele. Il aleg in defavoarea altor cluburi mai celebre din oras, gen Pantheon, Le Cinema, Heaven, Fratelli.
Este bine cunoscut faptul că muzica ascultată în acest club este una retro, de aceea doar aici ai şansa să asculţi melodii ale trupelor ABBA, Queen sau hiturile lui Dr Alban, „It's my life” sau “Let the beat go on”. Piesele sunt remixate de cei mai tari dj.
In Club 30 piesele din playlist sunt însoţite de videoclipurile aferente fiecărei melodii, proiectate pe plasmele care tapetează pereţii clubului.
Incerc in zadar sa ma asez cand sunt franta de atata zbantuiala dar piesele sunt mult prea misto. Oamenii care vin aici sunt vesnic tineri si nelinistiti :) Nu va imaginati ca vin persoane de varsta a doua sau ceva de genul ca nu e cazul. Dar nici minori. Ei merg in cluburile mentionate mai sus, tocmai de aceea le evit. Aici in Club 30, nu trebuie sa te stresezi sa ai cea mai trendy tinuta, cel mai de efect make-up si coafura ca sa impresionezi. Te-ar scoate bodyguarzii afara :)) E mai putin pretentios ca alte cluburi.
Vinerea si sambata e oldies party, dar se organizeaza si multe evenimente, party-uri cu o anumita tema, concerte.
Se afla in centrul Timisoarei, in Piata Victoriei. Preturile sunt accesibile, intrarea 10/lei pers (pentru baieti).
Mie una imi place foarte mult acest club si ma bucur ca exista in acest oras!
Trimis de noi doi in 28.02.13 22:01:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (noi doi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jan.2024 Experiențe gastronomice în Timișoara — scris în 13.06.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Taverna Sârbului] Taverna sârbului, sau cum să mănânci bine pe la Timișoara — scris în 20.08.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Restaurant Karadorde] Restaurant Karadorde, Piata Unirii, Timisoara — scris în 25.10.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 [Grill Sârbesc Pub] Din seria nu ești tu când ție foame -- Grill Sârbesc Pub — scris în 29.07.22 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant-terasă Vineri 15] E distracție ce mișto — scris în 18.08.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Pensiunea Nora] Un restaurant bănățean tare fain și primitor — scris în 13.08.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Tinecz] Restaurant TINECZ – în Timișoara — scris în 17.07.21 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ