Restaurant Pizzerie Quattro Amici
Nu am mai avut rabdare până să plecăm în concediu în Maramureș și am hotărât să ieșim undeva după perioada asta de stat acasă profitând că este și sărbătoare. Dintre Sibiu, Mediaș, Făgăraș și Sighișoara în final am ales Sighișoara. Sighișoara am vizitat-o de mai multe ori si este un oras istoric foarte frumos dar astazi am ales sa va scriu despre restaurantul pizzerie Quattro Amici unde se mananca foarte bine la prețuri decente.
Restaurantul este situat chiar in centrul istoric la baza cetății medievale. Accesul se face din drumul principal dinspre Târgu Mureș spre Brașov pe partea dreaptă cand ajungi foarte aproape de podul care traverseaza Târnava Mare spre autogara. În fața restaurantului se afla o parcare foarte mare cu plata, 2 lei ora sau 6 lei toată ziua, se poate plati cu sms sau cardul.
La intrare am fost întâmpinați de un chelner foarte amabil care a pastrat distanța socială și ne-a recomandat o masa care cu noroc atunci s-a eliberat.
Mesele sunt pe terasă si sunt jumatate din ele cu scaune tocmai pentru a pastra distanța între clienți. Comanda a venit foarte repede fiind mai puțini clienți ca de obicei când era totdeauna plin. Noi am servit câte o pizza pe vatră deosebit de bună dar sunt și meniuri de restaurant. Am să anexez meniurile și prețurile, precum și poze.
Vă doresc vacanțe cât mai plăcute!
despre SERVICII
Personal foarte amabil, comanda servită foarte repede.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Restaurant foarte bun. Parcarea foarte mare, gasesti loc oricând.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Foarte aproape centrul istoric și cetatea medievale.
Trimis de nelu73 in 08.06.20 16:34:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIGHIȘOARA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nelu73); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@nelu73: Buna idee ati avut, si vremea a tinut cu voi asa ca nu au fost decat plusuri. Asa cum se vede si din poze, si locatia a fost una bine aleasa, cu o vedere minunata spre cetate, iar pozele cu pizza, numai bune de inghitit in sec, asa ca o sa o iau ca pe o recomandare.
Cat despre aglomeratie, nu prea cred ca v-a deranjat asta .
Sa va fie de bine, sa mai aveti idei, votat cu mare drag.
Un articol scurt, dar care are cîteva puncte interesante și anume : chiar și acum cînd scriu, înghit în sec, cu gîndul la ” pița ”;anul trecut, am fost ” în viteză ” prin Sighișoara, așa că mi-ai dat un ” refresh ” frumos. Abia aștept să văd această cetate modestă ca dimensiuni, însă foarte plăcută. Și nu în ultimul rînd, e demn de toată lauda prețul parcării 6 lei / zi, în timp ce la Tulcea, pe o săptămînă, mai bine lași mașina amanet decît să-ți plătești parcarea! Sper să dai o pizza la Sighișoara, Nelule!)) )
@mishu: Bună, mulțumesc de vot, Sighișoara este într-adevăr foarte frumoasa mai ales cetatea medievală cat și toboșarul care este mascota cetății . Vă recomand cu placere restaurantul Quattro Amici când nu v-a mai fi criză. Are o poveste interesantă după care a luat ființă. Trebuie să ajungeți acolo nu veți regreta. O zi bună va doresc! Și vacanțe foarte plăcute! ????
@KSV: Scurt și la obiect! În Sighișoara ai multe de vazut dar cu timp, turnul cu ceas și cu muzeul din interior, piața cetății, scările de lemn care duc la o scoala, o biserică și un cimitir care are multe sculpturi funerare foarte vechi. Toboșarul emblema cetății și multe tarabe cu suveniruri. La pizza sunteți invitați în orice locație dorești! ???? Să auzim numai de bine. !
@nelu73: Sighisoara am vazut-o din mers as putea spune, a trebuit sa reconfiguram traseul concediului nostru asa ca am luat o noapte de cazare in Sighisoara, la acel moment fara sa am habar unde este cazarea, am vazut doar ca este pozitionata foarte bine. Abia cand am ajuns acolo am vazut ca suntem chiar in partea istorica a orasului, fiind cazati exact langa Casa cu cerb, asa ca am profitat de o dupa -amiaza avuta la dispozitie pentru a vizita cetatea, iar a doua zi dimineata la ora 6 eram din nou pe strazi (bucurie ca era liniste) sa mai descopar cate ceva, asa ca nu mi-ar displacea sa mai ajung prin Sighisoara.
@nelu73:
Bună recomandarea!
Pizza arată foarte bine şi sunt convinsă că şi gustul a fost pe măsură
Să vă fie de bine!
@nicole33: Mulțumesc! Este într-adevăr o locație ce merită să-i treci pragul dacă ajungeți la Sighișoara. Multă sănătate și să auzim numai de bine!
- Jul.2024 Două restaurante bunicele în Sighișoara — scris în 29.08.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 [Restaurant-pizzerie Pizzeria Quattro Amici] Quattro Amici — scris în 19.10.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Restaurant Casa Vlad Dracul] Vlad Dracul — scris în 24.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Medieval Cafe Restaurant] Medieval — scris în 23.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2022 [Restaurant Hanul din pădure [Stejărenii (Beșa)]] Bun gust și gust bun la Hanul din pădure – Stejărenii de Mureș — scris în 18.01.22 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Restaurant Domeniul Dracula [Daneș]] Mult mai mult decât bucate delicioase! — scris în 01.01.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Ceva dulce „La Scară” – Sighișoara — scris în 17.09.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ