Casa Cositorarului o cofetărie de nota 10!!!
Am fost de multe ori aici. Am fost și vara și primăvara și toamna. Iarna nu fusesem. Acum am făcut-o și nu ne pare rău de loc. De fiecare dată ne propunem să revenim. Când a fost cald am stat afară la terasă unde e plăcut să bei o limonadă rece și să privești casa plină de flori ????. Când intri primul lucru vezi vitrina cu "torturi" a nu se citi ???? ????????????. E un chin de-a dreptul pt că nu știi ce să alegi. Am mâncat multe bunătăți acolo și de data asta ???? cu ???? a fost delicios. Vă recomand să beți cafeaua în straturi. Eu am mai băut-o și cu altă ocazie.
La parter în afară de camera de primire mai este încă o cameră unde poți servi ceva bun de mâncare fie că este un desert fie că vreți să luați micul dejun, prânzul ori cina. Aici sunt câteva mese cu scaune și o canapea de pe care cu greu te mai ridici ????. Camera cu mobilier în stil vechi mă duce cu gândul la un restaurant turcesc, o narghilea lipsește doar. E locul perfect să stai la taclale și să savurezi ceva bun. Dacă vrei să vezi o cameră mai interesantă trebuie să urci la etaj. Scara îngustă de metal în formă de spirală te duce către o mansardă de unde cu greu mai pleci. Nouă ne-a luat cam 2 ore ????. Aici e musai să stai tolănit pe divan dacă găsești vre-unul liber ????. Aici e de poveste. De fapt toată casa cred că are o istorie specială pe care mi-ar plăcea să o descopăr. Camera este amenajată într-un amalgam de culori și decorațiuni de tot felul. În semiintuneric e chiar romantic (mâine e 14 februarie așa că grăbiți-vă) dacă îți plac dulcegăriile ????. Toaleta unisex are și ea un aranjament aparte. Totul aici te îmbie să poposești.
Când am plecat era deja noapte și începuse ploaia. Exteriorul căsuței luminat de câteva lămpi făceau casa să arate ca într-un basm de Andersen. Cu puțină zăpadă cred că arată senzațional.
Sper să vă fi convins să pășiți pragul cofetăriei și dacă nu am făcut-o prin cuvinte priviți pozele care sper să o facă. Noi de abia așteptăm să revenim! ????????????
Trimis de Lale in 13.02.16 21:00:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIGHIȘOARA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lale); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Tu ai pus accentul pe "r" iar pentru noi nu s-a putut pune decat pe "t" asa ca cea castigata esti tu. Felicitari si inghit in sec. pozele sunt superbe si cred ca a meritat din plin sa mergeti acolo
@mishu: mulțumesc frumos pentru aprecieri. Urmează să scriu un articol despre Cetatea Rupea de la care tocmai am plecat.
Exact cum spui, am fost cazata aici cateva zile, mirosul deosebit al asternutului n-am sa-l uit niciodata, un amestec placut de plante si flori. Nu exagerez cand spun ca am incercat toate feliile de tort care erau in acele zile, cate 2-3 pe zi pentru ca stiam ca nu ma voi intoarce prea curand. De obicei nu ma intorc a doua oara in acelasi loc insa aici am facut-o. Prajituri facute cu unt, coniac si ciocolata, nu ca cele din comert doar cu margarina si cacao. Sunt multe de spus.
@susu: noi am fost de multe ori și o să mai mergem ori de câte ori avem ocazia.
- Jul.2024 Două restaurante bunicele în Sighișoara — scris în 29.08.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 [Restaurant-pizzerie Pizzeria Quattro Amici] Quattro Amici — scris în 19.10.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Restaurant Casa Vlad Dracul] Vlad Dracul — scris în 24.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Medieval Cafe Restaurant] Medieval — scris în 23.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2022 [Restaurant Hanul din pădure [Stejărenii (Beșa)]] Bun gust și gust bun la Hanul din pădure – Stejărenii de Mureș — scris în 18.01.22 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Restaurant Domeniul Dracula [Daneș]] Mult mai mult decât bucate delicioase! — scris în 01.01.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Ceva dulce „La Scară” – Sighișoara — scris în 17.09.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ