ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.07.2014
Mulțumit, aproape încântat
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
Restaurant & pizzerie 'La Perla' - de neevitat
TIPĂREȘTE
Am descoperit acest restaurant plimbandu-ne pe strzile din Sighisoara. Ne-a placut de prima data cand am intrat asa ca dupa prima masa aici am mai fost de cateva ori. Personalul a fost foarte amabil iar atmosfera foarte placuta si relaxanta.
Mancarea a fost adusa relativ repede iar prajiturile din vitrina iti faceau cu ochiul. Am mancat atat pizza (excelenta) dar si alte preparate: ciorba de vacuta, coaste de porc si pastrav. Totul a fost delicoos.
Portiile au fost mari si nu de fiecare data am reusit sa terminam totul din farfurie.
Restaurantul are atat zona de fumatori cat si zona de nefumatori si dispune si de o terasa spatioasa.
Daca vreti o mancare buna savurata intr-un restaurant prietenos acesta este locul perect.
## end review sc
Trimis de anema* in 11.07.14 22:56:46
Trimis de anema* in 11.07.14 22:56:46
Validat / Publicat: 11.07.14 23:29:30
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIGHIȘOARA [MS].
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anema*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în Sighișoara și împrejurimi? :
- Jul.2024 Două restaurante bunicele în Sighișoara — scris în 29.08.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 [Restaurant-pizzerie Pizzeria Quattro Amici] Quattro Amici — scris în 19.10.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Restaurant Casa Vlad Dracul] Vlad Dracul — scris în 24.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Medieval Cafe Restaurant] Medieval — scris în 23.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2022 [Restaurant Hanul din pădure [Stejărenii (Beșa)]] Bun gust și gust bun la Hanul din pădure – Stejărenii de Mureș — scris în 18.01.22 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Restaurant Domeniul Dracula [Daneș]] Mult mai mult decât bucate delicioase! — scris în 01.01.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Ceva dulce „La Scară” – Sighișoara — scris în 17.09.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
[Selectat ca MG AFA ptr această destinaţie]