"Casa Cositorarului" -- Recomand 100%
Locatia am gasit-o repede in Cetate si este destul de greu sa o ratezi.
Cum am intrat am fost intampinati de doua fete dragute imbracate medievala, cu zambetul pe buze si foarte amabile si serviabile.
Muzica ambientala era placuta si te introducea intr-o atmosfera romantica. Totul in jur era frumos aranjat si stiul vintage predomina peste tot.
Am mancat o bunatate de strudel cu mere si inghetata iar sotul meu un profiterol.
Recomand cu incredere sa nu ratati acest coltisor minunat in vizita prin Sighisoara.
Trimis de anema* in 11.07.14 22:22:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIGHIȘOARA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anema*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@anema:
”Nu am fost cazati aici dar am mers sa mancam o prajitura buna datorita recomandarilor citite aici pe site.
Păi dacă n-aţi fost cazaţi acolo, nota la cazare (100%) de unde o scoserăţi? Din burtă? : P
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Restaurante, terase sighișorene" (deja existentă pe sait)
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrica "Restaurante din zona X" (dacă aceasta nu există încă pe sait, se poate crea în maxim 1 minut)
[Am "mâncat" eu nota la cazare == a fost retrasă]
Scuze, apoi am vazut rubrica cu Restaurante... ir nota la cazare am dat-o pt ca era obligatorie Multumesc de intelegere, sunt mai atenta acum.
- Jul.2024 Două restaurante bunicele în Sighișoara — scris în 29.08.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 [Restaurant-pizzerie Pizzeria Quattro Amici] Quattro Amici — scris în 19.10.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Restaurant Casa Vlad Dracul] Vlad Dracul — scris în 24.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Medieval Cafe Restaurant] Medieval — scris în 23.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2022 [Restaurant Hanul din pădure [Stejărenii (Beșa)]] Bun gust și gust bun la Hanul din pădure – Stejărenii de Mureș — scris în 18.01.22 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Restaurant Domeniul Dracula [Daneș]] Mult mai mult decât bucate delicioase! — scris în 01.01.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Ceva dulce „La Scară” – Sighișoara — scris în 17.09.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ