BUN
Quattro Amici
Bună! Întorcându-ne de la Domeniul Dracula Daneș (vezi impresii) am hotărât să mâncăm în Sighișoara. Așa am ajuns la restaurantul Quattro amici.
Restaurantul se afla în centrul orașului la baza cetății medievale. In fata restaurantului se afla o parcare foarte mare cu plata, sâmbătă și duminică este gratuit.
Restaurantul este mai mult axat pe ???? pizza de foarte multe feluri și mai multe gramaje (anexez foto). Noi am ales o pizza mare de„familie "cu sos dulce. Pizza a fost foarte bună și destulă pentru patru adulți.
Noi am servit masa pe terasa de unde ai o panorama foarte făină asupra cetății medievale. Am mai fost la acest restaurant dar parca de data aceasta chelneri erau mai ocupați ca în alte dăți, dar pe ansamblu pot sa spun că a fost acceptabil.
Pizza a fost destul de repede gata dar sosul s-a lăsat așteptat ????.
O zi bună tuturor!
Trimis de nelu73 in 19.10.23 13:19:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIGHIȘOARA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nelu73); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Să vă fie de bine, și am și memorat locul pentru momentul când o să ajungem și noi în zonă.
Pizza este un preparat care mulțumește pe toți, încă nu am auzit pe nimeni să nu îi placă pizza. Nu știu ce să zic în acest sens poate că nu am avut acces la preparatul acesta în perioada comunismului (nici nu am auzit de pizza decât după anii 90) dar cam la toată lumea îi place pizza.
@nelu73????:
Să vă fie de bine!
Bună recomandarea ta.
”Restaurantul este mai mult axat pe pizza de foarte multe feluri și mai multe gramaje (anexez foto). Noi am ales o pizza mare de„familie "cu sos dulce. Pizza a fost foarte bună și destulă pentru patru adulți.
Interesant îmi pare faptul că pe lângă pizza, restaurantul are o ofertă bogată de diverse alte preparate.
Fotografia P20 cu pizza uriaşă şi apetisantă aleasă de voi este extrem de convingătoare. Cât a costat pizza aia?
Bună ziua! Într-adevăr pizza a fost delicioasă. În meniu preturile sunt la gramaj mai mic dar noi am comandat la gramaj mai mare a noastră a avut 1 kg și a costat 85 lei. Sigur poți comanda orice varianta de pizza la gramajul dorit, și prețul de aceea nu apare în meniu, ca difera în funcție de gramaj. (ca la mezeluri în supermarket ????). Sa auzim numai de bine!
- Jul.2024 Două restaurante bunicele în Sighișoara — scris în 29.08.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Restaurant Casa Vlad Dracul] Vlad Dracul — scris în 24.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Medieval Cafe Restaurant] Medieval — scris în 23.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2022 [Restaurant Hanul din pădure [Stejărenii (Beșa)]] Bun gust și gust bun la Hanul din pădure – Stejărenii de Mureș — scris în 18.01.22 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Restaurant Domeniul Dracula [Daneș]] Mult mai mult decât bucate delicioase! — scris în 01.01.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Ceva dulce „La Scară” – Sighișoara — scris în 17.09.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant-pizzerie SanMarco] Un loc bun de pauza in drumul tau – Pizzeria San Marco, Sighisoara — scris în 12.08.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ