Restaurant Vila WEIDNER
Aflandu-ma intr-o mica ,,vacanta - pentru mine /conferinta pentru logodnica la Sibiu", pentru prima data in acest mic paradis medieval, a trebuit ca tot omul sa mancam ceva.
Cazandu-ne seara am avut timp sa fac ceva sapaturi pe net (fapt care m-a condus pe acest site, care cred ca reprezinta o idee extraordinara) despre restaurantele din zona. Deci cumva am fost pregatit moral citind diversele impresii, am ales sa mancam la Vila WEIDNER. Nu sunt o persoana pretentioasa, dar proasta alegere.
Eu nu am riscat, mi-am luat un meniul zilei: ciorba cu fasole, o ceafa la cuptor/gratar, nu imi dau seama cum a fost pregatita. Ciorba acceptabila pentru mine, ceafa un sfert aproape reusita, cartofii la ,,cuptor" cu ulei pe ei.
Logodnica... meniu separat, normal suma dubla de bani. Dezastru total... cred ca tot un meniul al zilei... ciorba de pui, o zeama lunga cu cateva bucatele de carne de pui si smantana/iaurt. Felul doi pulpa de pui dezosata la cuptor cu cartofi la cuptor, bataie de joc. Carnea de pui jumatate arsa, din pulpa aceea doar 2-3 bucatele erau comestibile, cartofii-nu gasesc un cuvant potrivit pentru ei, cu o tona de condimente pe ei, ai mei erau moft.
Sigurul lucru reusit a fost berea :))).
Deci evitati... eventual riscati la un meniul zilei... dar nici asa nu recomand...
D. p. d. v. al servirii nu comentez... pacat pentru zona in care este amplasat... mai ales ca am observat ca foarte multi straini mananca in zona... asta a fost prima zi din SIBIU... va tin la curent... au mai ramas 2 zile :)))
Trimis de Flop23 in 12.05.16 16:32:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Flop23); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Flop23: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
”Cazandu-ne seara
După întoarcerea acasă sperăm să găsești puțin timp să ne scrii și despre hotelul la care ați fost cazați în Sibiu.
- Aug.2024 [Restaurant Delis] Restaurant Delis, Piața Mică — scris în 16.08.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Hanul din Tulgheș] Hanul din Tulgheș - mai bine nu se putea! — scris în 01.04.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2024 Sibiu — scris în 11.01.24 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 Doner la Sibiu — scris în 26.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 [Restaurant Super Mamma / Nicolae Bălcescu] La Super Mamma... nu mai e ce era odată! — scris în 03.04.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 [Restaurant Suzzy] La „Suzzy” se mănâncă bine! — scris în 10.03.23 de Rodel din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2023 [Restaurant Jacob Grill House] Jacob Grillhouse — scris în 22.02.23 de Rodel din SIBIU - RECOMANDĂ