Restaurant hotel Turn
Am oprit in Sebes pentru o ora.
Pana sa putem vizita biserica din centru - o minunatie arhitecturala ce merita vazuta, dar care are program de vizitare cu pauza intre 13. oo si 15.00, ne-am oprit sa mancam ceva.Nestiind nimis despre, am mers la ghici si bine am facut.
Am oprit la Hotel Turn -restaurant, bar, crama - unde ma gandeam ca vom gasi preturi mari si mancare pe sponci.
Aiurea!
"Ciorbitele" au fost aduse in doua castroane imense din care puteai servi de 2-3 portii!!! Daca stiam de cantitatile oferite, ceream "o ciorba la doua farfurii"! ????
A urmat al doilea fel care ne-a socat prin cantitate!! ???? Un ciolan cu fasole probabil pentru un batalion intreg! Cantitatea de carne era peste 500 gr! Plus fasolea! Iar la gust - excelent!
Asadar, masa gustoasa si preturi adecvate cu mancarea oferita (o ciorba- 8 lei, dar din castronul ala, repet, mancau trei persoane! , ciolanul cu fasole-17 lei, mamaliga cu branza si smantana-10 lei).
Trimis de Miriam in 14.04.16 20:45:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SEBEȘ [AB]. A mai fost în/la: Zarnesti, 1 Mai, Sambata de Sus, Tusnad, Hateg
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Miriam); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Restaurante în Sebeș și împrejurimi" (nou-creată pe sait).
Desi portiiile de care te-ai bucurat in acest restaurant au fost generoase, nu la fel de generoasa ai fost si in a ne servi noua portia de impresii. Cu toate astea am votat deoarece ne-ai impartasit bucuria ta despre acest restaurant.
Data viitoare să treci și pragul Muzeului Municipal ”Ioan Raica”, situat lângă primărie. Eu AmFostAcolo și mi-a plăcut mult.
De altfel, azi am să încarc pe sait un review despre această locație și ai să vezi ce ai ratat
Oricum, eu, un gurmand prin definiție, am să rețin recomandarea...
- May.2018 [Restaurant-cramă hotel Turn] Restaurant Turn Sebes — scris în 13.05.18 de Samo din BRAşOV
- Aug.2017 [Restaurant-cramă hotel Turn] Am mancat in Turn - Hotel Turn Sebes — scris în 23.08.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ