[Pensiunea Turistică & Ranch Poiana Mărului] Prea multe nu-s de spus!
salut,
brasovean fiind, intr-o duminica caniculara de iulie, am plecat cu ai mei copii (7 si 1 an jumate) si a mea sotie - varsta nu conteza :)) - sa petrecem o zi in natura, si sa servim o mancare traditionala. am ales Ranch-ul poiana marului, despre care am auzit doar lucruri bune.
din Drumul national, aproximativ 2.5 km sunt pe "macadam" - drum pietruit, cu urcare destul de abrupta pe alocuri, chiar prin padure. dar nefiind noroi, am urcat destul de usor, cu masina mica. drumul, desi pietruit, in conditii destul de bune.
la locatie, desi era pustiu, am fost intampinati de o doamna, care s-a recomandat a fi patroana, si ne-a spus, pe un ton destul de nepoliticos, ca nu ne poate servi cu absolut nimic, pentru ca o sa ii intre 2 grupuri de copii, in ceva tabara, si nu are timp... nici macar un suc, o apa... am intrebat, ca totusi, cum nu ne serveste nici macar cu apa, in conditiile in care locatia e deschisa: "uite asa, nu servesc nimic, si imi asum! "
ce sa zic? locatia foarte faina, insa plina zona de astfel de locatii. pensiunea, de afara, arata bine...
probabil altii au avut noroc, dar pe noi ne-a expediat repede (era pustiu, dar na, urma sa vina grup)
intreb si eu, oare nu era frumos sa puna un anunt jos, la drumul national, sa nu mai urcam de nebuni?
deci un feedback negativ pentru personal, pentru ca pentru restul, nu am ce spune :) nu am beneficiat
Trimis de dacicul in 14.08.17 16:57:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POIANA MĂRULUI [BV].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dacicul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Poiana Mărului?, POIANA MĂRULUI [BV]" (nou-creată pe sait)
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrici de tipul "Unde mâncăm în zona X (sau similare)"
Conform Regulamentului AmFostAcolo, articolul va fi publicat fără note, întrucat nu aţi beneficiat efectiv de serviciile acestei unităti de alimentaţie publică.